Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 45

• 49 755
  • 728
  •   1
Отговори
# 15
Ако на някой му се пробват 'акварелните' бои за грим, товва е евтина опция (заради малкия размер), особено покрай празници с код, качеството е добро.  От гримьори тук се ползват най-вече за рисуване на детски лица и изпълнения тип боди арт - рисуване на пълно лице/тяло по някаква тема.

http://www.cherryculture.com/cosmetics/makeup/mehron/mehron-para … ;cat=0&page=1

# 16
Имам 2 Хелоуински гримчета за предизвикателството - малко да оправя снимките и пращам на Мис Нели:)

# 17
Ето ми го и днешното гримче (не в унисон с Хелоуйн, но все пак):

# 18
Нещо много нюд от мен....но напоследък хич не ми се занимава и карам ей така....

# 19
  • в 1001-та нощ
Страхотно червило  Heart Eyes кое е  Rolling Eyes

# 20
Страхотно червило  Heart Eyes кое е  Rolling Eyes
Ако питаш мен - малко поизтрито е, но наистина е уникално. Любов от пръв поглед "DIOR" 999.

# 21
  • в 1001-та нощ
Мерси Simple Smile   bouquet

# 22
maria_m, червилото веднага се забелязва.Много хубав цвят Simple Smile

Последна редакция: чт, 31 окт 2013, 22:51 от LOSHKA

# 23
  • Варна
Happy Halloween !!!

Благодаря за новата тема.Чудесно тематично оформление Hug

# 24
  • София
И при мен, като при Весето вчера си беше просто четвъртък  Crossing Arms.
Мерси за темата   bouquet.

В темата за нови придобивки видях, че вече ги има в БГ матовите ружове на Буржоа. Ако някой е купил вече моля да сподели мнение и отзиви. На реални снимки също няма да се разсърдя  Hug.

# 25
  • Бургас
засега не съм участвала в преизвикателствата,но гласувах за 5 мин грим    Embarassed

# 26
maria_m,много хубав грим,съчетан със сладка прическа  bouquetИскам да питам за тези ружове,много ли се разпрашват,специално това бебешко розово ми е много интересно като цвят Thinking

# 27
При мен всички гримове са 5-минутни, с изключение на тези за предизвикателствата - те са за 20:)

# 28
  • Sofia
В темата за нови придобивки видях, че вече ги има в БГ матовите ружове на Буржоа. Ако някой е купил вече моля да сподели мнение и отзиви. На реални снимки също няма да се разсърдя  Hug.

Аз вчера си взех от тези ружове и за 2 дни носене съм много доволна Peace Сравнявам с кремообразния руж на UNE, който също е много приятен цвят, но аз го нанасям трудно. С този се справям по-лесно и цвета е по-студен.
Ето в това ревю е описан доста точно, а и снимките са почти абсолютно точни. В момента, в който си потопи пръста човек, бебешкото розово става цикламено  Crazy, но нанесен на лицето отново си е бледо и нежно розово. Магия!  Mr. Green

http://bluebirdrobin.blogspot.com/2013/08/beauty-review-bourjois … ush-exclusif.html

# 29
  • Варна
Оу, чуден руж е това, ще мина да го погледна тези дни.
И на мен много ми хареса червилото на maria_m. Аз не мога да се въприема с червено червило и не ползвам, но иначе го обожавам на устни, на които стои добре.

Общи условия

Активация на акаунт