Ол инклузив в Банско

• 1 990
  • 13
  •   1
Отговори
  • Русе
Момичета и момчета, харесала съм си две идентични оферти за ол инклузив в Банско - едната е за хотел Банско Спа & Холидейз, другата е за Park hotel Gardenia.
Имате ли впечатления от тези хотели и кой си заслужава повече да бъде избран?

# 1
Бяхме в Гардения миналия месец - какво по-точно те интересува?
Общо взето - нямаме забележки и бихме повторили там.
Чудесна локация на х-ла близо до центъра и до парк /всъщност ако предпочитате пистите - далеч е от там/, много добра храна, любезен персонал, добро спа - чудесна масажистка.
Препоръките - водата в басейна може да е по-топла и по-чиста.
Повечето стаи са без тераси и гледката от нашата стая беше към зеленчуковата градинка на съседната къща, но пък децата много се впечатлиха - каква хубава била тази градинка.

В другия хотел не сме били.

# 2
  • София
Бяхме в Банско спа в началото на месеца. Хотела е в края на града т.е отдалечен от всичко. Според мен 4 звезди са му много. В стаята пердето беше скъсано, единият чаршаф също, климатика не работеше /оправиха го след повторно слизане и напомняне/. Персонала като цяло - добре, без една девойка, руса е екстеншъни, крив и беше целия свят през цялото време. Аз не съм била на олинклузив в България и може би за това съм впечатлена. Например закуската е до 9:30. Точно в 9:30  всичко се събира, абсолютно всичко, дори и машините за кафе и вода. Ние се абстрахирахме от това и си направихме една хубава почивка извън хотела. И така ако само се прибирате в хотела да спите-става.
Щях да пропусна - първата сутрин ни предложиха мухлясал хляб.

# 3
  • София
Два пъти сме били в Банско Спа, оставали сме винаги доволни, но не сме го посещавали наскоро.

# 4
  • Русе
Благодаря за отговорите. Няма да караме ски, така че лифта не е от значение. Ще бъдем само за 2 делнични нощувки, без деца. От прочетеното оставам с впечатление, че Гардения е по в центъра. За водата в басейна - май и за двата хотела четох отзиви, че може и да е по-топла. Иначе като СПА услуги предлагат едно и също - поне така както пише в офертите. Затова се чудех кой да избера. Бях се насочила към Холидейз, ама май ще си променя мнението към Гардения  newsm78 Имам още малко време да поумувам. Дано и някой друг се включи с мнение.

# 5
Благодаря за отговорите. Няма да караме ски, така че лифта не е от значение. Ще бъдем само за 2 делнични нощувки, без деца. От прочетеното оставам с впечатление, че Гардения е по в центъра. За водата в басейна - май и за двата хотела четох отзиви, че може и да е по-топла. Иначе като СПА услуги предлагат едно и също - поне така както пише в офертите. Затова се чудех кой да избера. Бях се насочила към Холидейз, ама май ще си променя мнението към Гардения  newsm78 Имам още малко време да поумувам. Дано и някой друг се включи с мнение.

В Гардения съм била и ми хареса, и обстановката в стаите и СПА центъра не е никак зле, и басейнът е голям. И да, много е близо до центъра и до църквата, забравих как се казваше, има отреща парк и срещу хотела магазин за вода и всякакви неща, и работи до късно. И закуската не беше зле.
Весело изкарване. И аз ще ходя на Банско другата седмица, някой да се изкаже за хотел Мария Антоанета?

# 6
  • Русе
esi_jo , благодаря ти. Ще чакам отзиви и за Мария Антоанета, че и за там има изгодни ваучери  Simple Smile Имам още една седмица да умувам.

# 7
  • с/у ОколоМръсТното
. Ще чакам отзиви и за Мария Антоанета, че и за там има изгодни ваучери  Simple Smile

къде, дай линк, моля...
В Гардения само хапваме. Вкусно е, определено. То оставаше за тези цени да не е...

# 8
  • Русе
http://hitro.bg/single/915482

http://grabo.bg/esen-v-bansko-0gm7m

имаш ли отзиви за този хотел? Но пък категорията му е по-ниска newsm78

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 22:50 от mama1+2

# 9
Ние сме били в Мария Антоанета. Персонала и собствениците са изключително любезни. Стаите изглеждат точно като на снимките, ние бяхме в апартамент с камина (доплаща се по 5 лева на човек на ден). Храната в ресторанта е вкусна, но ако има много хора се случва дадено ястие да свърши, но изкарват друго на негово място. Напитките, които са включени в All Inclusive са само по време на ядене и могат да се взимат само от ресторанта, но оставам с впечатления, че това важи за всички хотели в Банско. Спа центъра и басейна са сравнително малки, има 2 сауни и 1 парна баня, както и масажистка и фитнес. Като цяло съм доволна!

# 10
Гардения според мен е по-добрия вариант като локация и обслужване Simple Smile

# 11
esi_jo , благодаря ти. Ще чакам отзиви и за Мария Антоанета, че и за там има изгодни ваучери  Simple Smile Имам още една седмица да умувам.
Привет от мен! Идвам да споделя пресни пресни впечатления от Мария Аноанета. МНого мил персонал, стаите са чисти и просторни, всяка стая има нещо като конвекторна печка, която си пускаш когато искаш и колкото ти е студено, за половин час цялата стая става баня. КАто цяло съм доволна, но това не е според мен ол инклузив, или поне не каквото аз си представям. Има 4 хранения. Като цяло ако не сте супер претенциозни винаги има какво да се хапне, но не е супер богата софрата. Алкохол се пие само по време на обяда или вечерята, а безалкохолните напитки са само 2 вида сок от машина. Обяда - една супа и няколко яденета от сорта на пиле с ориз, зеле с месо, пиле с картофи, кюфтенца с картофено пюре, задушени заленчуци и 2 вида салата. Вечерята - без супата, пак 2 вида салати и скара, печено месо, задушени зеленчуци,картофки,спагети. Както и плодове за десерт. Пак казвам не е супер богато менюто, но за сметка на това е вкусно. На бара можеш да пиеш каквото искаш срещу заплащане ( колата е 2 лв, бирата в стъклено шише - 3лв).
СПА центърът е ок, само малко е студена водата в басейна,иначе сауната и парната баня са супер. Не ми хареса това, че ако си в сграда А и Б, трябва да излезнеш по хавлия и да минеш 20 метра през градинката до басейна. НА отиване ок, ама после си мокър. Но това са малки забележки, препоръчвам го да се отиде. Ако сте го решили мога да ти обясня как се стига, защото е малко отдалечено от центъра и адреса навигациите не го намират.
Дано съм била полезна.

# 12
  • Русе
Благодаря за изчерпателния отговор. Аз май клоня към "Гардения"  newsm78

# 13
Благодаря за изчерпателния отговор. Аз май клоня към "Гардения"  newsm78
Гардения е по-добрият вариант, все пак е 4 звезден, а Мария Антоанета е 3. Като лукс ще получиш повече, в банята имаш всичко - от шампоан до игла и конец. Басейнът е по-голям, а има и джакузи много приятно.

Общи условия

Активация на акаунт