Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 45

• 50 021
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Говори за манекенката от клипа който пуснах , защото аз харесвам лек грим и грима черти не променя .  Момичето ми изглежда около 20 -те.

Ееее, пак не съм разбала...
Извинявам се и не искам да обидя никого.
Но все пак ще помоля ВС да сподели "тайните " си за сияйна кожа.

# 631
Ами според мен ВС изглежда поне на 30./ако нея визираш/
Но не мисля, че е само от грима.
Знам, че е ген, но бих се радвала да сподели каква козметика ползва.
Също и ФДТ, пудра и т.н.
Кожата и сияе и мога да твърдя , че е много-по добре от на някои 20 годишни
девойки.Това са ми впечатленията от снимката, която пусна на
цялото си лице.
BC трябва да съм аз  newsm78
Олеле, а аз се надявам да изглеждам на около 25  Laughing , а то изглеждам поне на 30  ooooh! Laughing
Е пак добре, че не изглеждам  на 40  Mr. Green Laughing
Наскоро една жена такъв шамар ми зашлеви, като ми каза, че вече не съм била много млада и още не съм се съвзема от шамара и вече втори получавам  Crazy
Голяма мъка ми е, че остарявам. Не искам да остарявам красиво, а искам да съм вечно млада и красива  Embarassed
Козметиката, която ползвам е на Clinique. Пробвала съм доста кремчета (скъпи и евтини) но се оказа, че Clinique най-добре ми се отразява. Всяка сутрин си мажа лицето със Superdefense - това кремче при мен даде много добри резултати, но кремът не понася на всеки и дори и аз в началото чувствах дискомфорт. При мен всичко е на Clinique с изключение на крема за очи - там все търся и пробвам нови продукти и се надявам да открия крема чудо  Crazy
Харесвам и използвам  Superdefense CC крем на Clinique, a отскоро съм горда притежателка на Double Wear  Heart Eyes
Единствената пудра, която имам и ползвам от време на време са метеоритите.
Забравих за пилинга - правя си редовно ензимен пилинг - в момента съм още на La mer и си чакам другия, който вече се съмнявам, че ще го получа някога Sad

# 632
  • София
Аз не вярвам, че гримът може да скрие годините. Може да освежи тена и да съживи визуално повяхнала кожа, но няма как да заличи бръчки, отпуснат контур... даже по-скоро би ги подчертал. Т.е. до една възраст можем да се подмладяваме с грим, но появят ли се по-сериозни признаци на стареене, няма как да стане само с мазане  Laughing

# 633
Абсолютно Wink Мое мнение е, че почнат ли да се появяват бръчки фдт трябва да е адски лек, освен ако не искаш да ги подчертаеш. Peace

# 634
Наистина ли така мислите?
Има ФДТ с anti аge действие и изглаждащ ефект. Поне така ги рекламират  Rolling Eyes

# 635
  • Пловдив
Ами извинявам се, че ти обърках ника , В&С !
Ти сама каза ,че си на 35 , а изглеждаш доста по-млада.
Затова казах поне на 30 - да не помислиш, че ти права глупави комплименти.
За мен беше голям шамар, когато едно дете/естествено под влиянието на мама/
ми каза "лельо".
Затова научих дъщеря си да говори на имена, без "кака", "леля" , "баба".
Много хора, знаещи на колко години си - задължително трябва да ти
насадят комплекс за малоценност.

Благодаря, че сподели какво използващ!

# 636
  • София
Наистина ли така мислите?
Има ФДТ с anti аge действие и изглаждащ ефект. Поне така ги рекламират  Rolling Eyes

Не мисля, а съм убедена  Laughing
Колкото и да са антиейдж и изглаждащи, чудеса не могат да направят. Могат леко да тушират фините линии и да се се вкопават в тях, както го правят повечето ФДТ, но до там...
Пробвах антиейдж ФДТ на марки като Шанел и Ланком и освен, че са мега мазни (което за моята суха кожа е добре дошло), други някакви ползи от тях не видях  Rolling Eyes

# 637
Ами извинявам се, че ти обърках ника , В&С !
Моля те, не се извинявай, няма за какво!
Няма проблем за ника, но щеше да е хубаво, ако се беше объркала и беше написала, че изглеждам на около 25  Mr. Green Laughing

Графиня дьо Адри́, чакай, ти си доста млада още за такива ФДТ. Те за това не действат при теб. Още нямаш бръчки....какво искаш да ти направят с кожата?

# 638
B & C , какъв е този пилинг за който говориш ?? цени , ефект , време за възстановяване има ли ??

И аз съм на мнение , че грима не може да намали години ,  дори на младо момиче, сложен некадърно/обилно/ може да му качи 10 години отгоре.

Нали отдавна е модерен грим , който почти го няма, да го има но да не си личи . Дори Клаудия Шифър си била правила пластки по случая. Обичам да се клепам и го правя , но съм на мнение ,че мъжете харесват жените без грим , с малки изключения .

# 639
  • София
Имам бръчки, уви.
Още на 22-3 си изработих доста изразени бръчки около устата и около очите. Ако някой много иска такива, мога да му кажа рецептата  Laughing
Сега съм на 30 и всъщност са много по-добре от преди, но на цената на ужасно много мазане с какви ли не кремове и серуми на нормални и ненормални цени. Тези около очите смея да твърдя, че изчезнаха напълно, но около устата си седят. И когато кожата ми е по-дехидратирана се вкопават още по-явно. Затова и използвам силно хидратиращи кремове, хидратиращи ФДТ и затова пробвах и антиейдж такива, от чисто любопитство. Те имат някакви полезни съставки като в бялата козметика, но основната им разлика с останалите е, че са мазни и придават "сочен" ефект на кожата. Точно тази сочност подмладява оптически, но няма как да скрие напълно сериозни бръчки.

Иначе аз на снимки от преди 5-6 години изглеждам значително по-стара, отколкото в момента, тъй че не губя надежда, че на 40 ще го докарвам на 20 годишна  Laughing

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 02:34 от Графиня дьо Адри́

# 640
Това е пилингът
Скрит текст:
Не е скъп. Време за възстановяване няма, а ефектът е намаляване на порите и освежаване на тена.

Графиня дьо Адри́, кажи за очите, моля те!  Praynig

Направихме от хубавата тема - Клуб на пенсионера  Laughing

# 641
  • София
B & C, толкова много неща измазах, че вече не знам кое е дало резултат или е било комплексно.
Най-бърза и драстична промяна видях с Ланком Хидра Зен, което е парадокс, защото той всъщност не е анти-ейдж. Обяснявам си го с това, че при мен проблемът стартира не заради остаряване, а затади чудовищно пресушаване и дехидратация на кожата (година и нещо почти ежедневно ходене на солариум, без никаква овлажняваща грижа преди и след  ooooh! ) и сега винаги когато е дехидратирана изглежда много по-зле, отколкото като е добре напоена. Та 4 месеца с Ланкома направиха чудеса. Сега продължавам с още по-тежка артилерия от комбинация между серум Женифик и крем на Шисейдо за 30+  определено виждам напредък. Не очаквам, че ще изглеждам по-млада отколкото съм, но искам да изглеждам на реалната си възраст. Жените на 30 обикновено нямат бръчки  Crossing Arms

Редно е обаче да преместим дискусията в подходяща за целта тема, защото тази и без друго е всичкология, сега ако намесим и бялата козметика ще стане съвсем миш-маш  Laughing

# 642
B & C,  ползваш ли го в кобинация с овлажняващи продукти са след пилинга.

Аз си мисля ,че ако кремовете било и за 1000 евро имаха ефект, звездите нямаше да си правят пластични операции. Хидртатация , грижа ,а и според мен алкохола много състарява преждевременно .Храненето е важно , ген разбира се и най- вече ЕГН-то .хах

# 643
Като сте отворилии темата, някой може ли да препоръча ФДТ или ББ за суха кожа 55+, лек, оставящ кожата сияйна, от личен опит?

но съм на мнение ,че мъжете харесват жените без грим , с малки изключения .

Ни в клин, ни в ръкав. Какво значение има какво  харесват мъжете?

# 644
Ни в клин, ни в ръкав. Какво значение има какво  харесват мъжете?
A, за мен има, аз искам да ме харесват!  Mr. Green Laughing

Аз обаче не съм останала с впечатлението, че мъжете не харесват нагримирани жени, а харесват тези без грим.
Аз дори си мисля, че въобще не им пука дали сме с грим или сме без грим  Laughing
Или ни харесват или не

adelinda , това е съвсем обикновен пилинг и се ползва като всички останали, но не е с гранули

Общи условия

Активация на акаунт