Кауфланд- тема 3

• 78 621
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Те всъщност портокалите от пазара се оказаха по 80 ст. Чудесен фреш стана  Peace За ядене също са идеални, но аз ги уважавам само на фреш. Да си гледат работата от Кауфланд с тия болни и изгнили портокали.

# 631
  • София
Кайма - само от метро. Месото е прясно, смилат го веднага и знам какво има в каймата.

# 632
А месото знаеш ли го какво е,  с какво е хранено животното?Съгласна съм отчасти с вас ,но не е ли домашно отгледано дори и смляно пред вас може да тъпкано с антибиотици и т.н.
 Даже и домашно да си купите ,няма да знаете как е хранено /и там си има шашми/.
 Да решите да го отглеждате сами и ако го храните с купени смески пак не е био месо/ а със собствено произведен фураж пак се влагат химикали за да има реколта./ Така че /извинявам се не е по темата/ за мен тези био и не знам какви си там са просто не реални.
  Ама като има търсене и кой да го купува..
  Никога никой не знае какво има в каймата ,месото,което мелят пред вас какво е точно. Само по външен вид не се преценява.

# 633
Те всъщност портокалите от пазара се оказаха по 80 ст. Чудесен фреш стана  Peace За ядене също са идеални, но аз ги уважавам само на фреш. Да си гледат работата от Кауфланд с тия болни и изгнили портокали.

За пореден път се убеждавам, че зарзаватите в Кауфланд са скъпи, освен че и не са хубави. Бях останала с впечатлението, че поне цитрусите зимата са по-евтини, но явно не е така. Пак ще трябва да се разхождам, за да купувам плодове и зеленчуци.

# 634
На мен ми е лесно, защото мъжът ми работи близо до един пазар и в обедната често се разхождат до там. Иначе е много досадно - до пазара за плодове и зеленчуци, до хипермаркета за всичко останало... Правили сме го много пъти. Остави, че наистина цените са други (по-ниски са на пазара понякога двойно), то качеството е съвсем по-добро. Кофти е, че често може да попаднем на измръзнала стока, затова чакам закрит пазар и тук!

# 635
Момичета интересува ме дали праха за пране ESSEX който сега е на оферта 12.99 за 100 пранета е добър. Някой ползвал ли го е от вас?

# 636
Момичета интересува ме дали праха за пране ESSEX който сега е на оферта 12.99 за 100 пранета е добър. Някой ползвал ли го е от вас?

Питай в темата за праховете.

# 637
  • 1st floor
А месото знаеш ли го какво е,  с какво е хранено животното?Съгласна съм отчасти с вас ,но не е ли домашно отгледано дори и смляно пред вас може да тъпкано с антибиотици и т.н.
 Даже и домашно да си купите ,няма да знаете как е хранено /и там си има шашми/.
 Да решите да го отглеждате сами и ако го храните с купени смески пак не е био месо/ а със собствено произведен фураж пак се влагат химикали за да има реколта./ Така че /извинявам се не е по темата/ за мен тези био и не знам какви си там са просто не реални.
  Ама като има търсене и кой да го купува..
  Никога никой не знае какво има в каймата ,месото,което мелят пред вас какво е точно. Само по външен вид не се преценява.

Joy Joy Joy

В смляната пред теб кайма, поне виждаш наличието на месо, пък на всеки е ясно, че не е хич без химикали и пр. Докато в пакетираните само може да гадаеш има ли, няма ли...За това има и търсене... Wink

# 638
Това  е така,но ако месото е от животно лекувано с антибиотици  или кой знае какво дали е по-полезно от малко соя и боя.
  Рядко купувам готова кайма по принцип /почти имаме домашна/.

# 639
  • 1st floor
Това  е така,но ако месото е от животно лекувано с антибиотици  или кой знае какво дали е по-полезно от малко соя и боя.
  Рядко купувам готова кайма по принцип /почти имаме домашна/.
Може дълго да се спори кое е по-голямото зло - антибиотиците или соята, боята и другите съставки, за които само може да гадаем...

# 640
Първо искам да предупредя, че пиша от новата визия на сайта и дано съм улучила правилния бутон за отговори......

Такааааа......вестничето е в ръцете ми......

На първо място - хайде на пиратките!

Кори за баница, 400гр. - 0,79
таблет - 89,99лв.
традиционни - пиле, месо, луканки, салами, наденица, кебапчета, кайма
Пише, че на витрините за празниците ще има по-евтино свинско и телешко месо

маслини - мамут - 5,50
готови питки, баници
геврек със сусам - 0,39лв
кашкавали, сирена(вкл. и синьо за 1,85лв.), роле
цедено мляко олимпус - 4,99/1кг.
патица, цяла замразена - 5,99/кг.
императорски микс, замразен - 2,39
руска и млечна салата, тулумбички, сладолед
прясна мая на 24ст.
кисело зеле в буркан, царска туршия, домати, лютеница, грах, царевица
щолен, арменски сладки, подправки, зеленчукови добавки
брашно, София мел, 2кг. - 1,59
мюсли и царевичен грис
нескафе - 300гр./8,79 - метална кутия
Бианчи, на зърна - 4,39/250гр.
лакомства на корем - бонбони, вкл. и Сушард, меденки, вафли, шоколадови десерти, солети, чипсове, крекери, пуканки, дъвки
вода - 11л/2,65
детско шампанско - 3,29
Пфанер сок - 3,49/2л
вина и алкохоли разни
тоалетно мляко, крем за ръце, цитопласт, крем против бръчки, сапуни
рол-он адидас - 2,99
душ гел деним - 2,69
боя за коса Рубела - 1,89
Сенсодин - 6,69
колгейн - 2,49
Клеар шампоан - 5,59/400
и още няколко вида душ гел
Либеро памперси
Зебра - 5,29/6бр.
превръзки, тампони(ов), бълг. тоалетна хартия, храна за животни
Ленор - 5,89/1,5-2л.
препарат за стъклокерамика - 2,99
Доместос, Саво
цветоулавящи кърпички, ленти Дък
Пълнители за въздух, Air - 3,49
Персил - гел, таблетки и прах - за 40 пранета
Бинго ов, обезмаслител
Air wick - 9,49/3бр.

чаши за вино, разни плата и купи, форма за кекс, салфетки
тигани с керамично покритие - 14,99/19,99 - 24/28см.
уред за палачинки, ел.скара, духалка, слушалки, радио, лампи
прахосмукачка зануси - 79,99
купичка за крем карамел - 0,99
чаени свещи, 3 бр. тави - 11,99, инокс

матрак, преса за коса, свещи, спортни очила, бинокъл, разклонител, празни дискове, одеала, кърпи, халат за баня, ръкавици, покривка аз маса, дет. играчки
мандарини - 1,19
тиква - 0,39
домати - 1,59
сушени червени пиперки - 2,89
ошав - 1,29

Ммммммм....това е.....
Кандидатирам се за пиратките и разните там пиротехники......

# 641
Излезе ли брошурата за следващата седмица, търсих я, но нещо не можах да я намеря  Simple Smile

# 642
Първо искам да предупредя, че пиша от новата визия на сайта и дано съм улучила правилния бутон за отговори......
Такааааа... Недей да го правиш. Докато tooclose не публикува постинга си, твоят не се виждаше. Само отчиташе, че последното мнение е на Мама Цоцоланка, но не го показваше това мнение. Зареждаше само последната страница.

# 643
Някой ,ако намери брошурата ,моля да я пусне   bouquet

# 644
 Какво видях на стената си във фейбук току-що http://zabliznacite.wordpress.com/2013/12/14/meso-kaufland/

Общи условия

Активация на акаунт