То не е като по филмите

• 52 628
  • 789
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Нашите хора засядат с колата на железопътния прелез или героят се обяснява в любов на героинята, баш насред линията, отзад ги гонят лошите. Изведнъж се чува свирката на влака, нашите след кнатка паника и форсиране успяват да се измъкнат, а лошите хич не чуват влака и биват пометени от него.
Много ме кефи и това с пожарите - вътре се вият невероятни жълти пламъци, а нашите герои се щурат минути насам-натам като съвсем леко се закашлят, а освен стените и пердетата нищо друго не гори. При нормални обстоятелства за толкова дългоо време и висока температура, да са изгубили съзнание.

# 676
Много ме кефи и това с пожарите - вътре се вият невероятни жълти пламъци, а нашите герои се щурат минути насам-натам като съвсем леко се закашлят, а освен стените и пердетата нищо друго не гори. При нормални обстоятелства за толкова дългоо време и висока температура, да са изгубили съзнание.
Е героите по филмите не са обикновени хора, те са супер герои.  Laughing

# 677
Гонят ли някой,задължително маршрутът му минава през пазар/или имат много начесто пазари,или все там се дебнат добрите и лошите... newsm78/,та докато се гонят,да може да се преобърнат поне няколко сергии,да има какво да се разсипе хубаво....Много се уважават и рибните борси и складове по доковете......

# 678
Леле, вчера се загледах в "Скрити доказателства". Там две мацки (от ФБР май) веднага успяха да получат достъп до данните за потребителите в някакъв сайт за залагания, без искане на разрешителни и т.н., за няколко секунди успяха да открият приликата между чатовете на два акаунта измежду всички регистрирани и да установят, че принадлежат на едно и също лице. После пак за няколко секунди успяха да установят, че IP-адресът, от който е играло лицето, е регистриран на Джон Смит (къде ти динамични IP-та и пр.), който пък преди месец се е бил регистрирал в някакъв хотел.

Ти пък, тая работа, полуграмотен хакер да я е свършил преди първото кафе.

Мен ме втрещява като хакнат секретните файлове на ЦРУ, веднага разцъфтява някакъв жизнерадостен скин, а ла бг мама, юзер френдли интерфейс, едва ли не надпис: "Welcome! в топ сикрет фаиловете на ЦРУ!"

# 679
Ахахах а реално ако влезеш сигурно ще видиш само един черен екран с много жълти папки Grinning ама от старите от уиндоус 98 Grinning И винаги когато разбиват паролите на такива файлове успяват с последния опит. Трети път за късмет...  Grinning

# 680
Аз все се чудя как героините са все красиви, натокани мацки, с винаги перфектни коси и най-често успешни кариери, и като срещнат любовта, той задължително е красив, богат, естествено шеф на могъща компания, а само на 30...
Или пък в случаите, когато героинята не е успяла, а уж се опитва да свързва двата края, живее само в голям апартамент, ходи наляво-надясно и всеки ден е с различни дрехи и обувки.

# 681
  • UK
Винаги съм се чудела, като пуснат някого с голяма дупка и почнат да го затрупват с пръст, защо просто не стъпват на натрупаната пръст, ами си седят и чакат да бъдат затрупани? Сещам се за такъв епизод на Престъпни намерения, където някаква си седи в дупката, пищи и чака да я заровят жива.

# 682
Защото е наясно, че ако стъпи на изсипаната пръст и се изкатери догоре, ще я претрепят с правата лопата и така или иначе, пак ще я заровят, но по-малко жива.

# 683
  • UK
Ми не знам, ама аз бих се пробвала да утрепя гадта, вместо да седя и да чакам да ме зарови.

# 684
Защото е наясно, че ако стъпи на изсипаната пръст и се изкатери догоре, ще я претрепят с правата лопата и така или иначе, пак ще я заровят, но по-малко жива.

hahaha

# 685
... и като срещнат любовта, той задължително е красив, богат, естествено шеф на могъща компания, а само на 30...

А това клише за колко стари моми носи вина само...  Laughing

# 686
  • където ми харесва
... и като срещнат любовта, той задължително е красив, богат, естествено шеф на могъща компания, а само на 30...

Нали? И аз това съм се чудила... Wink
Примерно, жената работи като продавачка в магазин, живее в 3 стаен огромен апартамент, в който всичко изглежда чисто ново, има две деца, като всяко е в отделна стая и има всичко необходимо, но парите не й достигат, въпреки че на масата й е пълно с манджи Crazy
Искам и аз така бе, искааам Rolling Eyes

# 687

Нали? И аз това съм се чудила... Wink
Примерно, жената работи като продавачка в магазин, живее в 3 стаен огромен апартамент, в който всичко изглежда чисто ново, има две деца, като всяко е в отделна стая и има всичко необходимо, но парите не й достигат, въпреки че на масата й е пълно с манджи Crazy
Искам и аз така бе, искааам Rolling Eyes
Явно на запад представата им за нашето "скромно", сигурно е колко за нашето "богато". Малко криво го казах, но...  Mr. Green
А пък и във всички американски филми съм гледала, семейството уж няма пари, а живее в голяма къща, екстра лукс и задължително с 2 коли - и за мъжа, и за жената  Grinning

ПП: А снощи пък от един филм разбрах, че като правиш свирка на съпруга си, задължително след нея си с изрядна прическа, даже и с червило на устните  Mr. Green

# 688
А в немските филми всеки живее в собствен замък в някое китно селце.... освен когато не е на круиз, разбира се.

# 689
ПП: А снощи пък от един филм разбрах, че като правиш свирка на съпруга си, задължително след нея си с изрядна прическа, даже и с червило на устните  Mr. Green

Ако филмът е азиатски, що да не може? Аз като пия със сламка, не ми се размазва червилото.

Общи условия

Активация на акаунт