Нека се представим и още нещо

• 352 221
  • 997
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Мила MartakEly, знам че каквото и да напиша в този момент не съм в състояние да изтръгна болката от сърцето ти. Силно те прегръщам и се моля някой ден по скоро момиченцето ти да се върне при теб и да те направи щастлива! За нея........

# 241
миличка много сьжалявам за загубата ти.отново се врьщам назад и сьлзите ми не спират да текат.знам каква огромна мька изпитваш.плачи колкото ти се плаче,а времето няма да те накара да забравиш,а само леко ще притьпи тази мька,като те накара да не мислиш постоянно за това.пак ще те боли,но ще се научиш да живееш с болката си. Hug

# 242
Прочетох само първа страница и се отказвам да чета нататък, вече плача... за всичките дечица, които са си отишли, без да са изживяли живота си и за моето - знаете повечето, имах аборт, макар и в началото, но болката ми е голяма. Господи, с какво сме го заслужили, а те за какво са виновни?

# 243
MartakEly, съжалявам... вече нямам думи, само сърцето ме боли всеки път, когато прочета за нова мама тук...

Съжалявам, че още една майка трябва да преживее това...

Hug Hug Hug

# 244
MartakEly, съжалявам... вече нямам думи, само сърцето ме боли всеки път, когато прочета за нова мама тук...

Съжалявам, че още една майка трябва да преживее това...

Hug Hug Hug
Cry Cry Cry
МартаЕли, ако и моята прегръдки ще те утешат поне мъничко, моля те да ги приемеш.  Hug Hug Hug

# 245
Преди 2г и 2м по4ина ангел4етоми РАДИ на 8месеца а преди по4ти 3мес си отиде и второто ми агел4е ПРЕСИЯН за първи път споделям мъкатаси тук и се надявам дами вдъхнете кураж де4ицатами са единствемите в България по4инали от етилмалонова ацидурия.Родихги със секцио и двете и сега незнам кога да за4ена отново

# 246
  • София, Младост 2
Съжалявам за загубите ви - не едно, а две дечица Cry
Предполагам, че сте правили генетична консултация - има ли шансове следващите бебета да не се разболеят? По името съдя, че вероятно става въпрос за генетично предаван метаболитен проблем?

# 247
Анелия, няма думи с които да изразя съжалението си ,че и ти си една от нас  Cry Cry Cry
 Flowers Rose Flowers Rose за твоите ангелчета

# 248
 anelia_zlatanova , съжалявам за сполетелия ви кошмар. Винаги е страшно, когато още едно майче влезе в редеците ни...

Flowers Rose Flowers Rose за Ради и Пресиян

# 249
Друго детенце здраво 6те имам ако сменя донора или от съпругами но в 4тия месец на бременноста трябва да отидем за изследване в германия дания или гърция.но аз нямям търпение да за4ена аме съветват да из4акам за6тото за 2г. раждах 2пъти

# 250
  • Варна
Анелия, много съжалявам за мъката ти! За твоите момченца  Flowers Rose Flowers Rose

Интересувала ли си се от ин-витро с предимплантационна диагностика на ембрионите? Ако генетиците са наясно точно в кой ген/гени е проблемът, може да опитате и този вариант. Знам, че е финансово тежък, но прихване ли се бременността, поне знаеш, че детето ще е здраво по отношение на генетичното заболяване.

Предполагам, че ти е трудно да чакаш, но го приеми като инвестиция в здравето на бъдещото ти дете. То със сигурност ще има нужда от здрава мама, която да го износи и роди. Освен това медицината напредва и изследванията, които ще правите може да се окажат по-точни.

# 251
  • Варна
Анелия съжалявам за загубата ти  Sad. Приеми съветите на Lilibon и дано да имаш здраво детенце.

# 252
Анелия ,толкова съжалявам за огромната загуба .Това да загубиш и двете си рожби............ просто незнам как се държиш все още. Но нали такава ни е природата да понесем всичко предначертано. Дано следващият път се намери решение на проблема и си отгледаш едно здраво детенце.

# 253
Анелия, приеми моите съболезнования. Съжалявам за кошмара, който си изживяла.
Дано следващият път всичко е наред  Praynig

# 254
Lilibon благодаря за съвета лекарите ми обясниха 4е и аз и съпруга ми носим болните гени и при следващо за4еване ако на единия родител болния ген не у4аства в за4еването 6те имаме здраво детенце а този метод за който ме съветва6 него знам какъв е

Общи условия

Активация на акаунт