На Митко нищо не са му слагали, само трябваше да си държи сам устата отворена и това беше.
При такова чудо и моите няма да искат да стоят. На Рая ѝ направиха кариесчето без никакъв проблем и с 3 врътвания на машинката. На Нико се наложи повече почистване, защото кареса беше по-голям, но и при него не са използвали подобно нещо... Вероятно го използват, защото с него детето не може да си затвори устата, ама изглежда зловещо, вярно.

, как ги измислят не ми е ясно, в петък е пижама ден+ ще идват кончета и пони да яздят, картинката деца по пижами върху понита ще бъде прелестна
. Допреди малко гласих торбичките с лакомства за съучениците на М-10бр, и за приятелите на С, още 10 бр.

Честито Рождество Христово!!! 

. Благодаря за идеята, ще се разтърся онлайн да поръчам, мама ще идва насам и да донесе
. Преди на Соник като сме купували си спомням че имаше едни които не можеха да се напъхват в дупчиците, голяма мъка беше, затова сега искам съвети какво да взема или какво не 

От неговите набори в градината има някои доста кадърни,но моят не е от тях - дет се вика не го влече и това е! Хваща се от време на време да понарисува нещо - чушките са му фейвърит(тва откъде му дойде не знам 
Докъде стигнахте,имате ли направени вече?А вие предни зъби имате ли развалени?Моят сега се оплаква от кучешкият,че го наболява,но то как няма като той е почти разрушен от кариес
Пиши как е при вас,че ние тези дни пак подновяваме ходенето на зъболекар...

, то сърце юнашко не трае, шегувам се, бях я планувала да взема онлайн и мама като пристигне април да ни я донесе като подарък, но случайно попаднах наей тази в един магазин с намалени стоки и я грабнах на половин цена. Сега се загледах и е същата която Мария по горе препоръчва. В интерес на истината до сега не бях виждала по магазините тук мозайка, или не съм обръщала внимание или не е толкова разпространена игра. Моника естествено не е заинтересувана, по интересно ѝ е да играем на Не Се Сърди Човече, или на Matching game/мемори ли се казват на български, Соник също ги обичаше, но как се казваха