То не е като по филмите

• 52 613
  • 789
  •   1
Отговори
# 480
А не, не. Жената има кариера и сутрин снове между тигана и мивката облечена в костюм с пола. Преди края на закуската още целува всички и бяга по задачи. Понякога мята децата в джипа и ги вози преди работа, понякога мъжът я върши тази дейност. Домакините по филмите останаха назад в годините като че ли.

Те тия са някакви супермами. С малки деца и докато пържи разни мазнотии не е лесно да се опази бизнес костюм. Щом това успява, раздигането на масата е песен.

А между другото Блейд превърна черните вампири в класика. Дори и в здрачовските филми имаше епизодични черни вампири.

# 481

Никога обаче не става collateral damage. Ако има лабрадор и негър,
ясно кой ще го отнесе.

Темата далеч не съм я изчела цялата, но имам забележка! Laughing
Понякога немската овчарка умира преди негъра. Справка - I am legend с Will Smith.
Вярно, че е главен герой, ама убиха кученцето... Sad

От друга страна има много малко чернокожи вампири и зомбита.
Прекалено навява асоциации с вуду. Повечето зомбита са бели-
щото бледото е страшно. Черното зомби не може да е синкаво-бледо...
hahaha Затова пък имаше черен Орфей  Laughing

Вчера като прескачах програмите видях, че дават Тор - и там, сред скандинавските божества също имаше един такъв възчерничък афроамериканец  Laughing

# 482
# 483
А аз докато преглеждах снощи - някакви хора вървят посред нощ в тъмна гора, стиропор се сипе като из ведро, а те с факли, ама факлите ги носят високо вдигнати като знамена, а как виждат къде ходят само те си знаят...

# 484
Ами на снимки е така...лудница, народ и винаги има нещо, което се оказва недомислено/недогледано в последния момент.
Преди години се снима рекламен клип за едно сирене и отиваме сред природата - заснемат се едни пасторални карди, едни зелени треви се полюшват от полъха на вятъра, стадо кравички кротко пасе, огрявано от слънцето и камерата баааавно приближава за фокус върху едно от животните. Работата свършена, екипът и клиентът се прибират доволни и се почва монтаж на кадрите и озвучаване. И точно тогава се разбира, че през цялото време на фокус не била кравичка, а бик  Crazy, а дикторът говори ли, говори за пълномасленото мляко от екологично чисти райони  Mr. Green

# 485

Никога обаче не става collateral damage. Ако има лабрадор и негър,
ясно кой ще го отнесе.

Темата далеч не съм я изчела цялата, но имам забележка! Laughing
Понякога немската овчарка умира преди негъра. Справка - I am legend с Will Smith.
Вярно, че е главен герой, ама убиха кученцето... Sad

От друга страна има много малко чернокожи вампири и зомбита.
Прекалено навява асоциации с вуду. Повечето зомбита са бели-
щото бледото е страшно. Черното зомби не може да е синкаво-бледо...
hahaha Затова пък имаше черен Орфей  Laughing

Вчера като прескачах програмите видях, че дават Тор - и там, сред скандинавските божества също имаше един такъв възчерничък афроамериканец  Laughing

О, това е напълно с цел. Убедена съм откакто ми се наложи да гледам западноевропейски детски предавания. Задължително водещият или поне част от участващите деца са с шоколадов цвят. Рядко чак цветнокожи, но русите и белите са някак си между другото.
Според мен имат някакви програми за интеграция на емигрантите и по този начин внушават на местните деца, че различният цвят е нормален. Което си хубаво всъщност.

За скандинавския бог намерих това: (Surtr : In Norse mythology, Surtr (Old Norse "black"[1] or "the swarthy one"[2]) is a jötunn. Surtr is attested in the Poetic Edda, compiled in the 13th century from earlier traditional sources, and the Prose Edda, written in the 13th century by Snorri Sturluson. In both sources, Surtr is foretold as being a major figure during the events of Ragnarök; carrying his bright sword, he will go to battle against the Æsir, he will do battle with the major god Freyr, and afterward the flames that he brings forth will engulf the Earth. His name also appears in the late Eddic poem Fjölsvinnsmál.

Последна редакция: пн, 28 окт 2013, 14:40 от Aludra *

# 486
  • Варна
Цитат
49.Героят на Шон Бийн винаги умира.
Mr. Green

# 487
Цитат
49.Героят на Шон Бийн винаги умира.
Mr. Green
И на Леонардо ди Каприо  Crazy

# 488
Аз пък често забелязвам как труповете дишат, или премигват със затворени очи  Mr. Green

# 489
Аз пък често забелязвам как труповете дишат, или премигват със затворени очи  Mr. Green
Или пък жената е  припаднала. Мъжа се навежда да я вземе от земята/дивана и тя също се наддига да му "помогне"   hahaha

# 490
 Joy Какви филми гледате вие? Пфу!

Мамасита, не си права - при зомбитата цари демокрация и политкоректност, афрозомбита да искаш.

# 491
По филмите как плачат - грим не се размазва, сополи не текат, само тихичко хълцане и малко сълзи. В реалността е ред сълзи, ред сополи.  Laughing

# 492
Аз заради това никога няма да забравя как рева Патрик Суейзи ( лека му пръст) в "Северът и Югът" с два реда сълзи и сополи рева, човекът.

# 493
  • Sofia
Ей, посмях се от сърце последните страници  hahaha
Гледам един сериал пълен с ЦРУ, Тайни служби и т.н. Ама там явно ги приемат само и единствено, ако виждат в тъмното с лазерните си очи. Как пък един не си свали тъмните очила в тъмните помещения дето влизаха да оглеждат има ли лоши  Whistling Ходят, като мухи без глави и се въртят наляво-надясно. Как не се блъскат по касите на вратите не знам...

# 494
Няма по-клиширан филм от сериала "От местопрестъплението". Можете да гледате само първия сезон и останалите 9-10 сезона (200-300 епизода) само да ги превъртате, за имате представа как изглеждат героите. Забиват се пирони в очите на хората и след 2 дена нищо им няма, излизат от багажника на колата, която всъщност е бутната във водата, Хорейшио е някакъв извънземен, който е способен да разбере кога за последно сте си сменили бельото. Достатъчно е само да ви пусне през нереалната си база данни.  Tired

А аз много обичам клишираните американски романтични комедии. Винаги се срещат двама непознати, влюбват се, скарват се за нещо уж сериозно и после разбират, че не могат един без друг  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт