Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 51

• 44 319
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
гладно и жадно сутрин и без много сладко и мазна храна/алкохол- Хапсурд, предишната вечер.....

# 691
Ами аз пусках ПКК по време на стимулацията и си бях хапнала и пийнала кафе преди да ми вземат кръв.

# 692
ПКК не е част от стандартните изследвания по принцп, но аз казах, че имам анемия и ми я пуснаха на нахранено, решиха, че на хемоглобина няма да повлияе.
Резултатите ми бяха каквито винаги са били.

# 693
Аммм, стандартните изследвания преди инвитро не включват ли пълна кръвна картина? Тя се пуска на гладно. Приемът на храна повишава броя на левкоцитите.
ще пия едно кафя и някой друга цигара за последно защото ми казаха че трябва да ги спирам  #Crazy

# 694
Е как така ще се отказваш от вс.удоволствия, за цигарите съм съгласна обаче, голяма глупост...

# 695
Е как така ще се отказваш от вс.удоволствия, за цигарите съм съгласна обаче, голяма глупост...
еми за каузата от всичко ще се откажа само и само да стане всичко  ще изпълнявам. пък и кафе без цигарка като секс без жена  Hug

# 696
За пълна кръвна картина - задължително на гладно и ако може и жадно! Simple Smile

# 697
Аз по време на цялата стимулация пиех сутрин по едно кафе и вечер по чаша, чаша и половина червено вино. След това продължих с кафето още малко. Изходих от друга позиция, ако бях забременяла нормално, докато разбера, че се е случило щях да продължа с вредните навици. Не казвам, че ми е правилна логиката, но много по-стресиращо щеше да ми бъде от 3 кафета на ден, да ги спра от раз. Сега, от почти месец, не пия кафе и без него съм можела да живея.

# 698
Е да ама докато забременяваш нормално не те блъскат с хормони и не контролират цикъла....с лекарства

# 699
Е да ама докато забременяваш нормално не те блъскат с хормони и не контролират цикъла....с лекарства
Така е, за това казах, че не ми е много вярна тезата, но щеше да ми е много стресиращо за организма да спра кафето от раз, при условие, че години наред съм трупала кофеин в промишлени количества и се вдигах на крака само след заветната чаша.

# 700
Аз, както бях отказала цигарите от 2-3 години, така и пропуших от нерви по време на стимулацията. Последната цигара ми беше в деня на трансфера. Не съм за пример  ooooh!

# 701
Аз, както бях отказала цигарите от 2-3 години, така и пропуших от нерви по време на стимулацията. Последната цигара ми беше в деня на трансфера. Не съм за пример  ooooh!

Интересно ми е, след трансфера какъв начин на живот водихте?
Смисъл ... повечето казват, че трябва да се пазиш, да лежиш, особенно време като това, когато е студено. А някои дори казват, че не трябва да водиш по-различен живот от обикновенно. Вие как реагирахте, когато се случи трансфера и се прибрахте вкъщи? Simple Smile

# 702
Аз лично полежах 1 ден, на следващия мъжът ми дойде с колата, за да ме вземе и да си ме докара до нашия град, постоях си още 1-2 дни вкъщи и тръгнах на работа. Спрях интензивния спорт, гледах да не нося тежко, и това е.

# 703
1-2 дни малко почивка, след това нормален, но без много натоварване. Кафето ако е по една чашка, няма проблем, стига да няма проблем с кръвното и хормоните ....ама цигарите..... Peace

# 704
Аз 20 дни след трансфера почивах. След това тръгнах на работа, моята е на бюро, но е много напрегната. Ходих 6 дни и на седмия преди обяд прокървих. Лекарите ми забраниха да ходя на работа и от 16.12 съм си вкъщи. Излизам много, много рядко-почти не излизам, почивам и се надявам да се закрепят човеците. Ако не ми се беше случило това, щях да си ходя на работа, но уви.

Общи условия

Активация на акаунт