Време ни е за промяна № 152

• 23 574
  • 722
  •   2
Отговори
# 570
Благодаря ви момичета  Hug Hug Hug Hug Ама утре е 23 ден и трябва да почва 6 седмица. Може ли ЧХГ-то да не го хване пикливия. Приключи се!!! Да се стягам и това е, пък 2015 така ме чака  Cry Cry Cry Дано поне да ме очакват други хубави емоции, всички да сме здрави и да има много бременни в темата.  Hug Hug Hug Hug

# 571
  • гр. София
Джас, за бой си значи. Отивай на преглед утре!  Naughty

# 572
Джасиии, хич не слушаш, пикливите са дефектни Naughty  Peace
Мойто обяд е салатка от репи и морков, още не е станала лещата  yahoo_49

# 573
Джаси, не се разстройвай предварително. Утре си на преглед и ще се разбере със сигурност. Няма такава игра на нерви, ей  #2gunfire И аз продължавам да стискам палци!

# 574
Джаси, не се занимавай с пикливи тестове. Утре ще се разбере - стискам палци.  Hug

# 575
Ужас, жената от лабораторията ме срещна на улицата и ме пита какво е станало, защото било се увеличило чхг-то последния път. Станах известна. Значи си е направила труда да ми погледне резултата, защото аз ги гледам от сайта, не ходя на място  ooooh! Е искрено добри намерения имаше жената. Стига съм ви занимавала със себе си  ooooh!
Максче браво за диетолога и намерените нещица у дома  Hug

# 576
Що има мустаци "Бг-мама"-та? newsm78
Шоко, много е готино това мъненкото на столчето от аватара ти Simple Smile

# 577
  • гр. София
Мерси, опитвам се да го пробутам на Джасчето, па аз да облека нещо друго.  Mr. Green

# 578
  • В сърцето на любимия човек
Мустачките са по повод "Movember" - кампания в подкрепа борбата с рака на простатата.
Шоко - наистина е много готино  Heart Eyes
Джаско - докато не мине прегледа нищо не е отписано  Praynig. А пък клюкари под път и над път - с лопата да ги ринеш, егати  ooooh!

# 579
  • София
Ку-куу, нямате изчитане бе.
Джаз, стискам палци, на тия пикливите не им вярвам аз, ама хич Naughty
Аз обядвах кренвиршка, от диетичните Whistling Whistling

# 580
Аз пък се наядах едно хубаво по никое време и сега така ме домързяяяяяя  smile3507

В никое време и се мръква  Crossing Arms

# 581
  • гр. София
И на мен много ми се спи.  smile3507 smile3507 smile3507

# 582
Мустачките са по повод "Movember" - кампания в подкрепа борбата с рака на простатата.
Разбрах  bouquet

Мерси, опитвам се да го пробутам на Джасчето, па аз да облека нещо друго.  Mr. Green
Hug

# 583
  • гр. София
Еми Бизи, не ми го поискаха. Сега трябва така да си седя.  ooooh!

# 584
Много сте диетични, бре  Mr. Green Айде и от мен да мине, няма да се цепя от колектива. Довечера ще бъда на диетично меню  - диетична свинска пържола + калорична салата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт