6 годишните на предучилищна

• 38 551
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
Добре дошли на новите! Hug
Календар няма да правя. Ако някъде има нещо интересно и готово да изплагиатствам ще е добре. Mr. Green

При нас нищо ново. Утре ще я водя да и силанизират кътниците. Клати и се едно зъбче и е много щастлива. Laughing

# 166
Mooimeiske, миналата година бях взела един пакет с динозаври, тази година с морски животни - 10 бр., но моя такива неща харесва. Слагах и малки гипсови фигурки за оцветяване (в БИЛА имаше в комплект по 3 или 4), за госпожицата може фибички, украса за елхата, блестящи химикалки, някакъв комплект, който да получава на части. Аз лакомства почти не слагам. Тази година първият му подарък ще е една книга за акулите и като си получава фигурките ще ги търсим вътре.

При нас коледните приготовления текат с пълна сила, но такава ни е професионалната ориентация, като порасне ще работи Дядо Коледа!

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 12:05 от k_Lina

# 167
Ние няма да правим календар - нямаме време,а и дребни джунджурии много мразя да ми се моткат из къщи. Друга гоина сме правили един със задачки и ако реша да майсторя пак такъв ще е.

# 168
Mooimeiske, миналата година бях взела един пакет с динозаври, тази година с морски животни - 10 бр., но моя такива неща харесва. Слагах и малки гипсови фигурки за оцветяване (в БИЛА имаше в комплект по 3 или 4), за госпожицата може фибички, украса за елхата, блестящи химикалки, някакъв комплект, който да получава на части. Аз лакомства почти не слагам. Тази година първия му подарък ще е една книга за акулите и като си получава фигурките ще ги търсим вътре.
...

k_lina, имам подозрение, че отглеждаш моите деца  Laughing - едно към едно са им интересите, особено на баткото. Сега е малко болен в къщи и е отворил всичките си книги за морски животни и се прави на косатка из цялата къща. Миналите години пък се придвижваше на 4ри крака като динозавър из къщи и какви звуци издаваше...!!
Аз бих направила календар, защото сега разполагам с много свободно време, но подозирам, че ще си остана само с желанието, защото точно преди Коледа ще пътуваме към БГ и ще трябва да слагам в катуна и двата броя календари. Сигурно ще взема някакви готови с малки шоколадчета, поне да е ясно, че това ще им е единственото сладко за деня.
Момичета, а може ли да ме ориентирате кога се подават документите за първи клас в избраното училище? Знам, че класиранията са май, но надали чак тогава се кандидатства... newsm78

# 169
Момичета, ще майсторите ли нещо коледно заедно с децата?

О, задължително, но още го мисля.  Peace
Децата ми много се увличат по подобни неща, сега за Хелоуин заедно майсторихме фенери, за Коледа задължително пак нещо ще направим. Миналата година с каката направихме цяло селище - 4 коледни къщи с осветление. Къщите ги направихме от картонени кутии, облепихме ги, направихме прозорци, а ги осветихме с гирлянд коледни лампички.
Ето подобни идеи: http://pagingsupermom.com/2011/12/recycled-christmas-village/
Малкият малко не може още, но пък в Крокотак пускат много хбави идеи, правим разни неща от там. Ето това мога да му дам да направи:
http://krokotak.com/2011/11/koledna-elha-ot-konkura-na-krokotak/
Ето и други страхотни идеи: http://krokotak.com/category/praznitsi/koleda-praznitsi/

# 170
Миналите години пък се придвижваше на 4ри крака като динозавър из къщи и какви звуци издаваше...!!

Страховитият рев на Т-Рекс, произведен от 5 годишен дивак, ще ми остане в главата за цял живот Laughing

# 171
  • София (Възраждане)
Ох леле мале, моето хем е момиче, едва ли е поддържала по ниски децибели обаче в динозавърския си период отпреди време Mr. Green
Сега малко се е посмалила, прави се на еднорог и едвам я удържам по улиците да не забие чело в паважа, така тичали еднорозите с главата напред в бой. Изнурена съм #Crazy

# 172
А най-любим ми е този календар на една мама от форума, която познавам лично: http://krokotak.com/2011/12/kolednata-gora-na-iva/
Уникален адвент каледар е направила!

А нашето селце приличаше малко на това, но много по-лесно и не токова красиво: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150531604120948&se … ype=3&theater

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 12:43 от Анонимен

# 173
  • София (Възраждане)
Блазе ви че имате място за подобна композиция, много подходящо настроение създава.  Peace

# 174
  • Sofia
Точно... и за момента си трябва място, а и после се чудя какво да ги правя такива произведения...  ooooh!

Момичета, а може ли да ме ориентирате кога се подават документите за първи клас в избраното училище?

...избираш у-ще/а и началото на февруари  проучваш относно сроковете им за подаване (март - април обикновено, но някои и февруари мисля съм чувала) и нужните документи, които в общия случай са документ за завършена ПГ и акт за раждане.

# 175
Аз мисля по-рано да отида.
Страхувам се да не изпусна нещо.
Ако не се лъжа, миналата година родителите нощуваха пред училището за записване за 1-ви клас.  Rolling Eyes

# 176
  • Sofia
... родителите нощуваха пред училището за записване за 1-ви клас.  Rolling Eyes
Това си е друг въпрос и се отнася за някои училища.  Simple Smile

# 177
Блазе ви че имате място за подобна композиция, много подходящо настроение създава.  Peace

На пода в хола, под елхата. После не ги пазим - обикновено ги изхвърляме, или в къщата на баба и дядо. Емоцията за празника е важна, после няма как да ги складираме. Миналата година и много хубави суровачки направихме, с вълна, пендари и какви ли не украси, и те заминаха в кофата. За тях ме беше яд повече, майсторихме ги няколко дни.

# 178
Миналите години пък се придвижваше на 4ри крака като динозавър из къщи и какви звуци издаваше...!!

Страховитият рев на Т-Рекс, произведен от 5 годишен дивак, ще ми остане в главата за цял живот Laughing
Joy Така си е! Незабравими няколко години...

Момичета, а може ли да ме ориентирате кога се подават документите за първи клас в избраното училище?

...избираш у-ще/а и началото на февруари  проучваш относно сроковете им за подаване (март - април обикновено, но някои и февруари мисля съм чувала) и нужните документи, които в общия случай са документ за завършена ПГ и акт за раждане.

Благодаря за насоката, Morena! Снощи четох тук, но явно не съм била достатъчно внимателна! Надявам се, че баби/дядовци, разполагащи с необходимите документи, ще могат да свършат тази работа. А как ще има документ за завършена ПГ през март-април и въобще преди края на май, когато се завършва предучилищната?

# 179
http://www.flickr.com/photos/101575175@N08/
Миналогодишния календар зае едно ъгълче, но тази година за картата на света сме разчистили половината стая Grinning

Общи условия

Активация на акаунт