Баба каза така-4

• 146 045
  • 568
  •   1
Отговори
# 195
  • в огледалото на живота
Много благодаря за отговорите момичета, вече я приготвих клеевата тинктура, но си купих и от магазина, понеже нали тази, която съм приготвила аз трябва да престои. А имате ли доверие на купешката клеева тинктура? Мисля да им дам и да пият, на една и на три години са, добре ли е на малкия три пъти по една, а на големия три пъти по три капки. Писна ми да пият антибиотици, искам да пробвам с природни методи...писна ми и от имуностимулатори, изпиха сигурно всички видове имуностимулатори и пак се разболяват много...
Рано е още за по-малкото...лично аз така смятам.Давала ли си му мед?
Започни първо с него ако не е приемал такива продукти.И пак ми се струва рано,поне 2г.навършени.

КТ започнах след 2г.на дъщеря ми да давам;купувам от аптеката.
Според възраста е и дозировката:годините по две=на капките.
За 3г. възраст по 6капки на прием.

# 196
При язва , какви народни рецепти знаете ?

# 197
  • Русе
  Чай от жълт кантарион.

# 198
  Чай от жълт кантарион.

Пия смесен и с мента   bouquet друго ? Казаха тахан бял с мед , 1 лъжица всяка сутрин . От  друг люти чушки , мумио , последно листа смокиня .

# 199
  • в огледалото на живота
 Чай от жълт кантарион.

Пия смесен и с мента   bouquet друго ? Казаха тахан бял с мед , 1 лъжица всяка сутрин . От  друг люти чушки , мумио , последно листа смокиня .
Аз лекувах язва на дванадесетопръстника с локум и мастика..
Парче локум сутрин на гладно с 1с.л мастика.След това не се пие и яде нищо 2часа.
Разбира се,не само с тази рецепта,но определено ми повлия положително на сутрешните парещи болки в стомаха  Peace

Люти чушки-абсурд  Naughty
Може още по-голяма беля да си навлечеш...
Всички пикантни,люти,пържени храни са абсолютно противопоказни!

# 200
Мастиката заради анасона , но по скоро узо , защото бг. мастиката е със синтетични аромати . Анасона много добре повлиява корем. А това за чушките, знам че принципно е противопоказно , но от 2 коренно различни места чувам , едното е от ухо на ухо , другото е на моя позната баща и , няма да ме лъже .  newsm78

# 201
Запис  Simple Smile
Радвам се ,че открих темичката ще ми бъде полезна

# 202
     Момичета, ако някъде сте писали или чели  - става въпрос за стара рецепта за рани на базата на овча лой и с добавено олио, ако не се лъжа. Уж я имах някъде записана, а изчезна.
     И да ви попитам - нещо за белези от акне дали сте срещали из бабините рецепти?

# 203
  • Пловдив
Уф...ако някой нещо е чувал за зачервяване и алергия на очите Rolling Eyes Не знам вече къде да водя детето и дали може нещо да се направи с-у алергия...
Пробвах с очанка да промивам-нищо.Освен да търся кърмачка за капки в очите newsm78

# 204
  • Под Слънцето
Суров обелен картоф - по 2 кръгчета на очите и да полежи малко с тях

# 205
  • Пловдив
От нишестето в картофа може да стане и по-зле Peace Казвам го от личен опит!

Мистик, промивки с разтвор на сребърна вода и физ. разтвор 1:1, пробвали ли сте? Също изпитано - вит.С от ампула - по 3-5 капки във всяко око, но щипе много Peace

# 206
  • в огледалото на живота
Суров обелен картоф - по 2 кръгчета на очите и да полежи малко с тях
Това е по-скоро за отоци под очите.

# 207
  • Пловдив
С картофа съм пробвала-зле от всякъде Confused С вит С няма да даде щом щипе..остава сребърната вода и физ. р-р да пробваме...

# 208
Уф...ако някой нещо е чувал за зачервяване и алергия на очите Rolling Eyes Не знам вече къде да водя детето и дали може нещо да се направи с-у алергия...
Пробвах с очанка да промивам-нищо.Освен да търся кърмачка за капки в очите newsm78

2 пакетчета чай мащерка, запари го , като се охлади до телесна температура , ги сложи на очите и стой така колкото изтраеш.

# 209
  • Пловдив
Ще ти дам кърма, но все си мисля че може да развие бактерии от млякото.

Общи условия

Активация на акаунт