Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да си запишете час за изследване в Майчин дом и на кой етаж се провежда?
Може ли бащата да присъства на първата ми пренатална консултация?
Какви са емоциите на майките, които очакват второ, трето и следващо дете по време на прегледи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да си запишете час за изследване в Майчин дом и на кой етаж се провежда?
-
Може ли бащата да присъства на първата ми пренатална консултация?
-
Какви са емоциите на майките, които очакват второ, трето и следващо дете по време на прегледи?
-
Какви са резултатите от първия скрининг?
-
Какви са очакванията за празниците по време на бременност?
кой месеец?
Доскоро нямахме нито една мама с близнаци, а сега цели 2 - толкова е яко 
)

повечето ми познати са така с обличането на децата, но някак си не се пречупват. аз само като видя в апартамент, абе вкъщи, някое дете с потник, или тениска и отгоре някоя ватирана блузинка иии се препотявам няколко пъти, а те децата търчат , скачат, потят се.... после застанат мирно ии ако от някъде духне - после сополи... е няма как. Пък мойто ( сега и на брат ми така ) все боси търчат и по тениски. А зимата се принудих да му слагам потник под блузата с дълъг ръкав само заради детската, защото всички деца имали, само той не и го било срам...горкнкия ми 

Чистене, готвене, простиране... Трябваше две торти да направя за рожденничката утре, една за нейния купон, другата за вкъщи. И девойката много ми помага, чистенето на детската е нейна грижа, изми и прозорците в хола...мамина отмяна 
Но както някой беше писал това не е единствения начина за зараза
Супер
още близнаци!
Аз винаги съм казвала, че бебето само определя режим и метод на гледане и приспиване. Първото бебе не съм приспивала с люшкане и носене...беше спокойно, още след родилния дом спеше по цяла нощ, без нощно мляко или вода. Втората пък беше много неспокойна, будеше се и плачеше по цели нощи....е, кажете как да не я кърмиш и носиш по цели нощи
) ще купувам след това. Първо се бях спряла и аз на Томи Типито, но видях новите на Авент и може би от тях ще взема 

Предали сме и мойта болест. И сега толкова тъпо, РД е от 10ч. Обадиха се на всички и ги предупредиха, пък всеки да си прецени риска. За сега купона остава, ноо е много гадно така. Горкинките ми...да се готвиш, вълнуваш и накрая точно в най-важния ден да е разболее малката:(

Дали може да са контракции?
, че да не забравя какво е..абе картинка