Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от палитрата на Ателиер?
Какви са разликите в ефектите между Lustre drops и Laidicape на MAS?
Можете ли да препоръчате подобен хайлайтър на MAS, но извън марката?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от палитрата на Ателиер?
-
Какви са разликите в ефектите между Lustre drops и Laidicape на MAS?
Форумът обсъжда разликите в ефектите между Luстре Drops и Laidicape на MAS. Участниците споделят, че течните хайлайтъри като Luстре Drops създават по-метален и мокър ефект, докато Laidicape има по-фин блясък. Освен това се споменава, че ефектът може да варира в зависимост от нюанса на кожата и начина на нанасяне на продуктите.
-
Можете ли да препоръчате подобен хайлайтър на MAS, но извън марката?
Форумът предлага препоръки за подобен хайлайтър на MAS, но извън марката. Някои споменати опции включват хайлайтери от Karaja и Catrice, които са подобни на продуктите на MAS. Освен това се споменава, че метеоритите могат да бъдат друга възможна алтернатива. Потребителите също споделят своите лични предпочитания за хайлайтъри извън марката.
-
Как се различава ефектът на различните количества хайлайтъри на MAS?
-
Как се прилага хайлайтърът на MAC, Laurent Mercier?
А съм била с всякаква коса - 3 номер, много дълга, средна, боб, тип ала Виктория Бекъм, червена, черна, кафява, оранжева, дори тъмнозелена след едно боядисване от руса на черна. Само платинено руса не съм била, ама си ме търпи, к`во да прави човека

понеже си се захванала яко да се справиш - ще ти обърна внимание на още две отправни точки, над които да помислиш 
Коя от коя по-хубава!