Как започва денят ви?

• 31 987
  • 633
  •   1
Отговори
# 600
Пия до два литра на ден,на глътки ,не  по много.Честно "убиха" ми навремето жаждата с факта ,че
жадата била симптом на диабет Mr. GreenНе знам дали е така,но намалих водопиенето.

Ей,това много ме притеснява Sad Имам ужасна сухота в устата и пия много вода(2 литра със сигурност) ,постоянно.Но пия ,преглъщам и пак ми е сухо Cry
Пусни си една захар. 5-6 лева е без направление. Излиза за минути. Ще видиш колко е , макар и ориентировъчно.

# 601
Aз си изпивам по 1,5л. до преди почивката в 10ч.

Скрит текст:
Имаше период - пиех по 5-6л. и все жадна си ходех. Страхотни проблеми имах, какво ли не - кръст, гръб, бъбреци; изследвания, лекари, мнения - накрая нищо! Здрава съм.
Докато накрая, последна инстанция, отивам при гинеколожката ми и тя каза, че всичко е наред и се заговаряме що така съм при нея по никое време, говорим си разни неща и накрая тя се сеща да ме пита по колко вода пия, казвам й по 5-6л и тя щеше да припадне. Забрани ми повече от 3л. Сега се ограничавам, рядко ги надвишавам, обаче ми е зле, все съм жадна и ако не пия 2 часа вода започва да ми се замазва пред очите.

Тия дни денят ми започва с лекарства, антбиотик, инхалации. И после рев, че няма да ходи на градина, а аз ще ходя на работа Crazy .

# 602
"Това дете няма ли да спи поне веднъж малко по-докъсно?. Навън е още тъмна нощ."

Часът беше 6.20 Crazy

# 603
"Това дете няма ли да спи поне веднъж малко по-докъсно?
И се сетих, че е събота, няма ДГ......Поне в почивните дни да ни ставят да си поспим Blush

# 604
Водя го на плуване и така или иначе ставаме рано всяка събота - 7.30, но час по-рано ми дойде в повече...
Още повече, че легнах късно след парти Crazy.

П.П. Единственото ми успокоение беше чашата със силно еспресо. Макар че още ми се спи.

# 605
Преди половин час се ококорих. В събота!!! Даже имаше кой друг да се занимае с домашния добитък! Много зле ми се отразява като чета преди лягане, все сънувам кошмари, сега сънувах, че умирам от глад и от студ и ще се наложи да изядем кучетата...

# 606
...и ще се наложи да изядем кучетата...

Joy

# 607
  • Plovdiv
И аз да се присъединя към отбора на ранобудните в събота. Всъщност почти всяка събота работя от нас, но ми се налага да ставам рано. Честно да ви кажа харесва ми това време...храня кучето, закусвам и пия кафе в компанията на телевизора. Мъж ми спи, кучето и то и аз имам цялото време на света Simple Smile

# 608
Днес започна с гушкане и боричкане с детето.  newsm06

# 609
Добро утро! Току що започна с форума през телефона в леглото.  Grinning

# 610
Днес започна с гушкане и боричкане с детето.  newsm06
Помислих, че ще кажеш с таткото, ама... Wink
И моя започна с децата в леглото. Ама така се затъркаляха, че таткото се изнесе да прави кафе.

# 611
Ако на мен някоя изтрещяла мърла ми спре тока докато купонясвам или ми викне полиция, ще й върна жеста с обаждане до агенцията за закрила на детето и ще кажа, че подозирам, че го пребива, защото по цял ден крещи, а детето реве.
ooooh! ooooh! ooooh!
Обаче за сметка на това е длъжна , да те търпи да си купонясваш в 3ч. през нощта ? Така ли ?

Не че е длъжна, но в живота на всеки идват моменти, когато в дома му е шумно. Първо са ревящите бебета и тропащите деца, и чегъртащите колца на камиончета по паркета, после са тийнейджърите с техните купони. И за мен е нормално да се проявява малко толерантност към веселбата на другите, когато не става дума за системен тормоз. Да не говорим, че тези купони не пречат на децата да се наспиват, нито пък ги будят, пречат само на изнервените им майки, които по-скоро имат нужда от много йога и медитация, а не от полиция, за да се почувстват като нормалните хора.

# 612
Добро утро! Току що започна с форума през телефона в леглото.  Grinning

В 11 часа!

Блазе ти!

# 613
Блазе,я-така е при пораснали деца Flutter

# 614
Със стряскане от кучешки лай и неприятното усещане да осъзнаеш, че това е твоето собствено куче Simple Smile

За съжаление, така започва вече от доста време, да му се не види и будилникът неден, така и не осъзна, че докато станат стопаните, се пази тишина...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт