ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - тема 13

• 89 598
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
елизабет, така е и аз преминах през различни страхове, това , което можеше да направиш е да си кажеш, че в крайна сметка от едно червено лице не се умира и не е нещо страшно, знам, че е трудно, но опитай, аз например преди да стана анемична знаеш ли колко ми червенееше лицето, защото съм доста бяла в лицето и всяка емоция ми се отразяваше, но не се притеснявах изобщо  и на мен ми казваха леле какво ти е на лицето  а аз имам и чувствителна кожа, а пък сега с тези алергии съвсем съм като раче от време на време така че не се притеснявай! Hug

# 586
  • София
    Относно храненето, аз оттука разбрах, че сладкото повишава тревожността, ами аз основно със сладко се изхранвам, готвено не обичам и ям в редки случаи, плодове също рядко ям- май трябва да сеи попроменя храненето, но незнам дали ще успея- аз цял живот се изхранвам от вафли, кексчета, мляко и солети!
Ако това е, което ти харесва и обичаш, яж си тези неща и не се притеснявай.
Аз горе бях дал съвети на belladonna какво да яде, но се замислям, че всъщност тя може да има съвсем други предпочитания и всъщност по-добре е да яде това, което й е на душата.

Относно страховете. Бях постнал преди няколко страници едно клипче за един метод, който се нарича FasterEFT. Авторът Робърт Смит съвсем ясно обяснява много неща и аз напълно резонирам с обясненията му. Даже започнах да го прилагам, има резултати, но не бързам да споделям, искам да мине време да видя дали нещата са за постоянно.
Авторът публикува много клипове в youtube. На който му е интересно, препоръчвам да изгледа няколко, защото методът, макар и много простичък, си има някои тънкости (най-вече е важна вътрешната нагласа, която няма как да се види на видео, а авторът в няколко клипа говори върху различни аспекти на тази нагласа, така че е хубаво да се запознаем добре, преди да започнем).
Можете да търсите клиповете като напишете FasterEFT в youtube. Каналът се нарича HealingMagic (може да се абонирате за него при желание).

Какъв е единственият начин да се отървем от страховете си?
https://www.youtube.com/watch?v=G65uJcZOXKA

Успех на всеки, който се захване с това (успех и на мен в това число)  newsm10

# 587
Аз пък понеже съм много умна от днес пак съм на работа, щото отказах болнични. Добре, че в петък излизам празнична отпуска.  Simple Smile

# 588
Аз си мисля, че това моето гадене няма да е от тревожност. Както винаги при мен се оказва най-лошото. Днес ми прилоша, за първи път ми се случва такова нещо. Иведнъж започна едно парене в мускулите на ръцете, на гърдите и отзад на врата, става ми много лошо, болка в тила и гадене. Мерихме кръвното нормално е. Бързо ми мина, за около минута някъде, само гаденето остана, но то ми е от няколко дена. Половин час по-късно ми стана много студено, и снощи така ми стана много студено. На някой случвало ли му се е нещо подобно?

# 589
Аз си мисля, че това моето гадене няма да е от тревожност. Както винаги при мен се оказва най-лошото. Днес ми прилоша, за първи път ми се случва такова нещо. Иведнъж започна едно парене в мускулите на ръцете, на гърдите и отзад на врата, става ми много лошо, болка в тила и гадене. Мерихме кръвното нормално е. Бързо ми мина, за около минута някъде, само гаденето остана, но то ми е от няколко дена. Половин час по-късно ми стана много студено, и снощи така ми стана много студено. На някой случвало ли му се е нещо подобно?
Гала, за бой си. Престани да си поставяш такива програми, че при теб е най-лошото. Нали знаеш, че каквото казва човек, такова му се случва. Мисли позитивно. Разбира се, че ми се е случвало. Преди години като бях в най  тежката си фаза и още като не знаех, че това не е болест а страдание и ,когато се филмирах като идиот, ми се случваха системно такива изживявания. Не мисли за глупости и при положение, че не си пила АД   по-добрия вариант беше да започнеш като мен с ремотив и неолексан, защото пиеш толкова лекарства, та можеше поне тук да подходиш здравословно, но не посмях да се намеся.  Аз, че съм пила толкова АД и имам доста сериозно подобрение. Толкова хора превъзнасят този неолексан....може и на теб да ти пимигне.Имай предвид, че доста мои познати ,включително и аз от ципралекса получихме косопад. Ти си толкова силна, борбена и смела.......не му се давай на това  състояние. При теб е посттравматичен стрес. Не бързай да си лепнеш и ПР като диагноза.  Hug Дерзай. Нема се даваме.

# 590
Хора, аз сега стягам багажа и утре излитам afwitch Сърцето ми ще се пръсне...не знам как ще спя направо.. Crazy Супер ми е напрегнато и постоянно ме обливат ту тревожни вълни, ту такива свързани с приятно очакване... А не стига че ми е нервно, ами и изпитвам нужда да пия и кафе, сякаш да се доизнервя допълнително хахахах..Ако пристигна жива и здрава и самолетът не се взриви, ще ви навестя  Joy...
Успешна седмица на всички и много здраве и позитивно настроение(без оплаквания, ако е възможно  Wink )!  bouquet

# 591
алина, жълт кантарион не мога да пия защото е несъвместим с лекарствата за сърце, иначе даже съм си го купила. Четох, че такава гореща вълна може да се получи от някои АД дори и в малки количества или при инфекциозно заболяване ако има и гадене. Че се сетих, че моята колежка се тръшна от шарка а аз не съм карала и сега се моля да ми се размине. Ох, веднъж да изчезнат тия болки и това гадене. Нищо не мога да хапна.

Ноа, браво на теб. Мисли само за приятните изживявания. Весело изкарване.

# 592
  • София
Хора, аз сега стягам багажа и утре излитам afwitch Сърцето ми ще се пръсне...не знам как ще спя направо.. Crazy Супер ми е напрегнато и постоянно ме обливат ту тревожни вълни, ту такива свързани с приятно очакване... А не стига че ми е нервно, ами и изпитвам нужда да пия и кафе, сякаш да се доизнервя допълнително хахахах..Ако пристигна жива и здрава и самолетът не се взриви, ще ви навестя  Joy...
Успешна седмица на всички и много здраве и позитивно настроение(без оплаквания, ако е възможно  Wink )!  bouquet
NOA, това твоето не е стрес, а вълнение Simple Smile Има разлика, защото при вълнението, освен напрегнатост, чувстваме и радост. Потопи се в това усещане и се усмихни - очаква те нещо приятно, сигурен съм  Hug

# 593
леле ноа направо ми иде да замина с теб Hug
да си изкараш хубаво и да разказваш после и не ни забравяй. да знаеш че едни паники те чакат  Grinningтук Wink  bouquet

# 594
хахаха благодаря вииии   bouquet  И аз съм в отбора, няма къде да бягам , какво да се прави  Thinking

# 595
NOA , може да съм пропуснала , но имам спомен , че на екскурзия заминаваш , дано не се бъркам . Та , желая ти да се насладиш на новото приключение , аз също много искам да отида някой ден в Италия и да пообиколя разни кътчета , които съм си набелязала . Знам , че адски ще се вълнувам , но то ще е , защото това ми е една мечта така да се каже и вълнението ще бъде огромно  #Crazy . Такива сме ние , доста впечатлителни и емоционални , чак се чудя на акъла си понякога може ли да съществуват такива хора , но явно може , ето ни и нас . Аз лично това съм го наследила от баба ми , тя за най - малкото изпадаше в паника , като нищо да е имала женицата ПР , но не е знаела и да ни каже . Според мен имаше доста симптоми на ПР например - като ходеше на лекар веднага изпадаше в паника , че ще й мерят кръвното (същата бях и аз на ЖК) . Отделно , че се разтреперваше от най - малкото нещо и лягаше болна на легло и т.н. Та има от кого да съм го наследила , а четох , че е наследствено .

# 596
Преди малко пак ми прилоша. Така както ми нямаше нищо, изведнъж почна да ме става много кофти, лошо, изби ми студена пот на дланите и една студенина по врата. Преди така ми прилошаваше от сърцето, но сега е нещо друго, ново, вече трети ден ми прилошава така. Имате ли някакви идеи?

# 597
enyo благодаря за споделеното, на английския ми не е много добър и ми е трудно с превода, дали го има някъде преведено?

Noa приятно изкарване и без паника  и страх , да се  върнеш  в прекрасно настроение и с отлични впечатления !

Препоръчаха ми сурови какаови зърна за добро настроение и тонус, били отличен антидепресант, една мацка с депресия ми го препоръча, каза,че и действа много добре и то само по 2 зрънца на ден пие!http://woman.-spam082-/n/surovi-kakaovi-zurna--dar-ot-bogovete.15058.html

# 598
на мен днес нещо не ми е много добре, нямам па, но като цяло ми беше мнгоо тъжно и тежко сетих се за майка ми за приятеля ми за зайчето , всички същества които загубих Cry поплаках малко, не ми олекна кой знае колко , трябва да се науча да живея сама, а ми е много трудно поне до скоро имах животинка , която обичах като свое дете и това много ми помагаше , нямате си представа, аз имам едно качество, което е много лошо като обикна някого(което се случва рядко) се свързвам по всякакъв начин  с този човек, живея чрез този човек, ако конкретния човек е щастлив и аз съм щастлива, ако е нещастен и аз съм нещастна, не ме питайте като загубия любими хора какво ми е все едно не съществувам, много ми е трудно, знам ,че трябва да започна да живея вече и заради себе си, но съм си такава, изпитвам много дълбока чак болезнена любов, а сега съм в такъв период , че не знам на къде да поема , какво да направя.

# 599
belladonna  защо не си вземеш някоя нова животинка, я кученце, я коте и няма да ти е толкова самотно и тъжно. Ние взехме заради детето едно малко кученце джак- ръсел, аз бях много против защото и по него трябва да чистя, но сега знаеш ли какво ми е другарче,като съм по цял ден сама. Сега съм на компа и то ми е легнало в краката, по цял ден ходи по мен, сутрин,като изпратя детето на градина, го взимам при мен на спалнята и се излежаваме заедно  до 11ч. Много топлина и любов дава!Нямам търпение да почваме да го извеждаме навън и ще ходя с него да си прибирам детето от градината! Heart Eyes

http://vbox7.com/play:8dd901f163  поздравче специално за теб

Последна редакция: вт, 10 дек 2013, 16:26 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт