Отговори
# 660
  • Още у мъглата ...
Мале ама така, както е облечен, съвсем си личи какъв кльощар е станал  ooooh! Rolling Eyes

Да  Cry Cry Cry А какъв мъж бешеееееее  Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
А па тая Мира как я обличат само  Sick Sick Sick
Ама Чаатай си е пак същия мъж в ежедневието, само, като Яман го докарва на гаврошче. Rolling Eyes

Е, и с около 10 кг. (или по-точно беше 9,7 кг) по-малко и с реване, вместо баклава  Laughing Joy Joy Joy Joy
Нямам предвид дрехите, а слаботията му  Rolling Eyes

# 661
Манка, добре дошла, ти с два еднакви поста се появяваш.
Сега, аз нали съм Ви лелче на всички и много си Ви уважавам, та затова, ще гледам напред и, ще Ви казвам къде и кога да жмите. Joy

# 662
  • София
 spam2
Скрит текст:
майкоо сега видях в тути дали снимка на видеозон със заглавия бебето на Азра и Керем /мисля, че така е заглавието  Mr. Green/  Shocked ooooh! Sick
 Joy Joy Joy Joy

# 663
spam2
Скрит текст:
майкоо сега видях в тути дали снимка на видеозон със заглавия бебето на Азра и Керем /мисля, че така е заглавието  Mr. Green/  Shocked ooooh! Sick
 Joy Joy Joy Joy
Оооо, ми браво, ще ходим на пануда някой ден....ама снимката на бебе ли е, или на маймуняк!? newsm78

# 664
  • Още у мъглата ...
spam2
Скрит текст:
 Joy Joy Joy Joy

Айде бе  ooooh! ooooh! ooooh! Е, нищо ся, няма да ни дадат как е станало туй беби, това е хубавото  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 665
  • Варненска клюкарка

Ох, пиленцата ми хубавите те Heart Eyes Ама какви са душички-Чачко каква нежна усмивка е дръпнал, обяснява/показва и нещо, а пък тя с глава на рамото му Heart Eyes Точно в този период- пролетта на първия сезон такива пикантерии излизаха за тях... Точно тогава Ч каза в едно интервю, като го питаха пак нещо за актрисите по повод една простотия дето беше казал току като започна сериала, а именно че никога нямал да легне до такава жена, намеси и Аллах  Crazy та думите му в едно майско интервю само няколко месеца по-късно бяха "да не казвам голяма дума, че не се знае" Нещо или по-скоро някой, го накара да смекчи тона  tooth

# 666
  • Още у мъглата ...
spam2
Скрит текст:
 Joy Joy Joy Joy
Оооо, ми браво, ще ходим на пануда някой ден....ама снимката на бебе ли е, или на маймуняк!? newsm78
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 667
  • Още у мъглата ...

Ох, пиленцата ми хубавите те Heart Eyes Ама какви са душички-Чачко каква нежна усмивка е дръпнал, обяснява/показва и нещо, а пък тя с глава на рамото му Heart Eyes Точно в този период- пролетта на първия сезон такива пикантерии излизаха за тях... Точно тогава Ч каза в едно интервю, като го питаха пак нещо за актрисите по повод една простотия дето беше казал току като започна сериала, а именно че никога нямал да легне до такава жена, намеси и Аллах  Crazy та думите му в едно майско интервю само няколко месеца по-късно бяха "да не казвам голяма дума, че не се знае" Нещо или по-скоро някой, го накара да смекчи тона  tooth

И на мен ми е много любима тази снимка  Heart Eyes Heart Eyes
И с поясненията от теб, още по-сладко се получава  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 668
Хехехе, забелязахте ли как Чаги си попипва безименното пръстче на ръката, да не му липсва пръстена нещо  Mr. Green Wink

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Охх и как намига Crazy Crazy Crazy
Не беееее, има тикове на окото, Joy че все с него премигва.
Тази им снимка май е извън снимките, защото в епизода не гледаха телефона в ръката на Емир.

# 669
  • София
spam2
Скрит текст:
 Joy Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Наде  Joy Joy Joy Joy Joy Joy незнам немога да различа  Joy Joy Joy Joy

# 670
  • Още у мъглата ...
Верно си е Йо, туй тяхното бебе  Rolling Eyes
Ей това е, даже не са и сгодени и на ти бебе, ауууу  Thinking

# 671
  • София
Айде аз отивам да папам после съм тука  Hug Hug Hug Hug Hug

# 672
# 673
  • София
Верно си е Йо, туй тяхното бебе  Rolling Eyes
Ей това е, даже не са и сгодени и на ти бебе, ауууу  Thinking

Къде е сега Чепиков да я вида ко ша праи, поне у АФК да беше станало  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ах айде  Hug Hug Hug

# 674
Йоанче, ако я види сега татенцето й, ще иди да се моли на килимчето си и може и да полети с него, че да не стане свидетел на тези срамотии. Joy
Няма лъжа, няма измама, има бебе на хоризонта.

Общи условия

Активация на акаунт