Хоупче -

Иначе и аз не съм чувала "лоша мама" до сега, надявам се да не го чуя още дълго време...
Ние - пак болни, снощи Али вдигна температура изведнъж и се разкашля...Писна ми, честно

Честно казано и на мен това обикаляне по родата ми идва в повече, а не може да отидем при едните родители и да не уважим и другите. Затова последните 4 години се родих като сме надалеч. Четиримата ни е най-хубаво сякаш. А и няма да пропуснем да гостуваме на баби и дядовци, но през януари 
Мисля, че ще ни се получи горе-долу приличен.
както винаги става при нас - Т не можем да свалим почти с нищо(нурофен,хексалгин и оцетени компреси) и купонът е пълен 

Хайде на лекар, и се оказа, че има "малка находка" в единия дроб и като екстра - налепи по сливиците
И сега - още 10 дни у дома...Просто съм на ръба на силите си вече, вярвате ли ми - ММ работи извънредно, че има някакъв дедлайн, прибира се след 20,30 всяка вечер, включително и събота и неделя е на работа...Нощем не се спи, защото тя като вдигне температура, аз не мога да се обърна (за разлика от татко ѝ
на петия кака му се разкашля и той пак почна........да кашля
, носа му протече отново, и така......... В момента и двамата са на сиропи и хапчета,дано се разминем само с тях,да не се налага да пият антибиотик. 
бързо оздравяване.
пожелавам и на вас бързо оздравяване и дано в крайна сметка всичко това има финал някога
пази се много и ти,че при вас е още по-сложно

вие ходите ли на ясла?
аз лично никакъв съвет не мога да ти дам,защото каквото и да съм давала,нищо не е имало ефект
хваща ги вирусите в движение и това е
снощи се юрнахме по частни клиники,щото вече се бях видяла в чудо и се оказа,че сме със силно зачервено гърло...
искрено ти го пожелавам 

, 
....
, ние ще чакаме пуйкин ден да отмине и почваме коледното украсяване на къщичката ни. Чакам календара , да крада идеята, че нешто тая година до никъде не съм я докарала. Хем искам заради Соник, хем ме е страх че Моник ще отвори всички изненади за един ден .
. Правих я за беибишаура на една позната, очакват момиченце през януари и затова тортата е розова. Соник ми помагаше, направи почти всички цветни топчета и налепи всички кръгчета на горния етаж. Следващата седмица ще правя пак за бейбишаур, но този път изненадата е близнаци момченца, които си имат една прекрасна кака на възраста на Моник.