2880лв накуп за майки-студентки - 12

• 51 322
  • 799
  •   1
Отговори
# 405
По постоянен адрес.

# 406
Благодаря

# 407
Със сигурност е така, защото помощта се изплаща от социалните, а не от университета.

# 408
Когато взимам уверението си от университета какво да пиша в графата "Да послужи пред ..." - имат ли някакво специално изискване от социалните?

# 409
... пред Агенция за Социално подпомагане Whistling

# 410
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте Simple Smile

Ходих да питам в социалните за тази помощ, т.к. съм редовна студентка и ми казаха, че за родени декември се подават документи януари. На някой друг да са му казали такова нещо?

Друго, което се носи като слух е, че от януари 2014 вече нямало да има такава помощ, някой нещо такова чул ли е или са само слухове?

# 411
Здравейте Simple Smile

Ходих да питам в социалните за тази помощ, т.к. съм редовна студентка и ми казаха, че за родени декември се подават документи януари. На някой друг да са му казали такова нещо?

Друго, което се носи като слух е, че от януари 2014 вече нямало да има такава помощ, някой нещо такова чул ли е или са само слухове?

най-вероятно са ти казали така, защото декември си приключват годината. А за другото засега е само слух.

Аз да се похваля на 3-ти ми се обадиха да ми кажат, че съм одобрена  newsm36 Казаха, че до 20-ти най-късно ще има превод.

# 412
Аз да се похваля на 3-ти ми се обадиха да ми кажат, че съм одобрена  newsm36 Казаха, че до 20-ти най-късно ще има превод.
Peace честито!!!
А кога си подала документи?

# 413
ами началото на миналия месец. От университета бързичко отговориха

# 414
Здравейте!
Аз подадох документите на 14.11 и вчера се обадих да проверя в СП и ми казаха, че съм одобрена и на 20-ти този месец ще получа парите. Университета е ИУ Варна.
Късмет на всички!  Wink

# 415
Иха, значи и аз имам шанс някакъв... подадох на 22.11. и ако ме зачислят и мене след 20.12. да ми пратят Дядо Коледа ще е супер!

# 416
А получаваш ли помощт за редовен студент , ако в периода си била назначена на трудов договор?

# 417
А получаваш ли помощт за редовен студент , ако в периода си била назначена на трудов договор?
Да.

# 418
Алексче благодаря за бързичките отговори    bouquet

# 419
  • Смолян
ТДИ нещо те е метнала-може да подадеш,когато поискаш.за детски надбавки се подават месеца след,като е родено детенцето.
И аз съм одобрена.Подадох на 19,11,2013 и ми казаха да чакам с детските надбавки на баткото и помоща.

Общи условия

Активация на акаунт