То не е като по филмите

• 52 782
  • 789
  •   1
Отговори
# 135
Други неща, които са ми направили впечатление: някакви секси работници (градинари, строители и пр.), облечени в супертесни и неудобни дънки, понякога с винтидж ефект, но никога мръсни и наистина стари, понякога, когато не са голи до кръста,  даже са и със снежнобяла тениска или потник по тялото, подчертаващи изваяните им мускули. Тия как не се изцапват и изпотяват неприятно, докато цял ден ги жули слънцето, а те сред кал и мръсотия прекопават рози и азалии или строят сгради. Ако случайно се изпотят, то е една такава сексапилна пот. Или пък във фитнеса някакви изваяни същества тренират интензивно и пак, ако въобще се потят, то е секси, а в края на тренировката нито прическата им е мръднала, нито гримът, нито са зачервени в лицето.

Ти май говориш за ония филми, които форумките не гледаме.

# 136

Ти май говориш за ония филми, които форумките не гледаме.

Да, дори и нискоинтелектуалните филми и сериали като "Отчаяни съпруги" имат нужда от зрители. Старая се да ги гледам, доколкото мога. А за "ония" филми други неща са ми направили впечатление.

# 137
 Понякога мъжете наистина не миришат зле след тренировка  Embarassed

# 138
Много яка темичка, страшно се смях най-вече на картинката с мечката  Joy
И по темата-обикновено вечер гледаме ужаси, че покрай тях всеки път като се местехме в нова квартира се молех да не се е случвало нищо лошо между стените  Mr. Green Нали в повечето се случва така-младо семейство все се заселва някъде, където къщата (апартамента) се оказва обсебена от духове, след преживяно насилие на мястото  Mr. Green
А пък в разни тийн комедии винаги обектът на чувствата се появява пред очите на обожателя на забавен канданс и с развети от вятър коси, дори и да е тихо времето  Grinning

# 139
Ах, разветите от вятъра коси как ги забравих  Laughing

# 140
Понякога мъжете наистина не миришат зле след тренировка  Embarassed

Всичко е въпрос на съвместимост. Хората инстинктивно отхвърлят тези, които не им пасват именно чрез миризмата... на някоя друга този мъж може да ѝ мирише зле, на теб супер, и обратното. И Troy един ден ще го разбере  Mr. Green

# 141

Да се потят върху нас е ок, ама ако се потят във фитнеса е неприятно на мирис?

# 142
Да, но някак не си го представям тия секси градинари и монтьори, които се потят по няколко пъти в рамките на няколкочасовия работен ден (потят се, изсъхват, потят се пак, изсъхват...), да миришат кой знае колко секси. Или пък някакви преследвания от лошите по няколко дни, обаче в момента, в който спрат да ги преследват за малко, вземат, че се награбят. Нищо, че не са си сменяли дрехите, не са си мили зъбите и не са виждали баня от 3 дни.

# 143
Да се потят върху нас е ок, ама ако се потят във фитнеса е неприятно на мирис?

Ами... не е неприятно, ако е точния човек  Mr. Green

Да, но някак не си го представям тия секси градинари и монтьори, които се потят по няколко пъти в рамките на няколкочасовия работен ден (потят се, изсъхват, потят се пак, изсъхват...), да миришат кой знае колко секси. Или пък някакви преследвания по няколко дни, обаче в момента, в който спрат да ги преследват за малко, вземат, че се награбят. Нищо, че не са си сменяли дрехите, не са си мили зъбите и не са виждали баня от 3 дни.

Е, за тия е ясно, позлват Аxe, Dare или нещо от сорта  Twisted Evil

# 144
 Joy А, тези да. Аз имах предвид потните от тренировка. Един приятел беше в екипа на "Сървайвър" и то нали си е заснето преди това, той знае какво се случва по нататък, та питам го-"Ще има ли секс до края?", беше минала към седмица. Той каза, че ако има секс, то може да се случи само първата седмица...после немити, неепилирани...не ставало  Mr. Green

# 145
Чудно, как сме се появили на бял свят от неепилирани майки.
Сега идва ссф и се тръшка, че майка й е била епилирана в момента на зачеването й.

# 146
Чудно, как сме се появили на бял свят от неепилирани майки.
Сега идва ссф и се тръшка, че майка й е била епилирана в момента на зачеването й.

Ако съдя по мама и свекърва ми, жените от тяхното поколение са си епилирани по рождение  Mr. Green как може такова нещо бе! 2 косъма отпред на крака и това е всичко  Crazy

# 147
Колкото по-често се епилира една жена, толкова повече ищях им идва на космите да растат. И на гъстота, и на дебелина... Ние, както сме почнали от тийнейджъри - представи си за кво чудо ще иде реч ако по няква причина спрем с премахването!  Whistling

# 148
Колкото по-често се епилира една жена, толкова повече ищях им идва на космите да растат. И на гъстота, и на дебелина...

Майка ми казва, че никога не са се появили при нея. При мен бяха факт е една съвсем ранна възраст, ето и дъщеря ми гледам сега. Така че не мисля, че честотата на махане е фактор, даденост си е  Mr. Green

# 149
При мен пък оредяха значително, ама знам ли, може да е от възраста  Mr. Green Joy

Общи условия

Активация на акаунт