ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 6

• 60 507
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря ти, Фрея   bouquet

# 76
Фрея благодаря ти !   bouquet

# 77
Фрея все пак останалите сънища могат ли да се тълкуват и как Rolling Eyes

# 78
Фрея все пак останалите сънища могат ли да се тълкуват и как Rolling Eyes
Според мен са продиктувани от ежедневни мисли и изобщо от обичайното ежедневие и не символизират нещо специално.

# 79
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
Freya помагаййй, ужастно съм притеснена,
Сънувах ужаст, всъщност като се събудих преди час направо се втрещих от мозъка ми, сега
Започнах да го обмислям.
Значи намирам се около жилището от детството ми, разхождам се пред блока и се натъквам на една голяма птица застанала до токущо люпещите и се яйца. Яйцата бяха доволно големи, колкото грейпфрут примерно, на брой 3 или 4 или 5. Чупеха се черупките им и отвътре се виждаха пилетата - черни с ясно изрязени големи човки или клюнове (незнам коя дума е по правилна). И както се излюпваха първото умира още в черупката си, второто също, следващото едвам живо и нататък не помня. Аз само наблюдавам и нито пипам нито говоря.
Събудих се ужастно притеснена. Моля за съвет, благодаря.

# 80
Благодаря фрея  bouquet

# 81
elizabet_s, най-логично е сънят да символизира нещо, което няма да стане, няма да се реализира, желание, което няма да се сбъдне.  Peace

# 82
Здравейте , сънувах че се возя в някаква кола  (не карах аз) и преследвахме момиче (което май познавам но не си спомнях като се събудих но имам такова чувство) с бебешка количка . Тя бягаше а аз виках зад нея през прозореца на колата. Накрая пътя по който можем да се движим свърши колата зави и спря а момичето с количката изчезна . Моля кажете ми какво означава ...Благодаря предварително Simple Smile

# 83
ЗДравей Фрея.
Сънувах много дълъг сън, оплетен, спомням си само части от него.
Едната част, която помня най-ясно е, че сестра ми има близнаци, момичета, на възрастта на нейният син (1г.) и се казват Дара и Божидара. Беше ми оставила да ги гледам, аз питах децата как се казват и те ми отговориха като големи хора. Бяха много красиви. Тя дойде, аз и ги подадох през една решетка и тя започна да ги храни. Питах я дали ще се справи сама и тръгнах, бързах.

# 84
camarro, според мен сънят означава,че си завлечена от друг човек/група от хора да мислиш и да помагаш за разрешаването на техните проблеми и нужди.
alina_si, сънят може да е свързан с притеснения, които имаш за сестра си или някой друг човек относно неговите ангажименти и грижи, които има, желание да помогнеш на близките си.

# 85
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
elizabet_s, най-логично е сънят да символизира нещо, което няма да стане, няма да се реализира, желание, което няма да се сбъдне.  Peace

Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet благодаря - видях отговора ти веднага, но нямах възможност да ти се отблагодаря - незнам защо но страшно се притесних

# 86
  • София
Здравейте Simple Smile
искам да попитам казва ли се сън до 12 ч на обяд или не. Или кога се казва? Знам нещо, че на тоалетната се казва...

# 87
Здравейте Simple Smile
искам да попитам казва ли се сън до 12 ч на обяд или не. Или кога се казва? Знам нещо, че на тоалетната се казва...
Аз знам, че не казва. Вярно ли е това или не - нямам представа  Wink Но пък го спазвам - нито дума преди 12,00 часа не обелвам, но пък е първото нещо, което правя сутрин и да го проверя в съновника или при Фрея  Hug

# 88
Фрея, помагай! Как би разтълкувала следното?
Снощи сънувах, че се реша в банята и ми пада кичур от косата. Започнах да се оглеждам в огледалото и косата ми си беше на мястото.

П.С. Рових се в няколко съновника и пише, че означава болест.  Cry

# 89
Защо съм ви изтървала толкова страници  Peace
Фрея   bouquet
Хубави сънища на всички  Peace

Общи условия

Активация на акаунт