Еротични модели на високи постове

• 18 969
  • 219
  •   1
Отговори
# 210
Аз живея в 14 апартамент и познавам и грозни връзкарки... Mr. Green

то тогава не го е яд човек,викаш си "горката ,кат е толкоз грозна,поне работа без проблем да си намери..."

# 211

то тогава не го е яд човек,викаш си "горката ,кат е толкоз грозна,поне работа без проблем да си намери..."
Това като един наш бивш преподавател. Колега се явява на изпит, като предварително ни каза, че не е чел изобщо. Седнал и казал на преподавателя :"Ех, сега ако бях някоя хубава колежка...сигурно щях да мина" ooooh! Преподавателят му писа петица и казал "Аз на хубавите момичета не им давам лесно оценка, те така или иначе ще се уредят" Shocked

# 212
Аз живея в 14 апартамент и познавам и грозни връзкарки... Mr. Green

Блестящо!

Това като един наш бивш преподавател. Колега се явява на изпит, като предварително ни каза, че не е чел изобщо. Седнал и казал на преподавателя :"Ех, сега ако бях някоя хубава колежка...сигурно щях да мина" ooooh! Преподавателят му писа петица и казал "Аз на хубавите момичета не им давам лесно оценка, те така или иначе ще се уредят" Shocked

И петицата за какво я е писал, за съ-комплексарство ли?

# 213
 Да даде път на неуките селски хитреци сигурно.

# 214
  • Варна
Господи, какви идиоти има. Tired

# 215
Прочетох  внимателно темата с малко закъснение и за сетен път си отбелязах наум мислещите хора тук. Нищо изненадващо.
Тези, дето се излагат редовно, са пак на линия. Отново нищо изненадващо.
Марая, поискай да се заключи темата.

# 216
  • Другата България
И освен това, че си направила тези генерални и изключително значими заключения /неизненадващи/, нещо по темата все пак?Щото тя е "Еротични модели на високи постове", а не "Кога, с какво и дали ще ни не/изненадат не/мислещите съфорумки тук и по принцип".

# 217
Оффф, голяма драка си, едва ли си го забелязала....
Не написах нищо по темата, защото я намирам за излишно хабене на енергия в безсмислени разправии. Авторката е съвсем млада и все още не е осмислила истинността на баналната максима:безплатен обяд няма. Плащането на сметката ще е мега неприятно, ако в предположението й има истина. Ако противниците й са прави, няма какво да се коментира.
Но пък по особено грозен начин се саморазправихте с това момиче. Иначе щях да подмина.

# 218
  • Другата България
 Laughing Драка или не, прави впечатление как едва ли не във някои теми не пропускаш или да иронизираш някой, или направо да го засегнеш /ако е по-обидчив/ че не разбира, не знае и т.н., или да квалифицираш другите /както и в случая/ все с някаква....хайде забележка да го наречем Wink, а същевременно в други теми се правиш на ударена  "ах, каква е тази злоба, навсякъде в темите скандали, какво става....и т.н.".Затова и те попитах, някакси се опитваш да представиш себе си в "благородна светлина", докато всички /или повечето/ са злобни, драки, немислещи ...
Дано се почувства по-добре, след като "не подмина" и си каза мнението за мислещите и немислещите, но аз пък не разбирам как може да четеш теми и да коментираш не по тях, а какво са казали или направили другите.
Е, и аз казах моето. Въпреки че и по темата съм го направила и явно съм от немислещите. Grinning

# 219
Добре Марая нот Кери изрази си мнението , не мога да кажа че го подкрепи с факти , но с ентусиазъм определено. Мога ли да те попитам и съответно да отговориш какви мерки предлагаш да вземаме тези жени , да се възмущаваме взаимноили да ни информираш с цел проучване есетото ти по журналистика или следващ сертификат ?

Общи условия

Активация на акаунт