Нека се представим и още нещо

• 352 263
  • 997
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Кенга, много съжалявам за случилото се! Толкова е тежко, когато всичките ни молитви и надежди не се оправдаят!
Дано Калина  и Елица сега са на по-добро място, дано са добре. Никой няма да може да ги замени в сърцето ти.
Изпращам ти сила и кураж, да понесеш това тежко изпитание.   Hug

# 376
Кенга, Марго, Петя, съжалявам за случилото се  Cry
Моите съболезнования. Flowers Rose Flowers Rose

# 377
  • The new Earth
Кенга, мила майчице, пиши и изливай болката си, крещи, плачи...всичко, което ти е нужно!
Ние сме тук, за да се подкрепяме. Казват, че споделена болка е половин болка! Аз не бих се подписала под това твърдение, но със сигурност мога да кажа, че тук намерих приятели завинаги!
Дечицата ти, Калина  и Елица, сега наистина са на едно прекрасно място, изпълнено със светлина и любов. За тях се грижат прекрасни ангели. Когато приключим с работата си на тази Земя, ние също ще се отправим при тях. Жалко, че сетивата ни са толкова закърнели, че ни се налага само да вярваме в това, а не да го знаем със сигурност! Sad
Прегръщам те! Hug Hug Hug

# 378
Мили майчици !!! Нека се представя и аз - аз също съм майка на едно прекрасно ангелче Радост , днес стават 27 дни откакто едно сърчице спря да тупти .Животът ни се промени от мига в който нашето момиченце се роди - 15.09.2008г. , още тогава разбрах , че нещо не е наред , молих се това да е било лош кошмар и когато изляза от упойка след шевовете , това да не е истина , но уви всичко си беше реално и още тогава лекарите не дадоха никаква надежда . Но аз като майка винаги  се молех това да не е истина и  Господ да ни даде шанс . Сега се правят изследвания , които още не са готови и това страшно много ме изнервя.
Болката едва ли ще отшуми някога , но се опитвам да живея с нея , тази година душата ми плаче всеки път когато някой ми пожелае Весела Коледа или Нова година - няма такива за мен , поне тази година . Чета Вашите постове и много ми е мъчно за всичките ангелчета , които нямат шанс за живот и кой ще ми отговори защо Съдбата решава така?
Прегръщам Ви силно и искам да бъда Ваша приятелка , тук но в друг под форум намерих чудесни приятели , които ми помогнаха а и още в трудни моменти, а знаете ли как искам да пиша и аз някой ден в темата " Моята мечта се сбъдна" . Hug Hug Hug

# 379
Ева ,съжалявам че се налага да пишеш точно тук ,но вярвай че един ден ще пишеш  там където искаш в ,,Моята мечта се сбъдна". И аз като теб силно се надявам един ден това да се случи .Един ден  и ние да бъдем поне малко щастливи .Дай Боже !
Понякога Съдбата е твърде жестока към някои мила ,а ние сме безсилни да я променим Hug.

# 380
  • Варна
Eva79, Kenga  Hug Hug Не губете надежда!

# 381
Eva79, Kenga   Hug Cry

# 382
Благодаря Ви мили мои!!!Прегръщам Ви силно и се моля за много щастие на всички и най- вече здраве!!!
Дано някой ден ние всички бъдем Щастливи !!!

# 383
Здравейте с огромна болка се записвам ,и аз
на 9.11.2008 станах мама на ангелче newsm45
моята малка Капчица остана за винаги на 1г.и11м.
от една детска "игра"......
някой ден дано имам сили да разкажа повече
 Hugви всички

# 384
Скъпа майчице izpepelena , моите съболезнования !!! Болката е много голяма когато загубиш своето малко детенце и всички тук си имаме ангелчета , така че напълно те разбираме . Започни да говориш за това , защото тук има страхотни хора , които само с една топла дума могат да ти помогнат поне малко . Говори , не се страхувай да споделяш , това наистина много помага. Не се затваряй в черупката си , защото от там излизането е трудно . На мен лично много ми помогнаха хората от форума , за което им благодаря.
 Hug Hug Hug на всички приятели

# 385
Изпепелена толкова ми е мъчно когато видя тук нова страдаща майчица,  Cry Cry Cry толкова ми е мъчно
 Flowers Rose Flowers Rose за твоето ангелче

# 386
  • Варна
 Izpepelena  Hug Hug Hug!
  Flowers Rose Flowers Rose  за твоето ангелче.

# 387
Изпепелена толкова ми е мъчно  Cry Cry Cry
едвали с думи ще те утеша, но знай, че тук винаги ще има кой да ти подаде ръка . . . Hug
за твоето ангелче  Flowers Rose Flowers Rose

# 388
  • Варна
Изпепелена, много съжалявам, че си изгубила малката си Капчица. Дано сърцата ви намерят покой и утеха!

# 389
Изпепелена, поклон пред мъката ти.  Cry Cry
 Flowers Rose Flowers Rose за твоята малка Капчица.  Cry

eva79Cry Cry Cry.

Общи условия

Активация на акаунт