Моята мечта се сбъдна!Вярвайте!

• 217 386
  • 330
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
777, моите уважения за честния пост и за подкрепата, която си оказал на съпругата си!  Hug Съжалявам, че личната ти болка е останала само за теб, несподелена, необлекчена.

Да, жените искаме мъжете да са честни с нас, но сме по-щастливи с лъжите, които ни подкрепят в труден момент. Направил си най-доброто за своите момичета. Желая ви много щастие заедно и успешно преодоляване на всички други препятствия, които ви предстоят в живота!   bouquet

# 121
777, няма да кажа до каква степен ме затрогна и развълнува разказа ти. Добре е да знаем как изглеждат нещата през погледа на половинките ни. Понякога съсипани от собствената си мъка забравяме за вашата болка. Приемаме, че вие трябва да сте силни и да ни оказвате подкрепа. Някакси не се замисляме за това,че и вие имате право да бъдете слаби. Простете ни това!

А на теб желая истинско безоблачно щастие и нека радостта, любовта и смехът на жена ти останат завинаги ваши единствени съквартиранти,а лошото да остане зад гърба ви.  Hug

# 122
  • София,
НАправо онемях, съжалявам, просто нямам думи 777 сега чак като прочетох, осъзнавам много от нещата, които се случваха и на нас и силата и вярата, която излъчваше и моят мъж в тези трудни моменти. Питам се дали и той е имал моменти на слабости и дали и той е имал своите съмнения, които не ги е изказал пред мен. НО вече се убедих, че и той се е съмнявал и той е страдал, но аз никога не го усетих, нито разбрах. ТА именно той беше открил пръв форума и беше изчел абсолютно всики теми за рискът с оцеляването на бебето ни, и трудностите които бихме могли да имаме когато се роди, ако диагнозата на лекарите се окаже вярна, и все пак той не им повярва или поне не го показа. КОгато се роди малката, майка ми ми каза, че той се е разплакал от радост - първо че е жива все пак! ПОсле като си е бил сам в къщи само той си знае какво е правил и как е издържал през целия месец изпълнен с очакване да се приберем в къщи и двете живи и здрави! Hug
Прекланям се пред вашата твърдост и увереност и съм щастлива, че сме успели да ВИ възнаградим за цялото това положено усилие с най прекрасните същества на тази планета - ВАШИТЕ МАЛКИ ДЪЩЕРИЧКИ.
777 да са ти живи и здрави и двете слънца в къщи, обичай ги безкрайно и им се радвай!

# 123
Само да вметна,че мъжката депресия се изразява в работохолизъм...Имайте едно наум Peace

# 124
благодаря за изказванията
Семирамида  аз постъпих като мъжа ти. Ако вече нямах хубава работа,можех да стана акушер гинеколог, а сега "следвам" педиатрия"
Не съм съгласен,че мъжката депресия се изразява в ,мога да ти кажа,че доста жени правят това. Лично аз в онзи момент допусках толкова грешки на работа,че чак започнах да се съмнявам в това мога ли да си върша работа.
Не исках да събуждам съчуствие за мъжете/макар,че като чета май може би заслужаваме малко/, просто искам на някой да помогне,както на мен помогнах като четях тук и добивах кураж,че ще пиша тук.
Лек ден!

# 125
ПОКЛОН пред такива мъже като тебе  smile3501

Много щастие желая и на трима ви !!!!   bouquet

# 126
Вече си имам моята дъщеря Мария! Heart Eyes Каквото и повече да напиша, в повече ще бъде от това, което сърцето ми усеща. Все пак ще го направя, за да благодаря за подкрепата на всички другарчета от този форум.  Hug
В началото беше страхът, но и нетърпението. Страхът надделяваше успешно всеки път и у двама ни, но винаги с и разминаване във времето на пристъпите. Заради предното касапско секцио (не че беше виновен лекаря тогава - завари такава хубава картинка).
Времето минаваше. Когато страхът ме пуснеше ме гасеше някое невинно грипче, вирусче. После вече започнаха по-сериозните опити. Не се получаваше. Бушонът в главата ми играеше много лоша шега и обричаше всичко на неуспех.
Така дойде вечерта на 4-ти юли и един концерт, на който получих страхотен дар от нашата Ники. Дар, зареден с толкова много лично отношение, толкова вяра, дар който няма как някога да бъде забравен. Благодаря ти и тук, Никче Heart Eyes! На следващия ден отидох да се поклоня пред трите икони в Ал. Невски. Знаех, че ако някога имам дъщеря, ще се казва Мария. У мен нещо се успокои. Намерих правилния лекар и заминах на море, за да започваме каквото има да се почва след това. Да, но на морето видях две толкова хубави линийки на тест. Беше денят, в който се запознах с Лилибон и седяхме в едно спокойно заведение на брега на морето.  Simple Smile
После времето сякаш беше спряло. Минаваше толкова бавно, но и измервано от преглед до преглед напредваше.
Така дойде денят, в който знаех, че ще срещна малкото си момиченце. Времето на операционната маса сякаш беше спряло, а аз притихнала, за да чуя така мечтания плач при появата й. Тя дойде така гласовита и бойка! Толкова мекичка и мъничка ми се стори при първата ни среща! После вече чаках да минат само часовете в реанимацията и да мога да я гушкам с несигурните си и неумели ръце. Толкова прекрасно чувство!
Сега в сърцето ми има две половини. Надделява тази, която е посветена изцяло на Мария, но и успоредно винаги полъхва усещането за още едно безценно същество, нейният батко.
Имам своята мечта в мен и до мен!
Пожелавам на всички, които още не са я достигнали съвсем скоро да я реализират!   bouquet
Още веднъж - благодаря, че ви познавам и че бяхте и сте с мен!   bouquet 

# 127
  • Варна
рони, миличка, след това прекрасно нещо, което си написала, мога само да добавя - бъдете здрави и много щастливи!  Hug  Heart Eyes   bouquet

# 128
Рони, ти си ме знаеш, че съм си ревла, ама да си кажа - просълзи ме...

Присъдениявам се към пожеланията на Лилибон за дълги години щастие, споделена обич и топлина.

А,да, и един ден като станеш баба - пак да го напишеш така хубаво, че и тогава да си порева.

# 129
  • Варна
Ха! Чак като стане баба! Не й отпускай толкова дълго въже, моля  те! Марчето няма да седи само дете, я?  Mr. Green

# 130
Ха! Чак като стане баба! Не й отпускай толкова дълго въже, моля  те! Марчето няма да седи само дете, я?  Mr. Green

smile3521 smile3521 smile3521

сори за спама, но не можах да се сдържа, още повече като е на Ронкин гръб  Mr. Green

# 131
Рони  Hug Hug Hug за теб и твоето щастие Мария
п.п. не съм виждала татко и, ама си мисля че е абсолютно копие на майка си

# 132
Рониииииии , не само Светлето се просълзи , аз направо си ревнах  Embarassed Написала си го невероятно Hug
Много щастие и прекрасни моменти ви желая Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

П.п искам само да кажа едно Благодаря на всички писали в тази тема , вие мили момичета сте моята надежда вие ми давате  сила и кураж да опитам и аз да сбъдна мечтата си един ден, и се надявам някой ден , някъде там във времето , аз също да мога да пиша тук и гордо да заявя че моята мечта е факт.

# 133
рони, нека е здрава и щастлива малката Мария! Hug Heart Eyes

# 134
  • София,
РОни, наскоро водих моето слънчице нагости у една комшийка и си тръгнах оттам просълзена и настръхнала иска ми се да направя същото и с тебе макар и виртуално. ЖЕната подаде на детето три бели, сурови домашни яйца и му пожела "ЖИвотът и да е винаги бял и изпълнен само със сбъднати мечти!", после и подаде филия бял хляб като и пожела Стомахът и да е винаги пълен, т. е. никога да не остава бедна и гладна, да е задоволена винаги от всичко! И накрая и подаде три железни левчета с пожеланието да е много здрава като желязото! ПОжелавам всички тези неща и на твоята прекрасна малка Мария! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт