Смешки от форума - 12

• 69 798
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
никакво занемаряване на собствената личност в полза на детето и мъжеството, а чист емоционален и физически мързел съчетани с яростен егоцентризъм е глиганството

# 286
  • Варна
Ти изобщо знаеш ли за кои "глигани" става дума?  Wink

Мииии...  newsm78, форумските мисля?

И аз съм на мнение, че няма много общо с глиганите. Глиган се става от напълно занемаряване на собствената личност в полза на рожбата и благоверния. Липса на сън, ядене или по-скоро тъпчене от дъжд вятър на каквото падне, немита коса, размъкнати уж спортни дрехи ... А дамите "построили комунизма" са друга бира - докато тъщата и свекървата се съревновават в гледането на рожбата, тя може лекинко да се измъкне - я за кафе с приятелки, фитнес, фризьор, маникюр и други благинки. 

А, баш!
Ей това имах предвид!  Peace

# 287
никакво занемаряване на собствената личност в полза на детето и мъжеството, а чист емоционален и физически мързел съчетани с яростен егоцентризъм е глиганството

Да, горе-долу, това имах предвид.

# 288
Цитат
С цел да бъда недоразбрана, ще кажа

# 289
Имам слабост към разширените метафори, а и който може, го може:

Цитат
А защо позите са все едни и същи - кравешки поглед нейде към светлото бъдеще? Защо не гледа в камерата на нито една от снимките?
За да гледаш в камерата, трябва да имаш какво да й "кажеш"  Mr. Green Когато си с космос в междуушието е по-добре да гледаш към Орион  Mr. Green

# 290
Съфорумка се обръща към друга съфорумка, пишещи в градинския подфорум.

Госопжо ДУПЕНЦЕ, дали не е възможно да си измислите малко по-....различно потребителско име.

Някак ни ви прилича, особено, ако сте от детско-градинския персонал на някое ОДЗ.

# 291
Не е хубаво човек така да се смее, че и да мисли, но не можах да се въздържа да си помисля, че системата може ВЕЧЕ да е включила някакви филтри:

Цитат
zdraveite iskam da vi popitam zashto ot 4 4asa ne moga da se registriram v tozi sait?pra6tat mi se samo pisma bez link za aktivirane kakvo stava! princess_ taka iskam da se registriram

# 292
Хаха то малко не е за смях и наистина явно има някакъв филтър, щом е трябвало ръчно да й активират профила Simple Smile Обаче нейните изказвания продължават, но те са по-скоро за правописната тема ....
Цитат
здравеите мами аз сам нова тук и искам да направя парвата си теме искам да ви попитам до кога пихте огестан витамините??? newsm78

# 293
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Имам слабост към разширените метафори, а и който може, го може:

Цитат
А защо позите са все едни и същи - кравешки поглед нейде към светлото бъдеще? Защо не гледа в камерата на нито една от снимките?
За да гледаш в камерата, трябва да имаш какво да й "кажеш"  Mr. Green Когато си с космос в междуушието е по-добре да гледаш към Орион  Mr. Green
О, този спор и в момента се вихри, ожесточено при това Joy.

# 294
Отивам да чета. Тази тема винаги съм я заобикаляла далеч.

# 295
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Недей, че току-виж си осъзнала как цял живот си живяла със заблудата, че мъхът по кожата е нещо нормално Tired.

# 296
Аз не го харесвам.  Peace

# 297
Цитат
няколко пъти вече нашето момче се пуска сам по скоро аз го пускам и той стои стои прав и тръгва след 5 до 8- 9 крачки пада по колене и почва да лази. това ходенели е и кога се прави прищапулка

# 298
Внимавайте - я облечена с умисъл, я съблечена по непредпазливост:

Цитат
На фона на всичките мърли по хавлии и хавлиени халати,В. ми направи най-добро впечатление като "спретната" жена, винаги с грим и облечена... хайде, ако не с вкус, то поне с умисъл.

# 299
Не всички обикалят по цял ден по задачи и не всички живеят в мръсната и гнусна София.

Аз се чудех защо, неживеещите в София не се къпят, а то това било ключът от бараката. Ама поне да разберат, че като отидат в София трябва да се къпят.

Общи условия

Активация на акаунт