КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 5

• 95 434
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • оттам, откъдето започва България
missence, направо ме разби  Shocked

Аз пък от тях съм най-доволна и сега даже ме е яд на мен си, че купих някакви други от Била, че не ми се ходеше до Кауфланд. Може да си попаднала на кофти партида или да са били стари щом чак се разпадат. На мен толкова дълго ми издържат, че чак ме е страх да ги ползвам докато изглеждат "свежи" и ги командировам в банята да си подсушавам и бърша.

Специално станах да проверя, моята опаковка е по-различна, но кърпите изглеждат същите.

И аз да се изкажа по темата. Повече НИКОГА препарат на ДМ с оцет. Щях да припадна от миризмата, стана ми лошо, насълзиха ми се очите...
И аз съм го ползвала един път и нямам намерение да купувам повече от него.

# 691
  • София
Госпожица Лаленце,

опаковката е малко по-различна, но са от този вид. Има снимка на мивка, дозатор за сапун и кърпите. Размерът е 18 х 20 см. Не съм купувала преди от тези. Може и да е от партидата, но са ужасни. Купих ги миналата седмица и сега е останала само една  ooooh!

# 692
 А имаше ли ефект от ДМ с оцет ?
Повече няма да купя от верото на Лидл.В началото беше хубаво.

# 693
  • на последния етаж
Да, много добър препарат.

# 694
Ще го пробвам, отдавна му се каня.
Миризмата не ме притеснява.

# 695
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Повече няма да купя от верото на Лидл.В началото беше хубаво.

Отличен препарат...На фона на Доместоси и т.н. аромата е песен, а кранчетата ми светят като нови  Mr. Green

# 696
  • Sofia
моите кранчета светват само с едно минаване с магическата гъба,също и душ кабината,мивката,плочките....почти не ползвам препарати

# 697
  • оттам, откъдето започва България
И аз си я уважавам много.  newsm10

# 698
Може ли линк към тази магическа гъба?Благодаря!

# 699
  • Sofia
http://www.apta.bg/product.php?ProductID=199

има различни марки,аз ползвам от Лидл,има ги и в магазините за левче

# 700
http://www.apta.bg/product.php?ProductID=199

има различни марки,аз ползвам от Лидл,има ги и в магазините за левче
Аз пък такива гъби купувах няколко пъти - и от тук, и от ebay - нищо не чистят, освен ако не си счупя ръцете от търкане  Tired

# 701
  • Sofia
чувала съм подобни коментари,но аз съм доволна...

какво си опитвала да почистиш с тях и как?

# 702
чувала съм подобни коментари,но аз съм доволна...

какво си опитвала да почистиш с тях и как?
Ми каквото пише на тях - гладки повърхности - и в банята, и в кухнята, и сухи, и мокри.. нищо не става Simple Smile Стана след 10 минути търкане на едно място  Crazy Ама абсурд за големи площи - то ще ми трябва 1 месец и 10 чифта ръце, че да мога да почистя като хората  Rolling Eyes

# 703
  • Sofia
Мястото,което ще се почиства трябва да е мокро,също и гъбата да е много мокра,само с бялата част минавам/лидълските са с два цвята/....Буквално за 5-6мин.измих пластмасовите врати на душ кабината/направо беше станала като матирана,с никакви препарати не можех да махна наслояванията от сапуни,шампоани,а и самата вода оставя следи/....Сега няма и петънце,също и кранчетата и батериите светнаха само с едно минаване...

# 704
Батериите в банята и в кухнята минавам с микрофибърна кърпа. Няма нужда от препарати само леко намокряне на повърхността , която ще се чисти (става и на сухо, ако не е много замърсена). Чисти се перфектно!

За по-упорити наслоявания ползвам паста Astonish:

Общи условия

Активация на акаунт