Хистеректомията - въпроси, отговори, коментари - II тема

• 194 844
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Кики, ти правила ли си лъчетерапия?

# 601
  • София
Кики, ти правила ли си лъчетерапия?

Не слава Богу.

# 602
а от какво е скъсено влагалището?
Моят онколог каза, че при лъче се скъсява и тогава е неприятно вече Rolling Eyes

# 603
  • София
а от какво е скъсено влагалището?
Моят онколог каза, че при лъче се скъсява и тогава е неприятно вече Rolling Eyes

Скъсено е оперативно. Операцията ми е Верхайм (премахване на всичко вътре, матка, яйчници, тръби, лимфни възли + изрязване на влагалището) Поводът беше злокачествен рак 2ри стадии.

# 604
  • Бургас
да, но ти доколкото разбирам имаш нещо оставено там, докато аз нямам нищо.

Момичета, направо ме е страх, много ме боли при прегледите, затова не мога просто ей така да отида, голяма мъка е това Cry
При прегледите не боли,и аз нямам нищо оставено,и аз имам течение,оказва се от гъбички,понеже е нарушена естествената флора на влагалището

# 605
Досега ви питах и притеснявах с въпросите си, за което съм ви благодарна, че ме изтърпяхте. А сега ви моля да стискате палци за успешна операция. Казаха ми, че на 5.03. ще е операцията. Дано всичко да е наред, че да си гушна пак дечицата. Praynig

# 606
  • Пловдив
Стискаме ти палци, всичко да е наред и дъъъъълги години да си гушкаш дечицата...знам какво изживяваш в момента ( преди операцията и на мен какви ли не мисли ми минаваха през главата..)
С теб сме! Вярваме,че всичко ще е наред и те чакаме отново тук!  Hug

# 607
Стискаме ти палци, всичко да е наред и дъъъъълги години да си гушкаш дечицата...знам какво изживяваш в момента ( преди операцията и на мен какви ли не мисли ми минаваха през главата..)
С теб сме! Вярваме,че всичко ще е наред и те чакаме отново тук!  Hug
Благодаря, има още време до тогава и ще ви чета до последно, а пък после ще пиша.

# 608
  • София
Всичко ще е наред.Мисли позитивно  Hug Стискам палци!
Моето влагалище съще е скъсено и си мисля, че болките са от сраствания....

# 609
  • Бургас
Досега ви питах и притеснявах с въпросите си, за което съм ви благодарна, че ме изтърпяхте. А сега ви моля да стискате палци за успешна операция. Казаха ми, че на 5.03. ще е операцията. Дано всичко да е наред, че да си гушна пак дечицата. Praynig
Всичко ще е наред,ще има да гушкаш и деца и внучета Hug Hug Hug

# 610
Стискаме палци и се молим всичко да е ОК. Мисли възможно най-положително и се обгради с най-много положителна емоция и хора 😘

# 611
  • София
polia72 Стискам палци и вярвам, че всичко ще бъде наред.  Hug

# 612
  • Под гъбата
Къде ще се оперираш? Всичко ще бъде наред, просто ще е поредното препятствие за преодоляване!  В епикризата трябва ли да пише за скъсяване на влагалището, ако е имало?

# 613
Поля,не се притеснявай.....всичко ще е наред и след операцията...Аз,честно.....направо съжалявам,че толкова време я отлагах/въпреки че имам пълната програма от симптоми на критическата,са направо песен пред болките и перманентната анемия/...
Иначе,аз да кажа-приключих с Фемовитата и повече няма да повторя......ужасно ми се отрази/освен килограмите които трупнах,и вода взех да задържам.....и сърцебиене и нервност и гадене  и още по трудно спане...за топлите вълни и изпотяването-да не говорим/.....явно не е моята комбинация....И,ще минавам пак на проверените дотук....

# 614
Къде ще се оперираш? Всичко ще бъде наред, просто ще е поредното препятствие за преодоляване!  В епикризата трябва ли да пише за скъсяване на влагалището, ако е имало?
В университетската болница в Плевен, при д-р Ч. Цветков.

Общи условия

Активация на акаунт