То не е като по филмите

• 52 474
  • 789
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Или е насред ресторанта и всички като по команда се вторачват в двойката и ръкопляскат разнежено, а майсторът-готвач им носи специален подарък - засукан десерт.

# 556
...вместо примерно да се опита да ги "обуе" с виното като им предложи по-евтино в бутилка на най-скъпото.

# 557
Когато водиш задушевен разговор с парнтьора си, задължително го гледаш последователно ту в едното, ту в другото око.

# 558
  • София
Това с окото е нормално, иначе погледът ти ще изглежда втренчен.

# 559
Това с окото е нормално, иначе погледът ти ще изглежда втренчен.

Може, аз съзнателно съм се наблюдавала като говоря с някого дали го гледам и в двете очи поотделно, но не съм забелязвала досега да го правя, нито пък мен някой така да гледа. Може пък от по-близко разстояние да се налага, ще се наблюдавам пак Laughing

# 560
"В САМОЛЕТА ДО ТЕБ ВИНАГИ СЯДА ЯКА МАЦКА, КОЯТО ДОРИ ДА ТЕ ПОЛЕЕ С КАФЕ, ПАК ИМА ШАНС ДА СЕ ОЖЕНИТЕ" - това от статията по горе. В релността залях един високопоставен човечец със супа, но въпреки това се ожених не за него, а за младежа, по който се бях забляла и заради това бутнах супата Simple Smile). Явно със супа магията не става Simple Smile)), А човекът беше доста симпатичен и си добре си поговорихме, но не се е сетил да си поръча кафе Simple Smile)))))))))).

# 561
  • UK
Много от нещата са си реални и така се случват, откакто живея тук забелязах някои, в Щатите сигурно са повече. Ходенето с обувки вкъщи, стъпване по легла и дивани с тях - няколко пъти видях точно така да си стъпват. Подметките на обувките ми, които съм обувала само тук и нося всеки ден от три месеца насам изглеждат като чисто нови, без следи да са носени изобщо и са съвсем чисти. Така си мият и зъбите, без вода и накрая гълтат пяната и толкова.

На мен ми прави впечатление, че никога не завършват телефонен разговор с "чао", ами затварят като приключат с разговора.

# 562
Това с повдигането на единия крак при целувка споменахте ли го?

Moже и да се случва в реалността, но аз поне не съм го правила.  Thinking

# 563
  • София
Единствената питанка е дали се държат така и това е отразено във филмите или след толкова десетилетия бълване на всякакви ситкоми и пр. това е повлияло на  хората.

# 564
Много от нещата са си реални и така се случват, откакто живея тук забелязах някои, в Щатите сигурно са повече. Ходенето с обувки вкъщи, стъпване по легла и дивани с тях - няколко пъти видях точно така да си стъпват. Подметките на обувките ми, които съм обувала само тук и нося всеки ден от три месеца насам изглеждат като чисто нови, без следи да са носени изобщо и са съвсем чисти. Така си мият и зъбите, без вода и накрая гълтат пяната и толкова.

На мен ми прави впечатление, че никога не завършват телефонен разговор с "чао", ами затварят като приключат с разговора.
И аз съм чувала, че там няма кал и прахоляк и обувките не се цапат. А това гълтане на пяната не идва ли от английската консервативност?

# 565
  • UK
Нямам представа, аз си мия зъбите както винаги съм го правила, и чиниите мия както преди. Тук ги мият в мивка, пълна с вода и малко веро, без да ги плакнат, само обират храната. На мен ми е гнусно, те така пестели вода... Аз лично мия чинии с по малко вода отколкото им трябва да напълнят мивката, да не говорим за два пъти, но пък тук никой не е умрял от отровно веро.

# 566
А това гълтане на пяната не идва ли от английската консервативност?

??

Не ми се мисли какво биха гълтали французите от консервативност.  Mr. Green

# 567
Французите не са консервативни?Поне младото поколение

# 568
  • Варна
А това гълтане на пяната не идва ли от английската консервативност?

??

Не ми се мисли какво биха гълтали французите от консервативност.  Mr. Green
Joy hahaha
Сега ти ми дължиш нов монитор
 Joy

# 569
Англичаните също не съм забелязала да са консервативни, нито да си гълтат пастата за зъби. Все пак не е особено полезно newsm78 .
А това с миенето на чиниите съм го виждала и е адски гнусно Sick . Добре, че са миалните машини Laughing .

Общи условия

Активация на акаунт