Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 45

• 49 749
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
От къде ги купувате тези ружове на Буржоа? Миналата седмица ги нямаше никъде, вкл. в Дъглас, вчера питах в Лили и (отново) ме гледаха неразбиращо. В София май имате някакъв отделен магазин на Буржоа.  newsm78

# 31
  • Sofia
В Дебенамс в Мол България. Но гледай на касата, аз там най-случайно го открих, като плащах нещо друго. А консултантките са толкова смотани, че нямам думи  ooooh! Влязох с думите "търся си матов, студенорозов руж" и ми посочиха стелажите да съм си оглеждала  Whistling Супер зле!

# 32
Не си спомням в тази тема ли прочетох или в тази за четките, за начина на г-жа Стихийно бедствие, за нансяне на ФДТ с малка кабуки четка, но съм супер доволна и и благодаря   bouquet
Получава се много равномерно и естествено, с малкото кабуки на Екотулс пробвах. Отсипах ФДТ на ръката, вкарах го в четката с въртеливи движения и после с въртеливи и на лицето нанесох Grinning

# 33
Оу, чуден руж е това, ще мина да го погледна тези дни.
И на мен много ми хареса червилото на maria_m. Аз не мога да се въприема с червено червило и не ползвам, но иначе го обожавам на устни, на които стои добре.
Това червило на Диор заедно с лака 999 са просто невероятни. Те станаха емблема на Диор още с рекламата върху устните на Натали и продажбите им показват същото.

# 34
Скрит текст:

# 35
Днес гримът ми е доста тъмен но и времето навън е доста мъгливо и допринася за избора ми на МАС gilt by association

# 36
flame_69, много готино Heart Eyes страшни са тези сенки txtloves

# 37
  • София
И аз не празнувам Хелуин, но пък вчера се нагледах на много готини костюми и гримове Simple Smile))

В&С, перфектна какво винаги Simple Smile

# 38
Здравейте дами, ще съм благодарна ако ми разясните разликата в крайния ефект между Lustre drops/ доколкото разбирам е течен хайлайтър/ и Лайтскапейд /имам него/ на МАС.
Денси, Жаки, B&C моля включете се, защото от търсенето в темата оставам с впечатлението, че притежавате голяма част от асортимента на марката. За мен ще е ценно и всяко друго мнение на пишещите тук момичета.  bouquet

# 39
Течните хайлайтери като лъстър дропс стоят малко по-металически на лицето и пречупват по различен начин светлината.

# 40
  • USA, Steak State
Който търсеше Гарденията да ми пише на лична.  Peace

# 41
Жаки, благодаря че се отзова веднага. Дали Lustre drops ще дадат малко по "мокър" ефект от Лайтсапейд и един вид озаряване без блясъци newsm78 . Нанасянето му само над скулите ли е подходящо?

# 42
Лайдскапейд не е особено лъскав  Wink Мисля, че който и да е течен хайлайт, ще свети повече от него. Той е с дискретен блясък  Peace

# 43
Karo_lina, аз нямам  Lustre Drops и не мога да ги сравня на базата на личен опит. Мога да предположа какъв би бил ефектът, но това може да направи всеки.

На мен Lightscapade не ми харесва  Confused
Първоначално не го забелязвам и в един момент ми се получава едно грозно бяло петно  Rolling Eyes
Използвам го под веждите, но за скулите при мен не е подходящ.

# 44
Жаки, благодаря че се отзова веднага. Дали Lustre drops ще дадат малко по "мокър" ефект от Лайтсапейд и един вид озаряване без блясъци newsm78 . Нанасянето му само над скулите ли е подходящо?
Да, точно ще се получи мокър ефект. Пробвала съм едни лъстър дропс от лятна колекция и седят наистина разкошно. На Лайтскапейт не съм му фен и почти никога не го нося, точно защото не блести достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт