Звездни компромати - 188 част

• 63 687
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Барбито ще му разкаже играта на Джони. Сякаш смуче не само банковата му сметка, но и живеца в него. Sad
Ма като им е толкова акъла да се хващат с девойчета на възрастта на дъщерите им......
Ванеса е сама, може да има някой колкото за единия секс, но няма сериозна връзка в момента.

Ванеса както казах по-рано се е натискала в тесен кръг с някакъв музикален продуцент, нищо официално.

Амбър е Барби мда  Peace, а до нея изрусеният Джони е един мноооого поовехтял Кен с пръстени и татута
На какви жертви трябва се подлага една блондинка в Холивуд в името на кариерата си  Laughing

# 46

На какви жертви трябва се подлага една блондинка в Холивуд в името на кариерата си  Laughing

Жертви? Мисля че Барбито е точно там, където цял живот е мечтало да бъде.
Уж скромно е навела глава, но я й виж самодоволната усмивка. Wink

# 47
Наистина ли не разбра сарказма ми?  Grinning
Това, че я харесвам не ми пречи да я критикувам за неуместните и избори.
Ти сама го каза по-рано, той е смешният в цялата история, може да и е баща.
Тя е лесна, ще последва примера на Пенелопе и ще скокне на следващия/следващата партньор(ка) във филм.

# 48
Разбрах бе, не скачай! Laughing
И не казвам че не е смешен, макар че го харесвам. Надявам се тази му връзка скоро да приключи, макар че в момента всеки един от тях получава това което иска- тя слава, той свежа плът.

# 49
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За едни Джони е смешен, за други старлетката, която за разлика от други свои връстнички не може да направи кариера, без да се закачи за някой с истинска слава да я лансира. Така е, сигурно и е трудно да спи с 50-годишен мъж, но като няма друг начин... надявам се, разбра сарказма ми Grinning

Пръстенът на Ким К.

# 50
# 51
За едни Джони е смешен, за други старлетката, която за разлика от други свои връстнички не може да направи кариера, без да се закачи за някой с истинска слава да я лансира. Така е, сигурно и е трудно да спи с 50-годишен мъж, но като няма друг начин... надявам се, разбра сарказма ми Grinning

Когато нямаш талант, а имаш огромно желание да си звезда, избора не е голям.

# 52
Разбрах бе, не скачай! Laughing
И не казвам че не е смешен, макар че го харесвам. Надявам се тази му връзка скоро да приключи, макар че в момента всеки един от тях получава това което иска- тя слава, той свежа плът.

Окей  Hug

Правилата на Бизнеса  Money

Откога в Холивуд е важно да имаш талант?  newsm78

Помага да, но никога не е бил от решаващо значение  Mr. Green

# 53

Това, че нямаш талант, какво пречи да пламне любовта? newsm78...или Джони може да се влюби само в някоя от класата на Мерил Стрийп  Crazy ...Аз Амбър я намирам освен нежна и красива и много сексии.. Heart Eyes

# 54
Амбър е страхотна красавица , за мен не е никакво Барби ,
Джони Деп  изневерявал на Ванеса и преди нея , няма за какво да й се дразните ...

# 55
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Стела, ние не говорим за Джони Peace. Той прави, каквото си иска, в позиция е да може да си го позволи.
Естествено, не бива да отписваме и варианта, че Амбър е просто едно младо момиче, загубило ума си по мъж, който и на 50 е блян за немалък процент от женското население на планетата. Колкото и на Бумър да не и се иска да повярва.

Което ме подсеща- скоро гледах фотографии на бившата и, Тася, и останах впечатлена. За нея си заслужава да се шуми повече, отколкото за Амбър, талантлива е.

# 56
# 57
Смятам, че Орландо ще спи спокойно, след като половината БГ-мамма одобри новата му изгора.
За останалата половина има време още да помислят и да разберат, че избора му е личен.

# 58
Само да се запиша с божествената Саша Питърс

# 59
Колкото и на Бумър да не и се иска да повярва.

Ще те помоля отсега и до края на света да спреш да ми вкарваш лъжи в клавиатурата,
и защото явно от дебели намеци не схващаш в прав текст моля те да спреш да влизаш в разговори с мен
Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт