Кауфланд- тема 3

• 78 600
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Вече няколко години сме на сарми от Кауфланд на Бъдни вечер.
Вземам и от двата вида, не са кисели. В София са на Кенар, не знам как е по другите градове.
Даже и  Скъпия, който никакво готвено от магазин не признава ги харесва и хапва - няма страшно.

# 661
 Преди две години бях на гости в наш роднина в Сф,живеят до Кенар /или и аз не знам тъй ми обясниха,може да не се изразявам правилно, но казаха,че там се приготвяло / и много ми харесаха нещата - пилешко вретено и готови салати -кьополу .
 В Разград съм и нямам идея какви ще са.

# 662
  • Sunshine state
И аз да си кажа,че вече 3-та година ще сме на сарми на Кенар от Кауфланд. Салатите им не ги харесвам,но сармите им,особено зелевите,са страхотни.  Heart Eyes
П.П. Аз изобщо не свивам сарми,а правя 'голи' такива-много вкусно и в пъти по-лесно.  Simple Smile

# 663
 Навихте ме ,ако са на Кенар ще вземем. Втори шанс им давам/говоря изобщо за готова храна/.

# 664
Аз четох коментарите под статията и във Фейсбук и много хова са написали,че това не е някакъв паразит,а дъждовен червей и няма какво да прави в месото  newsm78 Моето мнение е,че е сложен и сниман нарочно с цел злепоставяне на веригата  Peace

Публикацията е моя - червея, за съжаление си беше съвсем истински и си беше там  Sad
Нямам никакъв интерес да злепоставям веригата, даже редовно пазарувам оттам  Peace

# 665
  • София
yulmana, вземи си по 2 -3 сарми от вид и ги дегустирай след касата преди да купиш за празника.
От  салатите на Кенар харесваме само руската без колбас.

# 666
Днес за втори път посетих новия магазин Кауфланд в София на Ул. Тодор Каблешков 3. Обслужването и първия, и втория път беше ужасно. Чакахме повече от половин час на щанда с месото. На касата половин час оново, защото касиерката не можеше да се оправи с едни картофи. И накрая излизаме с покупките и на път към къщи забелязвам, че еклерите са с изтекъл срок на годност. Върнахме се обратно. И пак чакахме половин час. Туткаха се. Не знаеха какво да правят. Идва някокво девойче и ми казва сега ще се обадя на управитея. Той обаче не вдига. Чакаме 10 мин. Идва по-нахакана кака и започва да ни се кара- какво искаме, управителят е викнат. Девойче номер едно прошепва- не е викнат. Изобщо бяха много, много жалки. Аз лично повече  там няма да стъпя. Гледайте си сроковете в магазина, защото имам гаранция свежест 1 лв, ако продадат стока с изтекъл срок  Sick Sick Sick

Аз ходенето до лекаря нямаше да си покрия с 1 лв, за лекарства, болничен и т.н. не говоря.

# 667
  • Ботевград
 Sunglasses

# 668
Какво видях на стената си във фейбук току-що http://zabliznacite.wordpress.com/2013/12/14/meso-kaufland/

Това е отвратително.....Отяде ми се всичко  Sick

# 669
http://www.promooferti.com/%D0%BA%D0%B0%D1%83%D1%84%D0%BB%D0%B0% … 0%B4%D0%B5%D0%BA/
Ето я брошурата от понеделник.Аз харесах само шоколада Своге и може би формата за кекс.Ще я преценявам на място.

# 670
Тъй като  нямаме възможност да 'кладе,' зеле в апартамента, а лозови сарми не обичаме. , за Бъдни вечер купуваме по няколко бройки от кауфланд и отделни си пълня чушки, а то толкова "варива" има, че се чуди човек какво да яде. Та наистина зелевите сарми на мен лично много ми харесват. Peace Ще взема и тази година и ще опитам. Само се чудя кой ден да взема, колко могат да стоят в хладилник newsm78

# 671
Само се чудя кой ден да взема, колко могат да стоят в хладилник newsm78

Те и там стоят в хладилник  Mr. Green

# 672
Само се чудя кой ден да взема, колко могат да стоят в хладилник newsm78

Те и там стоят в хладилник  Mr. Green
но нали се купувам, носят пресни, нови Laughing

# 673
Ошавът им е много хубав, да не кажа, че по-хубав никога не съм пробвала, в едни черни пакети, при плодовете и зеленчуците стои. Пише че е без консерванти, оцветители, захар, серен диоксид и т.н. и т.н., сушен на дърва.

# 674
Аз четох коментарите под статията и във Фейсбук и много хова са написали,че това не е някакъв паразит,а дъждовен червей и няма какво да прави в месото  newsm78 Моето мнение е,че е сложен и сниман нарочно с цел злепоставяне на веригата  Peace

Публикацията е моя - червея, за съжаление си беше съвсем истински и си беше там  Sad
Нямам никакъв интерес да злепоставям веригата, даже редовно пазарувам оттам  Peace
по никакъв начин не съм искала да обидя някой с мнението си,просто не проумявам как може да попадне дъждовен червей в опакованото пред Вас месо  Peace Или просто не ми се иска да вярвам,че е възможно да се намери такава гнусотия покрай хранителни продукти  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт