Смешки от форума - 12

• 69 804
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Ами борбата е неформална след като учебниците са безсилни.....Ама ти с тия русизми (украинизми) в подписа си имаш друг манталитет.

Joy Joy Joy Joy Добре, че ме светна за манталитета ми  Hug

Значи в темата не трябва, упс, не може да пишат учители, хора с руско/украински манталитет  Crazy (как ги събра на едно, като те не се търпят, не знам), тези които вече знаят правилата и тези, които не ги знаят   ooooh! Пропускам ли някого?

# 271
Ей, веднага ни надуши.
Иначе радетелката на " сериозната борба за легитимиране на пълен или непълен член в българския език" отговаря с:
на чист български, както е видно.  Mr. Green

# 272
Ми, изскочи ми в последните публикации тази тема и веднага ме привлече със заглавието си - ненапразно, както се оказа.  Laughing

# 273
О, то става все по-интересно там.  Grinning

# 274
Цитат
Доколкото знам, двама монаси не могат да се размножат, макар
опитите в Троянския манастир да продължават...

# 275
" Башар е един от любимите ми актьори и не ми се иска да има незаконно дете."

ау убе,ауу бе,ауу бе  Joy Joy Joy
ауууу бееее  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha
Що толкова на дребно бе?  Joy
Реклами не гледате ли  hahaha hahaha hahaha

# 276
 То като се пусна темата още не се знаеше, че е реклама. А и самата фраза "незаконно дете" е смешка. Няма незаконни деца.

# 277
То като се пусна темата още не се знаеше, че е реклама. А и самата фраза "незаконно дете" е смешка. Няма незаконни деца.
Peace
хората обичаме да отъждествя̀ваме всичко през нашите разбирания и какви не сме ,а какви са другите,какви не бива да са-според нас  Laughing
Всеки го прави-често или понякога.
Но ето такива изказвания като в онази тема  са ми много смешни,щото са заврени в пространството между устата и носа  Crazy И по-далече нищо се не види.

# 278
Ето от една олята тема:
Цитат
Едната маса студенти не са нито маса, голяма част изобщо не са студенти, да не говорим, че много не са от СУ, а и като се държат като олигофрени и говорят като олигофрени и правят олигофренски записи, които олигофренски постват в ютюб, какви да ги наричам?

# 279
И доooкатоооо се навееееедааа и охлювааа се шмуууугна в храаастите Grinning Така ми прозвуча този цитат  Mr. Green

# 280
Иначе от форума знам за фолклорни случки от рода на- майката здрава родилка,
ама поканила и двете баби, едната го къпе, другата го суши, предават го на
таткото, а той на майката за кърмене, а тя само си лежи.
И кое му е зле?!?! Построила е комунизма!

# 281

hahaha Ето откъде идвали глиганите!

# 282
  • Варна

hahaha Ето откъде идвали глиганите!

Не, от това идва Комунизма...  Naughty
Това е стар лаф - "построил е Комунизма"... Означава някой, за когото работят N души, а той само лежи, но обира всички "лаври" за заслуги...  Wink

# 283
Ти изобщо знаеш ли за кои "глигани" става дума?  Wink

# 284
  • София
 И аз съм на мнение, че няма много общо с глиганите. Глиган се става от напълно занемаряване на собствената личност в полза на рожбата и благоверния. Липса на сън, ядене или по-скоро тъпчене от дъжд вятър на каквото падне, немита коса, размъкнати уж спортни дрехи ... А дамите "построили комунизма" са друга бира - докато тъщата и свекървата се съревновават в гледането на рожбата, тя може лекинко да се измъкне - я за кафе с приятелки, фитнес, фризьор, маникюр и други благинки. 

Общи условия

Активация на акаунт