Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-честите симптоми на паническо разстройство (ПР)?
Какви са причините за паническото разстройство?
Какво представлява паническата атака, която е основната характеристика на паническото разстройство?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-честите симптоми на паническо разстройство (ПР)?
Обединени текстове: Най-честите симптоми на пандемично разстройство включват ускорен пулс, затруднено дишане, парализиращ страх, замаяност, гадене, треперене, изпотяване , мускулни болки в гърдите и усещане за топлина или студ. Освен това може да има "иглички" в пръстите на ръцете и краката и страх от полудяване или смърт. Хората също могат да почувстват нервност на ситуацията и загуба на контрол над тялото си. Симптомите на пандемично разстройство включват сърцебиене, задръствания, главоболие, замъглено зрение, умора и слабост. Те могат да бъдат влошени от физическа активност. Важно е да се консултирате с лекар за професионална оценка и лечение.
-
Какви са причините за паническото разстройство?
-
Какво представлява паническата атака, която е основната характеристика на паническото разстройство?
-
Какво представлява агорафобията?
-
Как се лекува паническото разстройство?
, това малко off от темата иначе , тази молитва упокойната за мъртви ли е.
. Половинката горкичкия ме милва и ме успокоява, ама добре, че ми е свикнал на изблиците.......малееееееееее.......сега ми е смешно, обаче вчера така се изложих.........ако са ме снимали камерите на магазина ще съм била голЕма атракция.........сега си "катеря" малко снимки във фейса, та се сетих за вчерашната си ексцесия
Весели празници на всички, ваканцията на децата започна и съм мнооого доволна!
Е, та на 36г. ли?