ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - тема 13

• 89 616
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
надявам се да не ми стане нещо , че днес и вчера хапнах по 2 яйца?нали не може да се натровя?
 Иначе за стомаха взимам нексиум 20мг, опитах да пия и хуск преди страшно ми помагаш,е но сега вече и към него съм алергична може би, защото е живовляк и за това, сега съм си взела пробиотик.

# 571
надявам се да не ми стане нещо , че днес и вчера хапнах по 2 яйца?нали не може да се натровя?
 Иначе за стомаха взимам нексиум 20мг, опитах да пия и хуск преди страшно ми помагаш,е но сега вече и към него съм алергична може би, защото е живовляк и за това, сега съм си взела пробиотик.
Защо, развалени ли бяха яйцата?!  Wink Ако следиш новите  медицински изследвания-яйцата са една от най-полезните храни. Аз от години ям яйца в доста добри количества, но се старая да не са развалени  Joy

# 572
не ,не са обаче има много спорове по принцип по колко трябва да се ядат, аз ако трябва да бъда честна преди не съм яла изобщо яйца както и месо, много малко , това с което се хранех беше предимно плодове, зеленчуци, много кисело мляко, сирене ,кашкавал, но ми казха , че за анемията а важно да се хапават яйца, една мама беше оправила анемия само с едно яйце всеки ден за един месец, но гледам в нета противоречива информация едни казват 3 4 на ден други 3 4 на седмица 3 ти пък изобщо казват ,че са вредни , аз забелязах, че откакто хапвам съм малко по добре не съвсем ,но поне мога да си държа главата.

# 573
не ,не са обаче има много спорове по принцип по колко трябва да се ядат, аз ако трябва да бъда честна преди не съм яла изобщо яйца както и месо, много малко , това с което се хранех беше предимно плодове, зеленчуци, много кисело мляко, сирене ,кашкавал, но ми казха , че за анемията а важно да се хапават яйца, една мама беше оправила анемия само с едно яйце всеки ден за един месец, но гледам в нета противоречива информация едни казват 3 4 на ден други 3 4 на седмица 3 ти пък изобщо казват ,че са вредни , аз забелязах, че откакто хапвам съм малко по добре не съвсем ,но поне мога да си държа главата.
Аз не ям повече от 10 яйца на ден. Значи съм в норма......  Grinning

# 574
офф аз тамън се успокоя и нови 20, хапнах, разходих се, но отново се филмирах този път след голяма нужда забелязах кръв на салфетката(извинявам се но няма кка да го назова ) и сега си мисля най лошото, аз по принцип имам хемароиди ,но докато отида на гастрскопия ще пукна само това изслеване ми остана ,но сега  пък от къде тази кръв , направо ме кара да полудявам, иначе изпражненията бяха светли но дали пък нещо вътре не кърви офф не знам да ходя ли в спешното или да изчакам newsm78?

# 575
Беладона, според мен е от хемороидите. Ти нали нямах други симптоми да повръщаш, да ти е лошо, болки?

Искам да попитам, 3 дена пия ципралекс и постоянно ми се спи и се прозявам. Не усещам никаква енергия и стимул за нищо. Тази сънливост дали е от него и кога ще премине?

# 576
аз се предавам не мога да търча само по болници,вярно е ,че си имам доста реални здравословни проблеми и имам основание за притеснение, но сега в този студ не ми се ходи по болници, омръзна ми Crossing Arms кръв не кръв , ако става нещо да става, не съм Бог, надявам се да не е кръвоизлив , мисля си че са хемороидите, защото доста трудно се изходих, а и кръвта беше светла и не беше много, болка в момента нямам, може и да бъркам,  , ако утре ви пиша значи не е кръвоизлив , надявам се  да се събудя жива и здрава да си пишем пак , ако ли не значи съм взела грешно решение да не отида до спешното , но наистина в този студ ми е много трудно, дано да не греша Praynig!
Ако се почувставм зле ще отида, но сега наистина нямам силна болка само къркорене и за едната кръв да ходя ми се струва глупаво, но мога и да греша, знам ли, както и да е направих си 2 принцески хапнах и сега се моля да не е нещо страшно!

# 577

Аз не ям повече от 10 яйца на ден. Значи съм в норма......  Grinning
[/quote]

Joy  

офф аз тамън се успокоя и нови 20, хапнах, разходих се, но отново се филмирах този път след голяма нужда забелязах кръв на салфетката(извинявам се но няма кка да го назова ) и сега си мисля най лошото, аз по принцип имам хемароиди ,но докато отида на гастрскопия ще пукна само това изслеване ми остана ,но сега  пък от къде тази кръв , направо ме кара да полудявам, иначе изпражненията бяха светли но дали пък нещо вътре не кърви офф не знам да ходя ли в спешното или да изчакам newsm78?

На всеки се случва... на мен- поне няколко пъти в месеца..при запек и предимно твърда храна.

Беладона, според мен е от хемороидите. Ти нали нямах други симптоми да повръщаш, да ти е лошо, болки?

Искам да попитам, 3 дена пия ципралекс и постоянно ми се спи и се прозявам. Не усещам никаква енергия и стимул за нищо. Тази сънливост дали е от него и кога ще премине?

Много е рано още гала.. Поне те е поуспокоило.. След 3 седмици най-малко би трябвало да усетиш разлика.Стискай зъби малко още и не бъди нетърпелива  bouquet

Защо не прочетете тази статия, към която enyo беше пратил линк?! Там изрично се подчертава ДЕБЕЛО, че АД не е хапче за глава или температура и отнема доста време докато подейства.

# 578
гала и аз така мисля, за ципралекса не знам, но сестра ми като взимаше подобни ад и беше сънливо горе долу 2 седмици, при всеки е различно  все пак, моя позната и беше така само една седмица, нека другите все пак да кажат, защото имат повече опит

# 579
  • София
гала, по-скоро сънливостта ти е от трите чаши вино, ще мине. Аз последно миналото лято пих две бири и после ми беше зле 3-4 дена.

# 580
аз не знам въобразявам ли си или не , но днес нали от цвеклото получих пак алергична реакция и нямах в момента ксизал (бях го свършила) и докато отида до аптеката реших да направя няколко тес, , ами какво да ви кажа не иска да звуча като глупачка и знам, че много хора няма да повярват, но след 3 я път сърбежа намаля, не изчезна, а само намаля, после отидох до аптеката  и си го купих за по сигурно та така, може и да има нещо в тези точко, но още ме съмнява Thinking обаче съм твърдо решена да пробвам тази методика, аз съм много дисциплинирана от малка и няма да ми е проблем

# 581
  • София
belladonna, относно яйцата при всеки е различно. Аз след толкова четене относно храната, стигнах до следния извод - слушаш организма си, той най-добре знае от какво и колко има нужда. Каквото ти е вкусно, него ядеш, каквото ти е гнусно - не го ядеш Simple Smile
Аз примерно мога да изям 2-3 яйца наведнъж, но след това не ям няколко дни, защото ми става гадно. Така че - слушаш най-вече себе си и това е.

# 582
Добро утро на всички!
Успешна седмица и както пожелах и миналия път , дано да е по добра от предходната!
Enyo така е човек преди всичко трябва да слуша тялото и душата си!
Нека с началото на седмицата да сложим и едно ново начало без страхове и проблеми, аз поне си пожелавам това, пожелавам го и на вас!  bouquet

# 583
Оф , знам , че ПР прогресира в различни състояния и едно минава друго идва , но то не е работа така  Sad . Само до преди няколко седмици имах ужасен страх да не вдигна кръвно и само го мерех , сега поприключих с това мерене постоянното , само от време на време за сверка , взе да не ми пука и хич не го мисля . Сега пък имам страх да не се изчервя пред хора и то говорим за силно изчервяване на петна , което е от притеснение . Сама сякаш си го предизвиквам , защото преди известно време ми се случи пред хора и се почувствах много сконфузно , всеки ме питаше какво ми е , защо така , ама ела поседни ,полегни и аз още по - червена ставах . Май имам еритрофобия , страх от изчервяване . Ужас направо ви казвам , ако не е едно то ще е друго . Снощи бяхме на гости , еми леко се поизчервих пак , направо адски ми пречи това нещо .

# 584
Тези страхове са ужасно нещо, много  е трудно човек да се бори с тях, моите страхове,които ми се появиха август месец и то след като вече пиех денксит 2 месеца, иначе и аз минах през периода с меренето на кръвно-страховете в момента са ми ужасни не ги пожелавам на никого и ги споделям единствено с психотерапевтката ми и с най-близките ми хора и идея си нямам откъде се появиха, моля се само да си отидат,както и изведнъж се появиха, по някой път буквално ме парализират/хем осъзнавам ,че са ирационални страхове/- опитвам се да си отклонявам мислите в положителна насока,някой път успявам друг път не, имам чувството,че мозъка ми е забоксувал да мисли само ужасни неща. Само един пример от ежедневието ми- отиваме да пазаруваме в един хипермаркет/знаете за случая със срутилия се хипермаркет в Чехия/ веднага почнах да си мисля сега ако се срути и ни затрупа ooooh! Хипохондричните ми мисли почти ги няма вече, но си ги предпочитам тях пред тези гадости!
  Вчера бяхме на един страхотен празник по случай Коледа в едно заведение ами страхотно се чувствах нямах и помен ни от ПР, ни от ужасни мисли, защо так ане съм постоянно се питам\!
    Относно храненето, аз оттука разбрах, че сладкото повишава тревожността, ами аз основно със сладко се изхранвам, готвено не обичам и ям в редки случаи, плодове също рядко ям- май трябва да сеи попроменя храненето, но незнам дали ще успея- аз цял живот се изхранвам от вафли, кексчета, мляко и солети!

Общи условия

Активация на акаунт