КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 5

• 95 412
  • 737
  •   2
Отговори
# 60
  • до най-прекрасния мъж
Възможно е, явно е до вкус Simple Smile

# 61
  • In the shadows of my mind
Царевица в консерва с доматен сос от Лидл  Sick
Нищо на скара от топлия щанд на ФФ, е няма такава помия  Sick Sick Sick
Колбаси купуваме рядко, предимно на Орехите

Странно, в кое Фантастико е това? От нашият в Дружба-1 често си купуваме кебапчета / кюфтета и не сме имали проблеми. Grinning

ФФ в Люлин 1

От този в Дружба и аз взимам и всичко винаги е било наред.

Аз като "най-добрата"  Laughing домакиня редовно съм на топлата витрина на Фантастикото в Дървеница (бул. Климент Охридски срещу ЛТУ) - не съм имала до момента проблеми Simple Smile Един единствен път не ми хареса пържения свински дроб и цацата, но от останалите неща винаги сме били доволни Simple Smile

За първи път купих салам Народен - тип Камчия и не ми хареса.Много е воднист и прекалено мек и освен за пица не знам за какво друго да го ползвам. Повече на тази фирма няма да взимам продукти, защото и шпека им не става за ядене - освен да си счупим зъбите със смлените кокали вътре в салама. Разочарована съм и от киселото мляко на ЮЕС Комерс ООД с. Голямо градище обл.Търговище,защото има сол в млякото и силно мирише на обор.

Добре, че не си купила кайма Народен...ужасна е.

И аз не съм доволна от Народен Камчия. Знам, че във всички подобни салами слагат какви ли не неща, но все ни тегли у дома към сандвичите от детството със салам Камчия и кашкавал...  Embarassed Засега купуваме на Кен или Тандем и не сме имали проблеми... Имайки предвид, че имам алергия от козе и овче месо и много предпазливо подхождам към подобни продукти, тъй като все се притеснявам какво ли може да има. А кайма - само смляна пред мен от месо, което са взели пред очите ми от щанда...

# 62
Олио от кауфланд с тяхната си марка.... Отврат, бъкано с боклуци. Повече никога такова. Ако трябва без олио, но не с това.

На К- Класик ли?

Марката на скапаното олио е Vitae D oro. Отвратително, по-добре от Била на Клевър.

# 63

Марката на скапаното олио е Vitae D oro. Отвратително, по-добре от Била на Клевър.

На Била много го харесвам  Peace

# 64
  • до най-прекрасния мъж
Кауфлоандското олио и аз не го харесвам, като водица ми е. Скоро взех олио Изгрев от Триумфа, не ми хареса никак - миришеше тежко, а беше в срок. Явно няма да случа на друго добро, освен Бисер. Него го харесваме най-много вкъщи.

# 65
Джоселин, опитайте саламите на Оренда. Все още са нови и не са развалени.

# 66
  • Sunshine state
И аз съм на същото мнение за олиото на Кауфланд-воднисто е! Миналия ден правих печени картофи и им ръснах доволно и после разбърках с ръце. Изплакнах ги със студена вода,колкото да сложа тавата във фурната и вече нямаше и следа от мазно по тях.  Shocked Да не говорим,че картофите станаха като варени и нямаха и помен от мазнина.  Close

# 67
Олиото не само, че е воднисто, но е и обработвано с някакви химии и съдържа изключително много  токсини. А те мипричиняват здравословни проблеми—  жестока болка. Направо са си за съд!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 68
Ами направете рекламация някъде,в Лидл поне може да се върне.

# 69
И аз съм на същото мнение за олиото на Кауфланд-воднисто е! Миналия ден правих печени картофи и им ръснах доволно и после разбърках с ръце. Изплакнах ги със студена вода,колкото да сложа тавата във фурната и вече нямаше и следа от мазно по тях.  Shocked Да не говорим,че картофите станаха като варени и нямаха и помен от мазнина.  Close
Ако има вода в олиото, трябва много зверски да пука при пържене.

# 70
  • Sunshine state
Не съм пържила,а пекла картофите във фурната. Не са пукли,но са като варени и нямат грам мазнина,а картофите носят на олио..Бяха ужасни.

# 71
# 72
За Бога, братя, не купувайте(нищо)! Бих казала аз. Въпреки че на времето човекът го каза в съвсем друг смисъл. Но докато едно нещо се купува въпреки долното му качетсво, нищо няма да се подобри.

# 73
  • Sunshine state
Всеки вика,че не купувал колбаси и кренвирши,а много хора се трупат около тази част на витрината и поръчват ли поръчват.. Не изглеждат като да са от най-изпадналите. Аз също купувам,макар и рядко. Да,гадно е това с кренвирша,ама пък всички си ги знаем.. Peace

# 74
Всеки вика,че не купувал колбаси и кренвирши,а много хора се трупат около тази част на витрината и поръчват ли поръчват.. Не изглеждат като да са от най-изпадналите. Аз също купувам,макар и рядко. Да,гадно е това с кренвирша,ама пък всички си ги знаем.. Peace
Именно.  Peace Какво очакваме от колбас? Питам аз.

Общи условия

Активация на акаунт