Новите ни козметични похождения 49

• 62 559
  • 721
  •   1
Отговори
# 450
Жаки, честита! Hug Тази пудра е правена само за теб! На повечето други хора ще им е супер блестяща и няма да могат да я носят. Grinning Аз също я харесвам, но миналогодишната много повече.

# 451
Жаки, честита! Hug Тази пудра е правена само за теб! На повечето други хора ще им е супер блестяща и няма да могат да я носят. Grinning Аз също я харесвам, но миналогодишната много повече.
Mерси Денси Hug Абсолютно са ми я правили по поръчка! Разкошна е Two Hearts Пак ще блестим  newsm76

# 452
  • София
Извинете за тъпия въпрос- но как снимате гримовете си?
Аз пробвам с телефон/ имам ай фон/ и нищо не се получава. Цветовете въобще не излизат реалните.
Мисля, че тук всички ползват снимки от чужди блогове Peace

# 453
Mерси Денси Hug Абсолютно са ми я правили по поръчка! Разкошна е Two Hearts Пак ще блестим  newsm76
Мислех да ти пиша непременно да отиваш да я пробваш и вземаш, но понеже нещата на Шанел са наистина скъпи, не смея да подкокоросвам с такива неща. Hug

# 454
  • USA, Steak State
Извинете за тъпия въпрос- но как снимате гримовете си?
Аз пробвам с телефон/ имам ай фон/ и нищо не се получава. Цветовете въобще не излизат реалните.

В темата по- често се използват снимки от интернет. Рядко се пускат реални снимки на продуктите и обикновено са от момичета, които имат блог и са си снимали придобивките.

Нищо лично към Ай продуктите, но техните фотоапарати като цяло не ги бива ако няма силна светлина.  Peace
Казвам го като бивш притежател на н брой такива телефони и като притежател на Ай пад.  Peace

# 455
  • USA, Steak State
242

# 456
# 457
Циндил - Пиндил и TheBlackWidow благодаря за разяснението.

# 458

Моля да споделиш отзиви след като го пробваш. Аз в момента съм с Макс Фактор 3в1 и съм много доволна, но се чудя като го приключа дали да не си взема този.

Муса е много по-лек от 3 в 1 Wink Освен това овлажнява и леко омазнява една идея повече.

# 459
Този комплект за феноменалната цена от 23$ Heart Eyes

# 460

И аз го гледах това, но за подарък за Коледа.

# 461
Как се изненадах като видях снимката с четките (казах си брей имам ги абсолютно същите) Mr. Green Mr. Green  оказа се че е моя като си ги снимахме за четковата тема.

Oт къде имаш номер 11, тя е абсолютно уникат Grinning
Подарък са ми а ще ми кажеш ли откъде да си поръчам  и останали те  Peace
Тези, които нямаш са ми от магазина на МАС и Инглот
Благодаря за отговора Hug

# 462
  • Стара Загора

# 463

И аз го гледах това, но за подарък за Коледа.
Откъде, ако може информация?  Heart Eyes

# 464

Общи условия

Активация на акаунт