Отговори
# 105
  • Malaga
 Hug HugНе е бил той в колата може би.Аз останах с впечатление,че стреляха по него. newsm78 Много загадки. #CrazyОт фрагмана се вижда кола зад Йомер когато говори със малката си сестра по мобилния, и изглежда същата,която се преобръща. ConfusedДо събота само ще гадаем.  Thinking

Последна редакция: чт, 31 окт 2013, 23:44 от chuza

# 106
И аз мисля ,че не е той но нали трябва във фрагманите да има загадки ,догадки да ни хвърлят захранка и да чакаме с нетърпение новите серийки . Hug А може пострадалия да е и Халил ,братът на Диджле и тама да е мястото където ще се срещне с Лейля  newsm78

# 107
  • Malaga
Само два дена и ще си изясним някои от загадките  Grinning Hug

Бъдещата булка  Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 00:18 от chuza

# 108
  • Malaga
Само скачам от един серил в друг, Laughingно не ми е ясно в "Беглеца" Серхат ли е или Серат?  Rolling EyesЧувам го Серат.
Или в някои думи h не се произнася  newsm78

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 00:24 от chuza

# 109
 Hug Hug HugПривет и от мене!
Само скачам от един серил в друг, Laughingно не ми е ясно в "Беглеца" Серхат ли е или Серат?  Rolling EyesЧувам го Серат.
Или в някои думи h не се изговаря   newsm78
Да точно така,не се произнася в някои думи. Peace

# 110
  • Malaga
Hug Hug HugПривет и от мене!
Или в някои думи h не се произнася newsm78 
Да точно така,не се произнася в някои думи. Peace

Тогава кое е правилно?Как се изговаря името му?  newsm78 newsm78 newsm78

# 111
Здравейте и от мен момичета и момче!!

Напоследък нямам време за нета , но успях да Ви изчета и вече мисля да се включвам по редовно!!

Не съм гледала нито единия нито другия сериал , но по вашите коментари разбирам ,че и двата си ги бива!Повече обаче ми се струва ,че клоните към сериала на Йози!!
----------------------------------------------------------------------
Споменавате за възможно припламване на чувства м/у Норгюл и Ертан newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 и аз го исках това ,но ми изглежда невъзможно , ако той е убил детето и!!! #Crazy #Crazy #Crazy
А дали детето го убиха със сигурност???? newsm78 newsm78 newsm78Дали не е възможно Ертан да стане героя на Нури , като и върне уж убитото дете!!!! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

само предположения,  Hug Hug Hug Hug HugНе я виждам нашата красавица до Яго и това си е!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 112
понеже тази сутрин още не сме пили кафе, аз ще почерпя,като извинение за отсъствията ,които съм натрупала!!!! Hug Hug Hug Hug

# 113
  • Malaga
Добро утро,приятели!  Hug Hug

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

понеже тази сутрин още не сме пили кафе, аз ще почерпя,като извинение за отсъствията ,които съм натрупала!!!! Hug Hug Hug Hug

Migi_megi,благодаря за кафето! HugПриятно е друг да ти го поднесе!   bouquet

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 09:43 от chuza

# 114
Честит празник на народните будители! Ей, ама вие вече сте много навътре в материала, а пък аз още и имената им не съм научил. Затова сигурно снощи сънувах, че Йомер в крайна сметка се влюбва в Нургюл и обратното, а пък Лейля и Диджле си поделят функциите на Мелда и Гюляй, докато Сер(х)ат от любовна мъка пие на воля край Босфора по примера на Толга....Ама явно съм объркал сериалите и затова трябва повече да залягам над новия материал. Не може да се лежи само на стари, пък били те и незабравими, лаври. Лек петъчен ден на всички!

# 115
Предлагам да честитим на Дани новия отговорен пост!

Нова ТВ с нов директор на "Незабравими турски сериали"
Името на новият директор е Данидорина Серханска, която е доказан професионалист с 12-годишен опит в гледането на сериали.
Данидорина Серханска поема поста директор "Незабравими турски сериали" в Нова телевизия. "Серханска е доказан професионалист с 12-годишен опит в гледането на сериали, като през последните 5 години е била на позиция нещатен секретен изпълнителен продуцент на "Нови сериали" в Би Ти Ви", съобщават от Нова телевизия. За новата позиция Серханска коментира: "Оценявам високо доверието на Нова. Ще разчитам на доказания професионализъм на журналистите от отдел „Телевизионен шев и кройка”, както и на многобройните фенове на турските сериали в БГ Мама, в частност на сериала „Незабравима”, за да посрещнем това ново общо наше предизвикателство".
"Тази стъпка е само част от стратегията ни да се превърнем в лидер в излъчването на турски сериали и създаването на актуални клюки около тях. Доказателство, че вървим в правилната посока са високите резултати, които вече постига изцяло обновеният сутрешен репертоар от сериали, който след своя старт регистрира 60% ръст в зрителската си аудитория, в сравнение със същия период на миналата година", каза Дидие Щосел, изпълнителен директор на "Нова Броудкастинг Груп".

# 116
Бганьо тази твоя муза няма почивка  newsm62 newsm62 newsm62 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 както и на Данидорина Серханска ще чакам и нейният пост защото сте  забележителни в изказите си   love001 newsm62само ,че в момента си мисля ние дали сме феновете от БГ мама или журналистите от от телевизионния отдел на шев и кройка май по скоро ще е второто  newsm62 rotfImbo rotfImboМеги  welcome welcome welcomeутре да си на линия в 20,00ч. за втората серия на бат Серхо   love001

# 117
  • Malaga
Може да са поствани , newsm78 но да побутнем темата,че сме на втора страница.  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 19:46 от chuza

# 118
  • Malaga
И тук няма да мине без екшан  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 119

Общи условия

Активация на акаунт