ИСТАНБУЛ 26

• 53 855
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас / UK
Вели,прекрасни снимки Heart Eyes Благодаря ти  Hug

# 646
  • Varna, Bulgaria
pepel ot rozi,

Скрит текст:

Ето го холдингът, намира се в Юскудар, на Oymaci Sokak. Автобусни спирки има около него, най-близката е Icadiye, на която спират автобуси 14М и 15F от Кадъкьой.
Това съм разучила, като отида на място, ще разказвам повече...  Peace

# 647
  • Варна
Бихте ли ми казали  къде в азиатската част  се намира Бика, и как се стига до него, по-точно с какъв транспорт, с кой автобус или метро ?

# 648
  • Бургас / UK
Ninoto,Бика се намира в Кадъкьой.От Еминону хващате фери за Кадъкьой ,ще видите терминала къде е,то си пише и слизате на пристанището в азиатската част. От там пресичате улицата и тръгвате право нагоре по улицата,която е точно врещу пристанищвто.Ориентир може да ви бъде и линията на трамвая,която също върви по тази улица на горе.Ферибот може да хванете и от Кабаташ,зависи от къде ще ви е удобно да го хванете.

# 649
  • Варна и...духом на Босфора
 Heart EyesМерабаляр!
Чефа не пий бира ами дайте нишан
Левски изплющафа ли ни
Ла Белла Намигаторке-гечмшиш олсун!
Истанбул ви обича Мачкии

Дискав Mr. Greenаръх Кюлотсосака.....ц

# 650
  • Берлин
Здравейте, котки и котарачки. Не съм писала от 100 години, но хвърлям по едно око тук. Имам нужда от помощ. Как да стигна от летище Ататюрк до Йеникапъ, Кабаташ и Кадъкьой? Моля за помощ  Praynig

# 651
  • Бургас / UK
Мераба Редемчева Hug
Спокойно,нИ сЪ вЪ изплющяли 0:0 завършиха CrazyВиж,как от оня край на света ти снасям информация Mr. Green
Айде почини си и се мятай да ни разказваш къде,какво,защо...Мармарайчика тества ли го?И за кюлотсокака подробности да споделиш Mr. Green

# 652
  • Бургас / UK
PAPURCHE,от Ататюрк с метрото до Аксарай,от там трамвая до Кабаташ и от пристанището хващаш ферибот за Кадъкьой.С трамвая може да слезеш и на Еминьону и от там пак на присранището,ферито и до Кадъкьой.
Само за Йеникапъ не мога да те ориентирам,но все някой ще се включи Mr. Green

# 653
  • Берлин
PAPURCHE,от Ататюрк с метрото до Аксарай,от там трамвая до Кабаташ и от пристанището хващаш ферибот за Кадъкьой.С трамвая може да слезеш и на Еминьону и от там пак на присранището,ферито и до Кадъкьой.

Благодаря ти.  Hug Предполагам, че трамваят е любимият Т1  newsm78

# 654
  • Бургас / UK
За нищо Hug
За трамвая,точно той е Heart Eyes

# 655
  • София
Вели, страхотни снимки  bouquet Само Миниатюрк ми остана да разгледам и сега благодарение на теб разгледах и него Wink)), ще трябва и на живо да го видя, изглежда интересно.

# 656
  • Варна
Ninoto,Бика се намира в Кадъкьой.От Еминону хващате фери за Кадъкьой ,ще видите терминала къде е,то си пише и слизате на пристанището в азиатската част. От там пресичате улицата и тръгвате право нагоре по улицата,която е точно врещу пристанищвто.Ориентир може да ви бъде и линията на трамвая,която също върви по тази улица на горе.Ферибот може да хванете и от Кабаташ,зависи от къде ще ви е удобно да го хванете.

Мерси, Чефи . Надявам се лесно да го намерим, а не може ли да хванем този трамвай, или е близо?

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 22:36 от ninoto

# 657
  • София

Мерси, Чефи . Надявам се лесно да го намерим, а не може ли да хванем този трамвай, или е близо?

Ако изобщо има спирка около бика (не съм обърнала внимание), то ще е първата от пристанището. Не си заслужава за толкова.  Wink Обаче трамваят може да се използва за обиколка в квартала. Мисля, че е около 15-20 минути, трамваят е ретро (но не колкото този на Истиклял) и ще разгледате квартала.

# 658

С откриването на Мармарай Общината пусна нова линия Y1 YENIKAPI-AKSARAY. Автобусите по тази линия пътуват на всеки 10 минути като цената на билета е само 10 куруша.

http://www.iett.gov.tr/tr/main/hatArama/hatsaatleri/Y1_YEN%C4%B0 … Cs-Sefer-Saatleri

Автобусната спирка Aksaray Iski обаче идва малко далече от метростанцията. Алтернативно могат да се ползват автобуси 31Y, 39D, 88A на цената на обикновен билет за градски транспорт, спирката за които се намира до изхода на метрото AKSARAY.

http://www.yoltarifi.com/iett-31y-hareket-saatleri-toki-ayazma-y … nbul-guzergahi--r

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 12:01 от bialk

# 659
Редемче, както ти е казала и Чефито, не ни изплющяха, ма и ние не ги бихме  Sad. Нали се бяхме разбрали да ти пиша, ако ги бием, та за тва нищо не ти казах. Айде добре си си дошла.

Чефи, благодаря за предложението относно парфюма, ще го обмисля добре  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт