6 годишните на предучилищна

• 38 679
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
  • Sofia
Честит Рожден Ден на Машенка и на щерката на Моо! Да растат здрави и щастливи! Simple Smile
Чести празник, Моо, Dive!   bouquet

Благодаря за вниманието и пожеланията към мен!  Hug

За подаръците... Гушкан за сега само книжки е поръчала и мисли още.  
Нашият дядо Коледа поначало е по-скромен, та са наколко пакетите, но не са скъпи неща.
Та то това ни е подготовката на тоз етап най-вече.  Laughing
Иначе смятам този уикенд да украсим елхата и до Коледа ще украсяваме по малко къщата. И меденките мисля в близките дни да направя, че да отлежават.

Тя знае, че Дядо Коледа няма всички видове играчки и той преценява кои да са.
И у нас е така. Говорили сме, че каквото и да поръча, вероятно няма да изглежда или да е точно същото, както тя го е видяла някъде, защото в работилницата на дядо Коледа са други приказни и вълшебни играчки, които ние не знаем и е хубаво да ни изненадат.  Simple Smile

И понеже не гледа ТВ/рекалами и контактите и' с други деца не са много постоянни, та още няма особенно много идеи.

# 316
Моето пък като е само за два часа у дома денем, час от които е в телевизия, докато правя вечерята-пак не е с дълъг списък. Две неща, цифром и словом. Все още вярва. Голямата вярваше до миналата година, когато и казах, по ред причини.  Grinning

# 317
  • Варна
Благодаря за пожеланията  Hug
Нашето момиче си написа писмото - "Мили Дядо Коледа от теб желая най-хубавия подарък дъска и цветни маркери". Цитирах дословно, написано е с големи букви цялото, имаше грешка на думата "дъска" и за "най-хубавия" имаше въпроси. Важното е, че сега вече знаем какво иска Simple Smile И е само едно Joy
И да я похваля - получила е ролята на Зимната фея за Коледното тържество (след кастинг Joy). Сега търсим бял шал за наметало Crazy

# 318
  • София
Моо, Dive, да са здрави рожденичките, много радост и късмет да имат цялата година! Весело изкарване!
За писмото до стареца - дъщеря ми написа: "Скъпи Дядо Коледа не искам ниШТо затова ти избери подарАк моля те". И украсено с пеперуди, цветя и стикери Simple Smile Ами сега? Детето всичко си имало Laughing
Никога не съм насърчавала искането на килограм, а и в изпълняването на желанията се включват и бабите, т.е. Дядо Коледа минава и през техните елхи Laughing
Май писах, че нашият коледен календар не се пълни с дреболии, а с писъмца от едно мече, което поставя задачи. Алекс сутрин като си отвори очите, първо там тича да види. Та преди два дни задачата беше да напише писмото и да прави коледна украса. И толкова сериозно е взела нещата, че днес в 5 се е събудила, пуснала си климатика на 30 градуса, и започнала да реже и лепи гирлянди. Баба й я усетила, опитала да я накара да си ляга, но... не  ooooh! Аз станах в 7 и видях готовия гирлянд Laughing Та по тоя повод, за да не заспи в метрото след училище или да си пропусне пианото заради дъъъълъг следобеден сън, днес не е на училище. Надявам се вече да се е наспала.
Вчера пак така стана в 6. Ужас!
Днес ще й сложа часовник с уговорката преди 7 да не се става.
И продължаваме да си правим украси разни. В неделя направихме прекрасен бухал от чорап, върху основа от ролка от тоалетна хартия, облепена с прежда. Стана много сладичък.
Елхата и ние ще правим в неделя. Искаше миналата, но бях непреклонна  Laughing

# 319
  • Sofia
Нашето коледно тържество е на 19.12. и Гушкан е Майката в пиесата. Толкова знам за сега. Simple Smile
Има реплики за учене.

# 320
  • София
Моо, Dive, да са ви живи и здрави рожденичките!  bdbaloni

Ние от няколко години украсяваме елхата на Никулден.  Peace
Нашето коледно тържество е определено за 21 декември, събота. Не знам дали не е късно, защото вероятно не всички деца ще са на градина.  newsm78

# 321
  • Sofia
А вашите ще отучват ли на 14ти (тъй де... всички ще отучват, ясно е  Wink)?  Нашите да, но аз няма да я водя, чак пък те, малките с 6 дневна седмица, нЕма нужда... според мен разбира се.  Wink

# 322
  • София
Morena, има родители, които са на работа и нямат възможност да ги задържат вкъщи.

# 323
  • Sofia
Да, да, разбира се. Simple Smile   

# 324
  • София
За 14.12. не знам дали официално ще учат. Вероятно да. Но няма да пускам детето, защото и ние никога не отработваме.

# 325
Предполагам, че ще са на градина, но и нашата няма да ходи.
По Коледа нашите имат само вътрешно тържество и обикновено идва някой театър и Дядо Коледа им раздава подаръците.
Браво на момичетата за хубавите роли.
Симантро много бързо се наспива твоето момиче  Simple Smile Явно докато спи сънува какво трябва да сътвори като стане.
Ние украсихме елхата в Неделя. Обичам като влезе Декември да украсявам, за да ми е едно хубаво предколедно

# 326
  • Sofia
Привет, дружина! Simple Smile

Аз тъкмо се бях засилила да питам днес госпожата за костюми за пиеската и подаръци от дядото Коледа и като взимах Гушкан, тя ме изпревари. Та писали писмо днес и нашата поръчала книжки и плюшена играчка. За облекото питах и каза, че няма специални изисквания, както можем да съобразим с ролята и', та една рокля ще свърши работа.
Добре, че всеки ще взима подаръка за собтвеното си дете и, че няма да взимаме еднакво за всички.

# 327
  • София
Честит Никулден на всички именици!   bouquet
Скрит текст:
Аз имам именик, синът ми, да ни е жив и здрав!  Heart Eyes  По този повод да почерпя:
Скрит текст:

# 328
И аз с именник - да ми е жив и здрав, но Сисето сложила софричка та аз само наздраве ще кажa

Ще отработват в двете съботи до Коледа, но помолиха който може да си задържи детето че ще са сборни.Аз имам възможност и няма да му спестя weekend-а

# 329
Хайде от мен да е десерта! И аз да почерпя, че имаме двоен празник у дома , тати и Никол:

Общи условия

Активация на акаунт