Нека се представим и още нещо

• 352 265
  • 997
  •   1
Отговори
# 390
  • Добрич
О мила Изпепелена майчице, думите са нищожни и безсилни пред мъката! Искрено съжалявам за твоята Капчица.Тя вече е в по-добрия свят-там където всичко е светлина ..., а болката остава за нас..... Искам да те  Hug
Плача с теб....
За малкото ангелче Капчица Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose

# 391
Изпепелена Hug[ Flowers Rose Flowers Roseза твоето ангелче [smilie=smile3518.gif]left][/left]

# 392
Изпепелена,миличка, smile3518 Hug Hug Hug
Толкова много съжалявам,толкова много ми е мъчно,толкова много боли,но аз вярвам,че мъничето е там,където няма болка,няма сълзи.
За теб ангелче малко Flowers Rose  party006

# 393
за малкото ангелче  Flowers Rose Flowers Rose
майчице.....толкова съжалявам  Hug

# 394
  • София
Изпепелена, много, много съжалявам за теб и твоето детенце. Cry Hug

# 395
  • Варна
Изпепелена за твоята капчица

# 396
Изпепелена   Hug.Нямам думи ...........Човешките мъки край нямат Hug.

-за твоята малка принцеса!

# 397
Здравейте,мили мами
благодаря на всички за подкрепата,
болката е много силна не минава,а и незнам дали искам да мине....
 Hugви
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Roseза нашите ангелчета

# 398
Моето ангелче изгуби тонове няколко часа преди да се роди заради немарливи лекари. Описала съм всичко подробно в черния списък на лекарите в София. Даже не ми го дадоха да го видя. Сега отново имаме зелена светлина за забременяване. Умирам от страх. Изминали са само 3 месеца, но тогава живота ми спря. Мисля, че единствения начин да продължа е отново да опитаме. Не знам дори дали ще издържа психически една нова бременност. Сигурно още повече ще ме е страх. Таткото е също още в шок. Моли ме да изчакаме още 2-3 месеца, а аз не искам да чакам нито секунда повече от необходимото. Не ме разбирайте погрешно, не се опитвам да заместя първото бебе.То винаги ще расте в сърцето ми и ще празнува рождени дни. Просто искам да мога да мечтая отново и да продължа напред. Искам отново да бъда щастлива. Искам отново да имам семейство. Не знам дали ще имам сили да мина отново през всичко, но със сигурност знам,че ако не го направя ще се побъркам.

# 399
тъжна мама,знам какво е,до болка ми е познато.И при мен беше горе долу така.Единственото,което мога да ти кажа е:щом имате зелена светлина не се колебай-действайте.Аз забременях 5м.след като родих.И мен ме беше много страх-нормално е.
И въобще не си мислим,че искаш да заместиш загубеното бебе,то просто ще се прероди и ще се върне отново при мама и тати.
От цялото си сърце ти пожелавам скоро да ти се сбъдне мечтата и вече да не си тъжна мама.
 Hug-те силно и се  Praynig-за вас

# 400
тъжана мама  Hug съжалявам Cry Cry
дано скоро имаш нова радост  Praynig Praynig Praynig

# 401
  • Варна
Тъжна мама  Hug.
 Щом имате зелена светлина от лекарите и се чувстваш готова не се колебай. Една нова бременност е една нова надежда за щастие.

# 402
Тъжна мама, чела съм за трагедията ти в Здравния.  Cry Cry Cry
Съжалявам.  Cry Hug

# 403
Тъжа мама съжалявам за загубата ти Hug Flowers Rose Flowers Roseза твоето ангелче

# 404
      Много ми е тежко като прочета , че има толкова много  скърбящи майки , това е несправедливо . Защо живота е толкова гаден към някой и защо трябва да минаваме през този ад ? Просто разсъждавам на глас .
        Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за нашите малки ангелчета , дано там са по добре.
       Прегръщам Ви силно и Ви пожелавам много ама много късмет!!!

Общи условия

Активация на акаунт