Мнения за ЧОУ "Питагор"

• 83 445
  • 351
  •   1
Отговори
# 330
Щеше да е още по-красноречиво, ако не гонеха.

# 331
Щеше да е още по-красноречиво, ако не гонеха.
В какъв смисъл да гонят? Не знам да има изгонени деца за успех, конкретно от Питагор, но може би информацията ми не е пълна. Нямам дете в прогимназия.

# 332
  • София
Много съм съгласна със Sky Dreamer, ние сме го избрали след 4ти клас точно с идеята за добро общообразователно училище, подбрана среда, ниво над средното и все пак математическа насоченост, но без излишен стрес и гонене на топ състезателни резултати. Засега напълно оправдава очакванията ни.

# 333
Аз пак повдигам въпроса за униформите. Плисираните поли няма ли ги вече като част от униформата? Видях само едни грозни (сини и зелени) тениски 🫣

# 334
Аз пак повдигам въпроса за униформите. Плисираните поли няма ли ги вече като част от униформата? Видях само едни грозни (сини и зелени) тениски 🫣
Има полички и сукмани. Като изключим цената, полите са хубави - зелено каре и тъмно синьо, два модела.

# 335
  • София
Не са плисирани и старите, разкроени са. Има нови поли, изглеждат добре, но не сме взимали от тях още защото засега няма проблем да се използват и старите.

# 336
Ясно ли е кой ще поеме петокласниците на есен, като класен ръководител и учител/и по математика? Пише че има интензивен курс по английски език за по изостаналите деца в началото на учебната година, той кога се провежда? В началото на септември или след 15-ти септември?

# 337
Здравейте. Имате ли информация дали вече е излязло второ класиране на ЧУ Питагор за прием в 5 клас?

# 338
Здравейте. Имате ли информация дали вече е излязло второ класиране на ЧУ Питагор за прием в 5 клас?

Би трябвало снощи да е излязло, тоест да сте получили имейл дали е прието детето. С колко точки е, ако можем да се ориентираме какъв е минималния бал? Предвид високия минимален бал в ПЧМГ, според мен доста от децата, които са искали да се преместят ще си останат.

За униформите някой знае ли нещо? Дали ще може все още да се ползват униформите  от ПЧМГ?

# 339
Питагор наистина ли не публикуваха никаква информация за класираните деца, точки и т.н.? Колко прозрачен процес, нямам думи!

# 340

Би трябвало снощи да е излязло, тоест да сте получили имейл дали е прието детето. С колко точки е, ако можем да се ориентираме какъв е минималния бал? Предвид високия минимален бал в ПЧМГ, според мен доста от децата, които са искали да се преместят ще си останат.

За униформите някой знае ли нещо? Дали ще може все още да се ползват униформите  от ПЧМГ?

Благодаря Ви. На първо класиране на следващия ден получихме информацията и се зачудих дали и за второ класиране са забавили обявяването.

# 341
А защо чакате второ класиране, след като детето е прието на първо?

# 342
А защо чакате второ класиране, след като детето е прието на първо?

Извинявайте,  в бързината пропуснах, че получихме информация на следващия ден след обявената дата за първо класиране, че участва във второ класиране.

# 343
Понеже получих обратна информация от училището  за униформите, споделям я за тези които все още не знаят. Казаха че без проблем все още може да се използват и старите униформи. Аз поръчах именно от тях, все още ги произвеждат при поръчка.

# 344
  • София
Здравейте, мили момичета! Надявам се майка на вече учещо дете в Питагор да може да премери размера на емблемата на униформените тениски и да ми ги изпрати или публикува тук. Моята дъщеря ще започне наесен 5 клас за пръв път в училището и се опитвам да поръчам емблеми, които да зашия върху тениски с униформените цветове, поръчани не от Бонита. От фирмата, с която се свързах за изработка на емблеми искат снимка на емблема и да напиша размерите й. Надявам се някой от вас да има от новите униформени тениски.

Общи условия

Активация на акаунт