Мнения за ЧОУ "Питагор"

• 87 747
  • 365
  •   2
Отговори
# 360
А за приемния изпит на ПУК иска ли се детето да може да събира и да извежда от 1 до 10 и то без помощта на пръсти?

Сина ни, когато се яви миналата година можеше само с пръсти да смята до 10. Не казаха това да е проблем. Не съм сигурна обаче дали е имало такива задачи, останах с впечатлението че по-скоро са били тип логически, броене, разлики, симетрия и т.н. Simple Smile

# 361
Здравейте,
На 10.01 има пробен изпит за влизане в 5 клас. Който се е явявал ( детето му, де Simple Smile ) може ли да ми каже: като сложност спрямо пробните на СМГ как е?
Пише, че раздел 2 включва 5 задачи. Тези 5 задачи с подробни решения ли са? Защото имат само 90 минути за тях??
Абе, какво да очакваме? А ако имате и запазен лист с такива задачи, ще съм благодарна. Мерси!

# 362
Здравейте! Все още не съм напълно наясно с кандидатстването за ПУК и бих се радвала да ми помогнете. Детето ми е родено 2020г, съответно е в 3та група в ДГ в момента. Правилно ли разбирам, че за ПУК към Питагор реално не може да се кандидатства за следващата учебна 2026/2027 година, а е трябвало и двете подготвителни години да са там от начало? Ако да, все пак има ли шанс за прием в първи клас, ако детето не е посещавало ПУК там? Предполагам това е голямо предимство, но все пак както споделих все още се ориентираме в ситуацията. Благодаря предварително на включилите се Simple Smile

# 363
Приема за ПУК приключи през месец декември. Приема за 1-ви клас е доста по-сложен от този за ПУК и приемат по малко деца, мисля около 20.

# 364
  • София
Здравейте! Все още не съм напълно наясно с кандидатстването за ПУК и бих се радвала да ми помогнете. Детето ми е родено 2020г, съответно е в 3та група в ДГ в момента. Правилно ли разбирам, че за ПУК към Питагор реално не може да се кандидатства за следващата учебна 2026/2027 година, а е трябвало и двете подготвителни години да са там от начало? Ако да, все пак има ли шанс за прием в първи клас, ако детето не е посещавало ПУК там? Предполагам това е голямо предимство, но все пак както споделих все още се ориентираме в ситуацията. Благодаря предварително на включилите се Simple Smile

Здравейте,

Приемът за ПУК 2026/2027 учебна година приключи. На сайта е обявено класирането. В момента има отворени врати за кандидатстване в първи клас. Не знам какви ще са изискванията за прием на деца, които не са посещавали ПУК, но бройката им е доста по-малка. Моят син в момента е ПУК и ако нещо друго Ви интересува може да питате Simple Smile

# 365
Отсега ли знаят колко деца няма да продължат? Много рано.

Общи условия

Активация на акаунт