Как започва денят ви?

• 32 019
  • 633
  •   1
Отговори
# 480
Радвайте се на секса и на децата и се благодарете, че вече не се налага да "пазите тишина", за да не ви чуят някакви родители...

Те децата щото уши и очи нямат.... hahaha

Имат, но като спят, спят, не слухтят по кьошетата да чуят техните деца, да не правят случайно внуци, ако са се усамотили... Rolling Eyes
За жалост, Янечек е права, има и ситуации като описаната от нея.

# 481
Говоря ти за децата на родителите, правещи секс.
Едното ми дете , например, се буди по няколко пъти нощем и става и идва при мен. Другото ми дете няколко пъти се е будило и стъпва точно на пръсти, за да (цитирам) не ни събуди просто милото, но става, ходи си напред-назад и така....
Като спят децата, не означава, че спят като пънове и не се будят...

# 482
Верно ли има родители, които слухтят дали правите секс?

# 483
Има, има....
ние поне не живеем с родители, а само с децата ни, които не слухтят, но се будят, стават си и си идват при нас. Laughing
И то не е до слухтене.
Миналата седмица , в 2.35 през ноща, чувах съседите и без да слухтя, а не викаха много силно. Laughing

# 484

Имат, но като спят, спят, не слухтят по кьошетата да чуят техните деца, да не правят случайно внуци, ако са се усамотили... Rolling Eyes

АЗ говоря за ей такова съвсем съзнателно слухтене.

# 485
Независимо дали Петкан или Цона слухтят. говорехме за Факта, че:
когато си с деца, и тези деца не са пеленачена завързани в креватчето, а ходят насам-натам из апартамента , могат да стават нощем сами, да пият вода, да пикат, или просто да се гушнат при мама, или...или...или...
т.е. когато не си сам
винаги някой ще те чуе, ако просто не мълчиш, докато правиш секс,
или да ти цъфне изненадващо на вратата-си е съвсем реално...

И в тази връзка-дали бабичка или деца-все тая.  Laughing

# 486
Независимо дали Петкан или Цона слухтят. говорехме за Факта, че:
когато си с деца, и тези деца не са пеленачена завързани в креватчето, а ходят насам-натам из апартамента , могат да стават нощем сами, да пият вода, да пикат, или просто да се гушнат при мама, или...или...или...
т.е. когато не си сам
винаги някой ще те чуе, ако просто не мълчиш, докато правиш секс.
И да мълчиш, ако леглото скръцне?  Laughing

# 487
за скърцане аз оправдания имам-нашето скърца от 10 години по принцип... Laughing

# 488
Jizzlobber, убедена съм, че се опитваш да комуникираш. Само не мога да разбера какво точно се опитваш да кажеш. Сега ще изложа някои предположения, ти само кажи да или не.

1 Женени с деца не могат да правят секс. (А вие как направихте второто?)
 2 Вашата врата няма ключалка.
 3 Може да правиш секс единствено когато си сам.
 4 Сигурна съм, че има четвърто възможно умозаключение, но не мога още да го формулирам.

# 489
  • София
Кротичко да попитам - едно време, когато всички са живяли в 1 стая как са правили и гледали по 5 -6 деца? Едва ли за всеки секс са търчали в обора.

# 490
Jizzlobber, убедена съм, че се опитваш да комуникираш. Само не мога да разбера какво точно се опитваш да кажеш. Сега ще изложа някои предположения, ти само кажи да или не.

1 Женени с деца не могат да правят секс. (А вие как направихте второто?)
 3 Може да правиш секс единствено когато си сам.
 4 Сигурна съм, че има четвърто възможно умозаключение, но не мога още да го формулирам.

Глупости.
Нищо от това не казвам.
Ние и след второто правим секс.

Върни се и чети какво съм казала изначално. Ако не разбереш, ще ти обясня на лични.
Добре, хайде, няма да е на ични.
Писах по повод това:
Цитат:

"Радвайте се на секса и на децата и се благодарете, че вече не се налага да "пазите тишина", за да не ви чуят някакви родители..."

И написах, че И децата чуват, не само възрастните баби.
От там тръгна. И си говорехме повече шеговито, кое как и защо.
Простичко казано, при наличие на деца в къщата е добре да пазим тишина. Laughing

# 491
Верно ли има родители, които слухтят дали правите секс?
Едно време свекърва ми(лека и пръст, че я споменавам точно на Задушница), не слухтеше, тя направо влизаше в стаята и сядаше на фотьойла!
Ех, нищо не знаят младите... все едно сме си намерили децата в зелките и повече никогаш секс не сме правили, а не подозират даже на какви места се е случвало и все още се случва. Laughing
А после като живеехме у нас, в хола и вратата стъклена, майка ми все заничаше приклекнала късно вечер като си влезем в покоите дали се трудим за прираста на Родината. Ние пък се научихме, та си слагахме едно одеяло на вратата и тя беше много възмутена, че не правим достояние заниманията си с нея. И 8 години живеехме в една стая с децата си, три на брой, но те просто бяха съвършените деца... Crazy И сега са - чукат винаги на вратата на спалнята ни, когато сме двамата с баща им там, независимо кое време на денонощието е, защото съм ги научила да знаят, че все пак не сме ги намерили в зелките.

# 492

Простичко казано, при наличие на деца в къщата е добре да пазим тишина. Laughing

С това напълно съм съгласна.  Peace
Аз просто малко се рагорещих като се заговори за кекс...

# 493
  • Варна
Бижу Laughing
Детето е лесно-"мама и тати отиват да се гушкат и толкова" И така, не помня откога, значи трябва да е било от отдавна.
По-скоро котките искат все да ни светят, с тях се разправяме. Mr. Green

# 494

Ние пък изобщо нямаме врата на спалнята. Децата ни спят като кютуци, с топ не можеш да ги събудиш, щом веднъж отмъркат вечер. От бебета са си така. Ако са имали някакви среднощни нужди, са ни викали, но никога не са нахълтвали в стаята ни.
Но аз по принцип не обичам сутрешен секс, просто винаги и ужасно ми се спи сутрин, едвам отлепям и отлагам ставането за последната възможно секунда. После пък ми трябва поне час, за да дойда на себе си и да си наместя мозъка и тялото и да си фокусирам погледа. Ако някой ме барне преди да съм се координирам, изпепелявам го на място.

Общи условия

Активация на акаунт