Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 881
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 1 800
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Един единствен мъж остана да се навърта и ще се изтрепете да влезнете в полезрението му, ей! Mr. Green
Така и не разбраха, че докато съм тук, нямат шанс Mr. Green

# 1 801
Директно една тема "Кой предложи Аржан?" и крачка пред редицата всеки, който е засечен със СРС да кореспондира заговорнически за подмяна на вота.  Naughty  
  Joy И тема контра протест на аватарките.
Що аватрките?
Нали те са в дъното на конспирацията срещу Аржан или се обърках?

# 1 802
  • в рока
Оооо,аз съм с чиста съвест и се чувствам в безопасност-не съм го номинирала Аржи в нито една категория.Ама така е то ,като не влизам често в аватаркиете е нямало кой да ме подкукуроса(както викаше баба на село)

# 1 803
  • в сърцето на един мъж...
Един единствен мъж остана

То само в дългия ник на Вълка има смазващо повече мъж на квадратен сантиметър, моля ви се.  Simple Smile

Мда, както и на Куркума Peace

# 1 804
Директно една тема "Кой предложи Аржан?" и крачка пред редицата всеки, който е засечен със СРС да кореспондира заговорнически за подмяна на вота.  Naughty  
  Joy И тема контра протест на аватарките.
Що аватрките?
Нали те са в дъното на конспирацията срещу Аржан или се обърках?

Ай, сега създаде смут в редиците. Аз съм аватрка и не съм срещу. Или да ни насъскате една срещу друга, за да не спечелим банда. hahaha

# 1 805
Сега като се самозамрази ше видите вие. Е, после ще ни даде втори шанс.

# 1 806
  • София
Никакво замразяване преди да си уговоря уроците по френски при него.  Naughty Не се опитвайте да ме саботирате.

# 1 807
  • в сърцето на един мъж...
Никакво замразяване преди да си уговоря уроците по френски при него.  Naughty Не се опитвайте да ме саботирате.

Е, че ти още ли не си ги уговорила? Аз мислех, че и те изпита за ОООО-то вече Joy

# 1 808
Щом има "Сашка Васева "на форума,що да няма и "Милко Кайлайджиев на форума"??
Е не, за Аржан нещо по-младичко и докачливо трябва.
Крум Laughing

# 1 809
Цитат
Е не, за Аржан нещо по-младичко и докачливо трябва.

Предложения,Доне,предложения за нашето dude.
Щот определено Аржан си заслужава отделна категория Crossing Arms
Джъстин Бийбър на форума, предлагам аз
http://www.dnes.bg/pop/2013/11/04/fen-naceli-s-butilka-djystin-biibyr.204910

# 1 810
  • София
Е, че ти още ли не си ги уговорила? Аз мислех, че и те изпита за ОООО-то вече Joy
Изпитът на ОООО-то съм го взела преди 18 години. Трябва ми нещо по-сериозно! На ниво за напреднали отивам...

# 1 811
Да, представи си просто Марадона в 2 през нощта как запълва 3 страници с "Ти що ме номинира, ма, аз теб с пръст не бих те пипнал, колкото и да съм закъсал".

Joy Joy Joy

просто не можах да се сдържа  Mr. Green

Напротив, напротив! Не сте запознати и се изказвате без да знете. За ваше съжаление, именно Марадона е изписвал с поняколко страници на същата проблематика, само че мотивите бяха "Ти що ме номинира, ма, виж се ква си дебела тъпа леля". Хаха. Отпадък на цивилизацията.

Сопраното и той като настъпана слива е изцърквал що е номиниран за еди-какво-си, след което глъчката се вдига до Бога как е възможно любимецът на Кучия клуб да е номиниран отрицателно.

На сутринта в темата човек не може да разбере какво са тези писаници и на колко водки кой е трил. Laughing

И все пак Аржан е по-лежерен от някои бивши настъпани червеи, и диалогичен. Според мен Мистър "Пламтящи чаршафи" по подобната малинова номинация от преди няколко години. Страстен, тъй да се каже.

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 13:26 от Мишона

# 1 812
  • в рока
Бийбър на форума е супер номинация,Доне Joy

Страстен ами ,как да не е .По някакъв си негов ,инфантилен начин.

# 1 813

...
И все пак Аржан е по-лежерен от някои бивши настъпани червеи, и диалогичен. Според мен Мистър "Пламтящи чаршафи" по подобната малинова номинация от преди няколко години. Страстен, тъй да се каже.
  Mr. Green И по форумски ухажван.  Ссссссссссс

# 1 814
  • в рока
Цитат
...
Цитат
Mr. Green И по форумски ухажван.  Ссссссссссс

Е,все пак е преподавател и то по френски Wink

Общи условия

Активация на акаунт