Смешки от форума - 12

• 69 913
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Да де.
Дава се съвет за нещо толкова важно, със супер категоричен тон, а "знанието" се основава на нещо, което някакви лекари казали на някого преди поне 20 г.

# 106
Наистина преди лекарите така са съветвали младите майки - при забременяване веднага се отбива първото дете. Аналогичен случай и в моето семейство.
Защо?  Grinning

Цитат
Незная.Със сестра ми сме породени и след първото раждане майка ми е забременяла веднага и лекарите са и казали да спре да кърми бебето,но научно не съм чела.
За да не забременее трети път ли?  Rolling Eyes

# 107
  • София
Наистина преди лекарите така са съветвали младите майки - при забременяване веднага се отбива първото дете. Аналогичен случай и в моето семейство.
Защо?  Grinning

Защото как така бременна ще кърми   Shocked  newsm78 Морално табу за съответното време, вероятно подкрепено с някакви измислени медицински причини.

# 108
Добре де ... пак не го схващам.  Blush Кърменото бебе изсмуква силата на майката ли?

# 109
Цитат
Точно пра българите са били по набити и яки, тъмна кожа и много пъргави и добри колоездачи.
А традиционното им облекло е било жълти фанелки и ластични клинове  Flutter

Атти,
отново жестоко попадение! Joy Joy Joy

# 110
Цитат
Тапата е паднала преди 10 дена ?????????? Извинете ме ако се изказвам неадекватно, но Вие сигурна ли сте че въобще са Ви останали околоплодни води ? Моята тапа като падна сшед 3 часа вече нямаше и капка вътре

Явно според потребителката "тапата" е нещо като запушалка за околоплодните води...

И още една, която е много наясно как протича раждането:

Цитат
Като падне тапата , водите изтичат и започва раждането.Това става вече при достатъчно разкритие.Странно.

# 111
Това от Продавалник ли е или и тук се е повторило? hahaha

# 112
От Продавалник е, не се сдържах просто.  Laughing

Цитат
Мъчим се за бебе. Не много старателно де, от 2 месеца. … Не сме се мъчили много де, общо двата месеца е свършвал в мен 4 пъти.
Живо мъчение си е...  Whistling

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 23:59 от Анонимен

# 113
свършил четири пъти в нея, но не се уточнява точно къде  Whistling

# 114
свършил четири пъти в нея, но не се уточнява точно къде  Whistling

smile3505

# 115
Лиляна тази година най-много се стара за титлата. Научих доста за личния й живот от обидите, с които другите я засипваха. Laughing

# 116
Цитат
А в апартамента на нашите, съседите ни тормозят не с шум, а с аромати. Много е забавно да се събудиш в 7 часа сутринта заради натрапчива миризма на чесън
Crazy

# 117
И нашите ни тормозят така- вързали са си отдушника на кухнята с нашата баня и всеки ден, когато овцата се разготви, нашите баня и коридор замирисват на манджа... ooooh!

# 118
ОООО, при нас се разсмърдява целият вход. Замисляла съм се защо така, но нямам обяснение...

# 119
  • Варна
То това е за правописната, ама...

Цитат
Децка очителка
Иога инструктор
Козметик
Педи/маникюрист
Трениор пу ходоженствена гимнастика
Акошерка
Меринджей
Има и други, но не ми се изброява......