Звездни компромати - 188 част

• 63 692
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Митко Бербатов честити именния ден на празнуващите днес
Честит и от мен   bouquet

# 61
# 62
Отново не коментираме пунктуацията на Митко Бербатов Wink

# 63
  • София
Е, хайде сега, за една точка и запетайка ли да му придиряме - можеше къде по-трагично да е.  Grinning

# 64
Ами като такава въобще не съществува,какво да и коментираме. Laughing

# 65
Важното е, че е готин  Grinning
Това ми напомня за "збогом" на Стефан Данаилов  Simple Smile

# 66
Аз не казвам,че не е готин. Казвам,че други родни звезди веднага ги захапваме за това  Simple Smile Иначе, честит му имен ден! Искрено му се радвам на човека, че не се натрапва и че си гледа семейството.

# 67
# 68
  • където ми харесва
Орландо Блум ме разочарова! Такава невероятно красива жена има(ше) до себе си, а да се хване с тази... Rolling Eyes

# 69
Понеже няма с какво да се запиша, гледам, че миналата тема е завършила в коментари за Мария. Снимките не са фотосесия, а са от новия й клип, който предстои да излезе. А за бръснатото, достатъчно е да порасне 1см коса за да могат да се прикачат екстеншъни.

# 70
Запис  bouquet

# 71
Благодаря за новата тема!   bouquet

# 72
  • Варна
Покрай новината за раздялата на Орландо и Миранда, се разрових в нета за постановката на Ромео и Жулиета на Бродуей и спряганата за новата му изгора Кондола..... ми се видя доста приятна и умна в тяхно общо интервю. От там реших да си припомня филмовата версия от 1968 и се изумих колко изключително красива е Olivia Hussey.
http://ilarge.listal.com/image/1997296/968full-olivia-hussey.jpg

Колко рядко вече виждам истинска, класическа, нетунингована  красота!!

Много красива! Много! Като рисунка е.

# 73
Умопомрачителен тоалет. Особено загащените панталони.  Tired Иначе е голяма сладурана.

Иначе Тоци ми беше залипсвала последните дни, добре че тази сутрин в "Сблъсък" се изявява. Mr. Green

# 74
Иначе Тоци ми беше залипсвала последните дни, добре че тази сутрин в "Сблъсък" се изявява. Mr. Green

Joy Joy Joy Joy
И по този повод -  http://kliuki.ws/antoniya-petrova-vs-ni-lo-na-koya-i-stoi-po-dobre-snimkivideo/

Общи условия

Активация на акаунт