То не е като по филмите

• 52 594
  • 789
  •   1
Отговори
# 270
По филмите винаги успяват да си измият зъбите без вода и без да им излиза пяна, което на мен нещо не ми се отдава.
Освен това говорят с пълна уста на вечеря и някак си това не изглежда толкова зле както е в действителност, когато го прави някой срещу теб.

# 271
Това ме подсети- героите на Брад Пит непрекъснато ядат нещо.

# 272
Това с пяната при миенето на зъби е защото не си миете зъбите както трябва.  Laughing На четката се слага паста с размера на грахово зърно, а не като по рекламите - да прелива и от двете страни (което си е с комерсиална цел, харчи повече-купувай повече). Източник: няколко различни зъболекарки. Мдам. Laughing

# 273
Младото семейство се нанася в нова къща и още на втория ден детето им започва да има въображаеми приятели, да рисува страшни рисунки и да прави предсказания, но никой не го приема сериозно  Rolling Eyes

# 274
По филмите психопатите са красиви, хармонични, добре облечени-
в реалния живот са с нисък интелект и човек не би им се доверил
за нищо.

# 275
Няма дете без въображаем приятел.  Laughing Laughing

# 276
  • Sofia
Много забавна темичка  Hug

А бомбата на злодея винаги има брояч. Дори и да не се предполага да я намери някой  hahaha

# 277
Много забавна темичка  Hug

А бомбата на злодея винаги има брояч. Дори и да не се предполага да я намери някой  hahaha

И броячът е огроооомен - всеки да го види  Mr. Green

# 278
  • София
за нищо.

Напротив, точно психопатите са красиви, хармонични (за пред теб) и добре облечени, винаги "те разбират", могат да те омаят, всички ги харесват и пр., точно защото са психопати. Докато не ти изсмучат всички жизнени сили, за даа задоволят своите желания.

# 279
На мен ми допада: "Столичани в повече" - пълната реалност за живота в БГ, вкл. и комичните ситуации.

А по темата за романтичните филми: обичам да ги гледам, но са далеееч от реалността, мнооого далеч. Но пък е хубаво да ги има  Heart Eyes, някак си те настройват любовно и те карат да се замислиш за нежността и милите неща в живота.

# 280
Във филмите на ужасите- задържи ли се по-дълго камерата върху домашния любимец, то задължително след няколко сцени ще го намерят убит, обикновено обезглавен, върху изтривалката пред вратата и/или падащ от вратичката за домашни любимци  Confused

# 281
за нищо.

Напротив, точно психопатите са красиви, хармонични (за пред теб) и добре облечени, винаги "те разбират", могат да те омаят, всички ги харесват и пр., точно защото са психопати. Докато не ти изсмучат всички жизнени сили, за даа задоволят своите желания.

Така е, точно на такъв съм попадала, жена беше. Ужас.

# 282
Често в амер.екшън гадта е руснак -брутален ,грозен абе всичко най-лошо ....

# 283
Ами всъщност това са социопати, а хората с психопатии имат
обикновено и други съпътстващи заболявания, вкл. и мозъчни,
така че не са чак толкова богати, функционални и супер интелигентни.

Тия от реалния живот са нарциси, не психопати.

Във филмите кучето никога не умира (освен ако не е малка и досадна порода).
Лабрадорите никога не умират.

# 284
Появи ли се в началото на филма много грозен, съмнителен, странен и подозрителен тип, то той задължително накрая ще помогне на нашите и ще ги спаси от миловидния психопат.

Общи условия

Активация на акаунт