То не е като по филмите

• 52 428
  • 789
  •   1
Отговори
# 405
Катастрофите винаги се предизвикват от внезапно появил се в насрещното движение камион.

# 406
  • София
Задължителните униформи на майките домакини - риза и джинси!

А и към униформата винаги обувки на висок ток - така си ходят и вкъщи  Shocked

Другото, което ме разсмива - храни се цялото семейство, хапват се преки сили две миниатюрни хапки, разразява се някакъв скандал и всички скачат от масата  Joy Joy Joy

# 407
Даже и по диваните се въргалят с обувки.  Rolling Eyes

# 408
  • София
Задължителните униформи на майките домакини - риза и джинси!

А и към униформата винаги обувки на висок ток - така си ходят и вкъщи  :shock

Точно това влязох да напиша, като видях Линет. Самото удобство. Някои домакини са готови само да хванат чантичката и да посетят светско събитие.
Но знам ли всъщност, току виж значителна част от форумската общност се разхожда вкъщи на токчета. Wink

# 409
Супер тема, много се смях.
Забелязи ли сте, че в Париж всички апартаменти имат гледка към Айфеловата кула?  newsm78

# 410
Супер тема, много се смях.
Забелязи ли сте, че в Париж всички апартаменти имат гледка към Айфеловата кула?  newsm78

Бедни,богати...все към Айфеловата кула...а там жилищата са милиони..
Или пък филмовото клише за мазния французин с мустачките,който винаги сваля приятелката на главния герой.

# 411
  • София
Да спортуваш във филм винаги е супер секси гледка.Героинята винаги изглежда спретната и красива, евентуално леко изпотена на деколтето. Да, ама аз като спортувам след това съм зачервена, рошава и  имам пот навсякъде-  и под мишниците, и над устната, и по челото. Даже косата ми е мокра.
 Аз вече няколко години не мога да се науча да карам ски наистина добре- справям се, но има още много за учене. Да, ама гледах филм, в който мацката, отиде да работи в планината и за некво мижаво време се научи да кара - забележете- сноуборд, ама и на състезание се яви и го спечели.
А, много ме кефи как във филмите де- що има милионер, задължително залюбва някоя бедна като църковна мишка сервитьорка, чистачка, или  домашна помощница, а тя от своя страна пък ич го не иска. И се дърпа, дърпа.  Кога в реала ще стане това??
Или като  лирическия героя подпре красивата девойка на някое дърво, в пристъп на невероятна страст, за да правят секс. Е, гърбът на момичето не се ли изръбва от грубата кора, винаги съм се чудила??

# 412
Е, гърбът на момичето не се ли изръбва от грубата кора, винаги съм се чудила??
A не, по филмите, където и да правят секс, винаги е супер удобно. Simple Smile

# 413
  • София
По- скоро са така обзети от страст, че не усещат пясъка от плажа, който влиза и стърже навсякъде, нито кората на дървото, която ти издира гърба до кръв, пък за скоростния лост в колите даже и дума няма да кажа. Аз един път опитах секс в кола и до сега, много години по- късно, още не ми се иска да повторя.

# 414
  • София
Децата винаги си лягат в осем и половина и когато ги накажат да си ходят в стаята, почти не протестират. Също много бързо прежалват починалата си майка, има-няма за две-три месеца и много се радват за баща си, когато им доведе мащеха, и я заобичват също като майка си. Също и "тя  ни гледа отгоре и би искала всички да сме щастливи".

# 415
  • София
Това е, защото мащехата винаги е някаква супер- трупер готина мацка, която пък за късмет много обича чужди деца, които първоначално се държат лошо с нея и не я искат. И, задължително спасява децата от някаква ужасна, животозастрашаваща случка.
Как пък няма да стане това в живота. Те моите като ме ядосат и ми се ще да им отвинтя по един, та си представям някое чуждо, намахано и лигаво дете ми се изправя срещу мен и ме обижда, и ми тряска врати. А дано, ама надали:)Simple SmileSimple Smile

# 416
Аз, за това, ако се спомина трагично, ще поръчам на някой баш майстор да ме зазида в къщи, в някоя носещата стена (с телевизора)! Да им е гадно после.

# 417

Много любим момент ми е също, когато в напрегната бойна обстановка (лошите са ги обградили отвсякъде, куршуми свистят, взривове на поразия) нашите влюбени гълъбчета започват да си изясняват отношенията.

Аналогично умирающите герои винаги имат сили да произнесат няколко важни последни думи/да се сбогуват изобилно с близките си/да проведат нелогично дълга дискусия с друг присъстващ за обстоятелствата, довели ги дотук.

Чудна тема.  Mr. Green

# 418
всеки път като гледам преследване с коли, се чудя защо преследваният отвръща на преследвачите си и все увеличава и увеличава скоростта, а пък уж иска да им се измъкне. Ами най-елегантното нещо ,което може да направи е просто да спре и да обърне колата в другата посока. Само в един филм наскоро доживях да видя такова решение .

# 419
всеки път като гледам преследване с коли, се чудя защо преследваният отвръща на преследвачите си и все увеличава и увеличава скоростта, а пък уж иска да им се измъкне. Ами най-елегантното нещо ,което може да направи е просто да спре и да обърне колата в другата посока. Само в един филм наскоро доживях да видя такова решение .
Ами сигурно защото и преследвачите могат да спрат и да обърнат  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт