Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 45

• 50 021
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Мои познати така са коментирали пред мен , не че разбират от грим кога го има и кога го няма ако е семпъл. Примерно за Шерил Крол в ранния и етап преди да се "тунингова" , повечето мъже са казвали, че я харесват "натюр". Но си има жени като Лив Тейлър , която с грим без грим всички я харесват . Силния грим за мен е като ексравагантните дрехи , прилягат само или на много красиви или на много грозни.

# 646
  • София
Аз, за щастие, случих на мъж, който ме харесва и с много грим и изобщо не възразява на експериментите и кипренето ми. Също е доволен и като съм съвсем без грим, с кецове и смъкнати дънки. Все едно си има две различни жени  Laughing

# 647
не знам какво й харесват на Лив Тейлър - нито с грим, нито без  Rolling Eyes
от моите наблюдения мъжете харесват най-много "грим-без-грим" - хем личи грижата на жената за себе си, хем грижата не е крещяща; защото колко и да изглежда естествена и негримирана една жена с "грим-без-грим", то разликата веднага лъсва, ако се види съвсем без грим, само "по кожа"  Laughing

# 648
Аз, за щастие, случих на мъж, който ме харесва и с много грим и изобщо не възразява на експериментите и кипренето ми. Също е доволен и като съм съвсем без грим, с кецове и смъкнати дънки. Все едно си има две различни жени  Laughing

+1
Даже и за експерименти с косата и дрехите не ми се сърди Simple Smile А съм била с всякаква коса - 3 номер, много дълга, средна, боб, тип ала Виктория Бекъм, червена, черна, кафява, оранжева, дори тъмнозелена след едно боядисване от руса на черна. Само платинено руса не съм била, ама си ме търпи, к`во да прави човека  Mr. Green

# 649
  • Отвъд алеята зад шкафа
Душата е важна, душата  Whistling

Фокси, пусни снимки на някой нов грим, да изплакна очи малко  Mr. Green

# 650
Не ми се е случвало да се гримирам и да си сваля грима #Cussing out
Чак не ми се почва отново, ама каква грозотия бях направила Joy

# 651
  • Sofia
И аз имам бръчки край устата още от 23 -та си година. Фдт ги подчертава, но избирам равен тен с бръчки пред малко по-гладка кожа с пигметни петна и червенини.   Laughing Остаряването не ме тревожи.
Включвам се в клуба на пенсионера и аз с половин лице.  Laughing

Скрит текст:

# 652
Аз стигам до извода, че ние сме много по-критични спрямо отражението в огледалото, от това което виждат околните  Wink
Тук няколко красиви жени се искараха такива сбръчкани стафиди, че да се чуди човек къде го видяха  Sunglasses

# 653
Душата е важна, душата  Whistling

Фокси, пусни снимки на някой нов грим, да изплакна очи малко  Mr. Green

От два дни се гримирам прекалено обикновено, за да пускам снимки Mr. Green
След малко отивам на първия си пробен работен ден, та съм скромна в грима Laughing

Айде, да не плачеш Mr. Green Две набързо направени, без грам ФШ и с гадно качество, ама като бързам - толкова.
Скрит текст:
Скрит текст:

П.П. И аз имам бръчки около устата, но тях открай време ги имам и не знам дали по принцип не съм ги имала винаги... не помня.

# 654
  • в 1001-та нощ
Адри  Hug понеже си се захванала яко да се справиш - ще ти обърна внимание на още две отправни точки, над които да помислиш  Peace

Това, което наричаме суха кожа - е 2 вида:

1. Дехидратирана - обезводнена  Peace
2. Кожа бедна на липиди - обезмаслена  Peace

Разбира се - може и двете да са на лице в комбинация  Peace

При теб изобщо няма видим проблем, но разбира се всяка жена си гледа "дефектите" под най-голямата лупа и е чудесно, че не ги подминаваш  Peace

Понеже спомена солариум - той е спомогнал з арезорбцията на ХК в младата кожа и де фкто няма какво да задържа водата в кожата, ХК е като гъба - като я напоиш - се раздува и изпълва бръчките, като я няма - и да пиеш вода и да слагаш крем - то отвътре няма какво да я държи "устойчиво". Затова мога да предложа - освен грижите, които си установила, че работят отлично при теб - да помислиш и за ХК:

1. на дражета по метода инджув - за да се усвоява в кожата,а не в опирно-двиталения апарат  Peace
2. бяла козметика - но добра козметика, защото не всяка ХК ще премине и се вгнезди където трябва  Peace (вече ако проявиш интерес - мога да споделя - какво от моя опит е подходящо за млада кожа, като твоята  Peace)

И пожелавам успех - разбира се  Peace

Като сте отворилии темата, някой може ли да препоръча ФДТ или ББ за суха кожа 55+, лек, оставящ кожата сияйна, от личен опит?
....

Първият тониран крем, на който попаднах преди време - беше този на Кларинс и за него пишеше 50+ ... дава точно търсения ефект, а сега виждам, че старите тонирани кремове на евр. марки са новите ББ-та - така, че може да видиш какво е ББ-то на кларинс, за каква кожа или ако още се продава тонирания крем и нето - той е анти ейдж  Peace

Аз всъщност го имам - неползван, имам и отливка и от ББ-то и не ми пречи също да го пробвам  Peace но е най-добре да го пробва човекът, който ще го ползва,а при Вас мисля тестери има  Peace

# 655
Всички сте много красиви!  Heart Eyes Коя от коя по-хубава!  Crazy
Толкова красиви жени в живота си не съм виждала, колкото в този форума  Heart Eyes

Аз днес за пореден път съм розово-лилава.  Дала съм пари за тези палитри и харесват ми , не ми  харесват , ще си ги ползвам  Mr. Green  Laughing

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 19:28 от B & C

# 656
Момичета, искате ли тема за бръчки и борбата с тях? Hug

B & C, ти питаше за анти-ейдж фон дьо тени и пудри. Има и са много добри, но за съжаление са при трите "противни марки дерачи и безсрамници" Ла Прери, Сисли и Герлен. Мои три приятелки вк. една уникално красива съфорумка ползват такива от години и са много доволни. Нямат филъри, ботокс и други интервенции, които струват същите пари. Фон дьо тена с коректор на Ла Прери е около 300 лв, този от серията Орхидея Империал на Герлен е точно 344 лв. Вътре са сложени всички съставки на крем анти-ейж и им е добавен цвят. Една ампула ХК е 400 лв. Има срок на годност 6 месеца, фон дьо тена също. Въпрос на бръчки и на приоритет е кой за какво да даде парите си, а и на вяра дали си струва наистина или плащаш името на снобска фирма. Peace

И в този ред на мисли, Епона питаше за качествена пудра. Можеш да погледнеш Леопардовата на Сисли която е много хубава с изключение на противната цена от 150 лв. за кутия. Интересно ми е дали съдържа онази съставка, която трябва да се избягва?!
http://www.sisley-paris.com/en-US/makeup/complexion/powders/phyt … 0-31-oz-1800.html

# 657
Като сте отворилии темата, някой може ли да препоръча ФДТ или ББ за суха кожа 55+, лек, оставящ кожата сияйна, от личен опит?

Май от личен опит ще е малко трудно, но тук Кригина препоръчва Bobbi Brown Tinted Moisturizing Balm.

http://youtu.be/NckfhUajiDY

# 658
  • в 1001-та нощ
Принципно не съм против такава тема, макар, че ще има "допирни точки" с поне няколко други, но наистина има резон  Peace стига да е допустимо по правилата  Peace

За мен ползването на антиейдж бяла и декоративна козметика, както и прилагането на филъри или други средства - не са алтернативи, по-скоро се допълват  Peace

При изразена бръчка - антиейдж продукт - бил той тониран или не - няма да помогне така, както ще го направят филър и/или ботокс - според зоната и състоянието  Peace Например, ако има изразени назолабиални бръчки, то филърът се слага само там, но  и кожата на челото, напр. си изисква своите грижи.

Както и ползването на подходяща козметика (бяла, декоративна) - може да подобри цялостното състояние на кожата, но няма да запълни изявна бръчка  Peace

Филърът се прилага при нужда, а козметиката се ползва, като регулярна грижа или поне такава е моята концепция  Peace

B & C   Peace и с тази палитра е добре, само ги смъмри  Mr. Green

# 659
  • варна

Понеже искате препоръка ,,от личен опит,,мога горещо да препоръчам Диор-кепчъ тотал(цената му е по-приемлива от изброените от densi марки).След няколко месеца навършвам 50 години и въпреки мазната ми кожа реших да го пробвам - еее,резултата е мноооого добър.Изглажда бръчиците,почти не си личи ,че си с фон дьо тен,кожата сияе,но разбира се е и мноооого мазен.За дами със суха кожа обаче е перфектен.

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 21:06 от zvezdelina6407

Общи условия

Активация на акаунт