Отговори
# 210
  • София
Вани,взимам го отма Mr. Green,красавец е тука,малииии,ако знае кво му мисля,вай,вай,вай Joy Joy Joy Joy Joy.
Аз ти виждам дрехите Peace.
а джансу пак изтрещя,остави санема без модна колекция #Crazy

# 211
# 212
Мерси,момичета и аз си ги видях  Joy

# 213
  • Още у мъглата ...
Те са хубави Звездичке,ама след минути тя ти ги вгорчава,ся ще я чакаме да се наканва да казва пак,ама дали ще се наканим,а дано има повече успех от това с Емко да му се разкрие,че там цял сезон я чакахме Naughty

Joy Joy Joy Как си го написала, все едно не знаеш дали успява да каже  Laughing Joy Joy

Ама нали нямаме никакви епизоди натам и не знаем какво се случва, добре, че е БТВ  Mr. Green Joy Joy Joy
Ми имам надежди,тя толкова решително го каза че как да не и повярваш  Joy Joy Joy
А Емко тука и аз няма го върна ,тука така ми беше красотен ,пуууу хубавеца ми той  Heart Eyes Heart Eyes
Дай да пуснем таг в туити "Искаме Емко от 48 епизод на АФК"  Laughing Joy Joy Joy

# 214
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз ги виждам,айде всеникнещия как пък уцелва все  hahaha hahaha
И ревнивко зад него  Joy Joy Joy

# 215
  • Още у мъглата ...
Хайде Ферке, отиди да се цункаш с Емко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 216
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ай хубавата сцена  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 217

Тъкмо заради това се засмях  hahaha Mr. Green

# 218
С глас се смея тука Joy Joy Joy

# 219
  • Още у мъглата ...
smile3521 smile3521   Rolling Eyes Rolling Eyes

# 220
  • У Диспансера ...♥♥♥
Те са хубави Звездичке,ама след минути тя ти ги вгорчава,ся ще я чакаме да се наканва да казва пак,ама дали ще се наканим,а дано има повече успех от това с Емко да му се разкрие,че там цял сезон я чакахме Naughty

Joy Joy Joy Как си го написала, все едно не знаеш дали успява да каже  Laughing Joy Joy

Ама нали нямаме никакви епизоди натам и не знаем какво се случва, добре, че е БТВ  Mr. Green Joy Joy Joy
Ми имам надежди,тя толкова решително го каза че как да не и повярваш  Joy Joy Joy
А Емко тука и аз няма го върна ,тука така ми беше красотен ,пуууу хубавеца ми той  Heart Eyes Heart Eyes
Дай да пуснем таг в туити "Искаме Емко от 48 епизод на АФК"  Laughing Joy Joy Joy
Искаме,искаме,даже ще тропам по масата ако трябва  Joy Joy Joy

# 221
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ти пък на какво се смееш бе Ренку  Mr. Green

# 222
  • Още у мъглата ...
То колко тъжно, пък Ренка се смее  newsm78 Mr. Green

# 223
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тая пък ако ошета малко ще се скърши значи  ooooh!
Ми почисти си я ти ма,няма само да ходиш да говориш с Юнал за Емир  Stop

# 224
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тоя пък ревнували го,дъртия ти папурен,ммм толко си красотен че направо на бой влизам зарад теб  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт